besī, kad steidzies un kāds pa kreiso joslu brauc uz 85, viņam mirkšķini, bet nē, pavākties nevar, tad es arī tā esmu darījusi, atzīstu!Tu esi stulba, jo apdraudi ne tikai savu dzivibu, bet ari citu brauceju. Man po^^^, ja tev ieliek pakala un tava masiina, arii tu pati, esi norakstamas invalides, bet, ja no taa var ciest citi satiksmes dalibnieki, tad tu esi lose. Tu zini, cik laika ietaupiisi, braucot uz 90 nevis 85? Kadas 5 minutes, ja ne mazak. Taas ir tavas un citu dzivibas vertas? Pec si ieraksta mainija domas par tevi uz slikto.
Tām, kas "māca, kā vilkties", iesaku nākamreiz, kad liksiet tā kāju uz bremzes pedāļa, atcerēties, ka mirklī, kad to nospiedīsiet, kļūsiet par slepkavām. Jūs nekad nezināt, kāpēc šoferis brauc lēnāk - varbūt mašīnai kāda ķibele gadījusies, ka ātrāk nevar pabraukt, varbūt paša veselības stāvoklis. Un, ja šis cilvēks nepaspēs nobremzēt, sadauzīta mašīna ir mazākais. Šoferis var kļūt par līķi. Jā, neviens jūs nevainos, taču - sildoša apziņa, ne? Nogalināt cilvēku savas cimperlības pēc. Tiki garām, brauc tālāk un aizmirsti. Neko iemācīt tā nevar, var tikai sakropļot vai nogalināt. Pašām no sevis pretīgi nav?Redzu, ka neesmu vieniga, kas taa domaa. Ja kadam tik loti deg, lai tak apsteidz pa labo joslu, nevis teelo krutos, spiezot bremzu pedalus.
CSN aizliedz gan "traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu", gan "strauji bremzēt, ja tas nav nepieciešams ceļu satiksmes drošībai".
Tā tas ir gan, taču tiesības šos te traucētājus sodīt, joprojām ir tikai un vienīgi ceļu policijai. Linča tiesu uz ceļa neviens nav atļāvis.+++ Tad, ka pashas taps par invalidem del sadiem lošiem, tad, varbut, saks domat savadak.
jo mums te par soseju sauc ari delu, kurDēlu ne, bet ielu gan :D
Pie kam, piekrītu Aijai - vai tiešām trīs minūtes jūsu laika ir svešas dzīves vērtas? Un varbūt ne vienas vien...
Tajā brīdī, kad visas manas mantas lidoja pa mašīnas salonu, un es ar asarām acīs mēģināju atgūties no situācijas, kad biju dažus centimetrus no tā, lai ar ātrumu ~90 km/h iebrauktu priekšējā mašīnā, kas izmēros par manējo ir krietni lielāka, man nekas pamācošs tas nelikās.
Nu un kā viņš tev tika tad garām un vēl uzmeta pa bremzēm?