Jaunāks puisis 2

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Aiz muguras divi randiņi ar 30+ un 28, nebija ne viens ne otrs manā gaumē. Savukārt brīvdienās draugu tusiņā iepazinos ar jaunu čalīti, bet nepievērsu uzmanību viņam pārāk, likās jau nu maziņš...taču vakara gaitā sanāca man par daudz iedzert, viņš pavadīja mani mājās utt,detaļas neminēšu, rezultātā man viņš iepatikās. Apmainījāmies ar pāris vēstulēm fb, vienu vakaru bija ne pārāk labi, aizsūtīju SMS ar uzaicinājumu tikties, bet viņš neatbildēja, viņam nebija mans Nr. Un es arī aizmirsu parakstīties zem SMS, jā zinu, stulbi. SMS arī bija pastulba. Tagad nezinu, nenormāli gribas uzrakstīt, bet šķiet jau, ka neesmu atstājusi to labāko iespaidu par sevi. :(
Interesanti, kāds ir puišu skatījums uz vecākām sievietēm. Interesē/neinteresē.
Viedokļi?
12.07.2014 19:24 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
BĻĀVIENS -kāpēc to SMS ,kuru rakstīji nevarēji uzrakstīt normālu? 3x pārlasīt pirms sūtīji? :D Tas šobrīd tizlākais, otreiz rakstīt un iespējams aplauzties..

Bet Nav kaut kā savādāk iespēja saskrieties ar viņu "nejauši"?? Ja jau jums ir kopīgi draugi... :) Tev nebūtu jāpazemojas un Tu saprastu viņa attieksmi pret Tevi ;)
12.07.2014 23:01 |

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Kosmiete, jūtos arī nenormāli stulbi,tāpēc jau te tapa tā diskusija. :( njā, nu nesanāca normāla, nebij laba diena. Es jau izlēmu,ka nerakstīšu tomēr,vismaz pagaidām noteikti nē.. Tāda uzmācība tāpat pie laba gala nevedīs.
12.07.2014 23:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)