Es visu dienu neesmu izrāpusies no gultas.
Pamodos ap 15 laikam un tā es vārtos.Pat ēst īsti negribas.
Domāju noskatīties kādu romantisko gabalu,tikai nezinu,ko īsti.Notebook priekš manis ir pārāk pliekana,bet tomēr gribas kaut ko.
Laiskojos pa gultiņu un it nemaz par to nesūdzos. Šādas brīvdienas man pietrūka. Bez steigas, ar mieru, kārtīgu atpūtu :)
Varētu mēģināt vēlāk izvikties tādā pagarākā pastaigā vienatnē, tikai pagaidām nejūtos pārāk motivēta to darīt. Jāuzstāda mērķis- Statoilā pēc junkfood'a! :D
Sveikas meitenes!
Esmu sovakar satraukta par ritdienas randevu. Visadas domas klejo pa pratu,ko vilkt,rit it ka sola lietu vai kleitina nenosalshu?
Vakar sarunajam tikties rit,bet sodien nav zinu devis,tas mani mulsina vai gadijuma nav pardomajis.
Ehh vardu sakot drosivien visu nakti neguleshu,bet stresoshu.
Visam novelu jauku atlikuso vakaru:)
Šodien visu dienu cītīgi darbojos pa mājām, biju divas reizes līdz Spice home aizbraukusi, jo ar vienu reizi nebija gana :D Žēl, ka nav tik karsti, lai sauļotos, ceru uz rītdienu (l)
Viena no pēdējā laika brīvākajām dienām. Līdz ar to, ka nav jādomā par darbu vai kaut ko ar to saistītu, daudz vietas paliek visam pārējam un konkrēti šodien, pa galvu ārdās tikai viens cilvēks. Neizprotams prāta stāvoklis.
Šovakar laikam ''čītošu'' pārtikas ziņā. Gribu picu. :D
Šovakar mani sabiedrotie ir zemenes un slānekļa gāzes ieguves vietas. Šīs vasaras laikā esmu TĀ palaidusies slinkumā, ka nu ir neiedomājami grūti tikt atpakaļ rutīnā.
Vispār vēlētos noskatīties kādu nebanālu filmu, varbūt drāmu - rekomendācijas?
Noteikti jau redzēja, bet ļoti mīļa man. The Perks of Neing a Wallflower http://www.imdb.com/title/tt1659337/
Mazliet banāla gan ir, bet nu tiiik jauka