Esat gulējušas ar kādu no saviem ex? TAD,kad vairs neesat kopā!!
Ja jā,tad kā tas viss notika?!
Man vnk šobrīd nav puiša,pirms mēneša izškīros,un tagad baigi gribas,paprasīt ai EX man iedotu? :D:D:D labi,tas ta jocinam! :)
Jā, ir sanācis. Neteiktu, ka tagad baigi nožēloju, bet nezinu vai tā vajadzēja darīt, jo pēc tām naktīm vienmēr gāju mājās ar kamolu kaklā un asarām acīs.
Nē, nav bijis. Protams ir mēģinajuši mani pavilkt uz to, bet nesanāca.
Uzskatu, kas aizgājis, tas vairs nebūs labs un baudāms.
Tik vien pārmetīs un kritīs uz nerviem.
Nē , nav ... Man ar visiem ex ir draudzīgas attiecības , bet ar draugiem nemēdzu gulēt, tad jau labāk ar kādu nepazīstamu random puisi, bet mani jau sen nemoka šādas problēmas .
Jā, ir sanācis. Neteiktu, ka tagad baigi nožēloju, bet nezinu vai tā vajadzēja darīt, jo pēc tām naktīm vienmēr gāju mājās ar kamolu kaklā un asarām acīs.
Žēl, ka visām tāda attieksme un negatīva pieredze. :D
Kārtējo reizi pārliecinos, ka nekad nesaki nekad, jo jau gadu (ar mazām pauzītēm) diezgan regulāri satiekamies un pavadam labi laiku. Kāpēc, lai es noželotu kaut ko, kas man sagādā baudu un prieku?
Papildus jautājums pie autora jautājuma, un cik reiz ir bijis ar ex, esot jau kopā ar jaunu puisi? :) tāds banāls jautājums par to, bet nu tomēr?
Mana nerātnā vīrieša pieredze par to, nav bijis, nevajag, un ja nu nav otras puses tad uz klubu, vai kādu publiskāku pasāku sameklē random puisi/meiteni un miers :)
Ne nav gadiijies. ta kaa, ar visiem savieem patstaviigajiem draugiem attiecibas esmu izbeigusi es pati, tad arii nav bijusi velme kaut kadiem gultas sakariem :D
Pagaajushajas attieciibas, ex arii uzmacas ar savu veelmi shada veida sakariem, man bija pat nepatiikami iedomaaties , jo ja cilveeks man vairs nav interesants, tad arii fiziskais kontakts man vairs nesaista..
Jā, ir bijis, neko nenožēloju.
Kopā ballējām, vienmēr sexā bija laba saskaņa, kamēr jaunas attiecības negribās, ar kuru katru iepazīto arī gultā negribas līst,a te jau zini, ka labs variants, gan viņam labi, gan man, bet tā tikai ar vienu bijušo bija.
né, nav bijis, un nekad nenolaistos lídz tadam límenim - párguléshu, jo varbút tá sanáks atgriezt, NEKAD... ja vél tas ir abiem(!!!) for fun, un nevienam nav vélmes atgriezt attiecíbas, tikai sex, tad nenosodu. bet párgulét ar ceríbu, ka nu túlít dabúshu vinju atpakalj, - neparko.