Es te tā izdomaju tēmu. Katrai ir bijušas dažādas attiecības un piedzīvojumi... Tad šoreiz, kad vīrietis nogrekojies, izdarījis pāri - kāds bija jūsu atbildes gajiens, tā teikt sitiens zem jostas vietas vīrietim??? :D
Ja nogrēkojies tā, ka vajag atriebties "sitiens zem jostasvietas" līmenī, tad, domaju, pamest to veci vajag - gan "sitiens" būs pamatīgs pašai par prieku, gan vīrietis no bērnišķīgas draudzenītes būs ticis vaļā.
Man tieši liekas ļoti svarīgi saprast, kas ir tas grēks, par kuru jāatriebjas? Nenovāca zeķes? Aizgāja uz veikalu un aizmirsa nopirkt maizi? Atrada sev jaunu dūdu?
Libra - visgaumīgakais no linka, ko vispār daudz maz normāls cilvēks varētu izmantot ir - LOST DOG... viss pārejais tiešam neforši... LV par ko tādu iesūdzētu tiesā un vel gadus dabūtu :D
Bet ja reāli, es domāju, ka nav vērts tur sabojāt mašīnu līdz nelabumam, ja vīrs tikko nokrāpis... viņš sapratīs, drošvien, ka Tu esi tā atriebēja un tā atriebība var turpināties... un turpināties... Vai tad jutīsies labāk? :)
Vai ja vīrietis būs gudrāks un uz šādu gājienu >>
atbildētu apmēram : "The pussy was absolutely better than yours :D The car was old tho, so thanks for help ;) " :D
Ja nogrēkojies tā, ka vajag atriebties "sitiens zem jostasvietas" līmenī, tad, domaju, pamest to veci vajag - gan "sitiens" būs pamatīgs pašai par prieku, gan vīrietis no bērnišķīgas draudzenītes būs ticis vaļā.
Baigi visas jūs neinteresantas-tiešām :D nekāda adrenalīna, nekā jautra... neiet jau runa tikai par tādu baigo atriebsanos... a jūs visas tik nopietnas... nav jau brīnums, ka džeki iet pa kreisi, ja jādzīvo ar garlaicību kopā, kura katru dienu vienā un tajā pašā laikā gatavo kafiju :D :D :D
Ja sieviete savā vājprātā spēj krist tik zemu es saprotu kādēļ vīrietis viņu kāpis. Un galu galā, tāds tādu atrod.
Garlaicību ārstē kopīgos hobijos un izklaidēs nevis atriebībās.
Pilnīgi iedomājos vīra sašutumu: WTF, man jaunās masīnas riepās naži sadurti?! Bet Dina aiz stūra histēriskos smieklos vārtās mauriņā. :D
Njaa .. interesanta logjika. Viirietis atnaak maajaas stundu veelaak un tu vinjam mashiinas salonu ar pienu pieliesi ? Jocinsh .. haha.
Man patiik gaumiiga ironija un viegs sarkasms. Ljaunpraatiiga kaitnieciiba riebjas kaa taada, un adrenaliinu var dabuut daaaaadzkur citur; shaubos, ka cirvis motora paarsegaa vai *padene* sljoocot pa koridori rada tieshi to.