"fiksās" zobārstniecības

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Kur Rīgā vērsties akūtu zobu sāpju gadījumā? Tupi zvanīt visiem pēc kārtas un prasīt, vai nav kāda brīva vieta šodien? :( Vai arī ir kādas iestādes, kur pieņem "tagad un tūlīt"? Bet nu svarīgi arī tas, KĀ salabo un apkalpo. Lai nav kaktu konveijers un īgnas dakteres.
14.07.2014 00:01 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Es eju uz Jurģeles klīniku. Pati vadītāja Aija ir ļoti laba, bet ilgi jāgaida rindā (aptuveni mēnesi), tāpēc biežāk izvēlos dakteri Bondari. Viņa vienmēr ir ļoti uzmanīga un vairākas reizes pārjautā, vai nesāp. Lieki neko nebaksta un bez vajadzības procedūras nepiedāvā, lai tikai nokāstu naudu. Domāju, ka pie viņas var tikt, ja vien vari ierasties pa dienu, jo agros rītos vai pēc 5 vakarā ir grūti. Nestrādā otrdienās, ja nekļūdos. Vispār mēģini zvanīt un saki, ka traki sāp. Kādu jau piedāvās. Ja nestrādā, tad vienkārši atnāc uz klīniku un saki, ka nevari izturēt. Cenas šajā iestādē, šķiet, ka nedaudz zem vidējā. Klīnika atrodas aiz Radissona Daugava. St.Rusas iela 5.
15.07.2014 22:50 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Esmu dzirdējusi, ka tur visi dakteri labi, bet pati neesmu pie citiem bijusi, tāpēc nevaru spriest.
15.07.2014 22:52 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Pieņēma tās pašas dienas vakarā. Tikai tās labākās atsauksmes par Zobārstniecību "Valis" Brīvības iela 167, http://www.valis.lv/lv/kontakti
15.07.2014 22:58 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Mēnesis nav gara rinda. Man Valmierā piedāvāja uz Novembri rindā :D

Varbūt izklausīsies muļķīgs jautājums, bet intereses pēc pajautāšu. :D Tā kā man ar šo zobu traki, tad labošu viņu pie Rīgas dakterīšiem. Plomba būs nepieciešama liela, jo izlūzusi ir zoba iekšpuse, un praktiski palicis tikai apvalks. Gan jau, ka tas būs smags robs budžetā, tāpēc man jautājums - vai ir kādas klīnikas, kur var kaut kā maksāt pa daļām ar bankas pārskaitījumu vai nav? Vismaz cik dzirdējusi esmu, tad agrāk kaut kur tā ir bijis.
15.07.2014 23:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits