Sveikas.man ir konkreta situacija,jaiet uz kazam kuras berni nedrikst but.bet man ir delins un tagad rodas problema kur vinu atstat.ta ka dzivojam laukos tad seit nav auklisu,draudzenem pasam mazi zidainisi un mana mamma taja laika strada.it ka atradam vienu pazinu,kurai pasai ir berni bet nu vina tada pipejosa un las lamajas....neiedvess uzticibu un vel piekrita bernu skatities vel viena sieviete kurai meitas ir lielas un kartiga gimene kam var uzticeties.bet lieta tada,kad atbrauca si sieviete mans puika (1gads un 2menesi) neparko negaja pie vinas,vina seit bija uz pusstundu un vsp ar vinu ipasi nekontaktejas.ta ka mazajam tad naca miegs vins saka nikoties un vina pateica ka gan jai taja diena kad bus japaliek bus ok,lai gan izskatas ka bus gruti.kazas notils veselu diennakti un delins bez manim nav bijis ilgak par paris stundam un tad pie manas mammas ko labi zin.virs saka lai tik atstaju bet man bail.tas tacu nav pareizi atstat bernu uz diennakti cilvekam ko vins redzejis tikai uz pusstundu? Vins pieradis no rita pielistan blakus....vins tacu bis soka kur mamma pazuda.ta ka mes ar vinu visu laiku gandriz esam majas divata tad vins pie manim ta pieradis ka ja pazudu sakas breka.atvainojos ka tik gari te muldu,bet apstiprinat manas domas ka tas nebus pareizi?