Pec si ieraksta mainija domas par tevi uz slikto.
Runājot par becky pozīciju, es domāju, ka tā neizklausās īpaši inteliģenta...
krista - nu vinja juut un ik pa mirklim paarvaicaa. Esmu drosha, ka ir arii daudzi nervozaaki cilveeki, vinjas sirdsmiers ir buutiskaaks par to, ko uz celja par mani padomaa citi. Par 5 km zem atljautaa Kanaadaa sods, tieshaam ? Kapeec, kaads pamatojums ? Un kam ellee es vareetu trauceet vai kaitinaat tajaa labajaa pusee uz celja ar 2 un vairaak joslaam ?
Bet es jau sen pateicu, man rūp tikai es pati
Tie, kam bail no skrambaam... par kasko neesat dzirdeejushi ?
Tie, kam bail no skrambaam... par kasko neesat dzirdeejushi ? Man, kaa reiz, divas aiznjemtas vietas staavvietaa par shoferiiti neko labu neliecina
Tie, kam bail no skrambaam... par kasko neesat dzirdeejushi ? Man, kaa reiz, divas aiznjemtas vietas staavvietaa par shoferiiti neko labu neliecina
Nu un kas tam fuures vadiitaajam traucee mani apdziit, ja tik ljoti deg ?
Diivaina vai nee, bet tas ir logjiski, ka primaari domaashu par vinju, nevis to, vai 5 - 7 - 10 km/h zem atljautaa liidz Juurmalai vai Siguldai kaadam traki traucees. Godiigi varu pateikt, ka 5u gadu laikaa kaads no pakaljas ir uzmirkskjinaajis kaadas reizes 2as.
Nee nu - parkojaties kaa gribat, uz veseliibu. Es arii ljoti mazaas vietaas smuki ielienu un neko nesaskraapeeju, sabukteejis arii neviens nav Parasti tikai pasmiinu par vadiitaajiem, kas izpleshas. Tagad zinaashu, ka ne vnm taa ir sliktu parkoshanaas prasmju paziime, paldies par apgaismoshanu. Ko tik neuzzini cosmo forumaa