Sveikas!
Man jau diezgan pasen ir sasāpējusi problēma.
Lieta tāda, ka man kā diezgan nesabiedriskai meitenei ir tikai 1 tāda īsta draudzene, vismaz līdz šim man tā likās.
Draudzējamies jau ~8 gadus, vienmēr viss bija lieliski, strīdi nebija nekad, mācījāmies kopā, tikāmies bieži, pēc skolas beigām, tikāmies aizvien retāk, jo bija dirzgan maz brīvā laika, un visas tikšanās bija ar manu iniciatīvu, viņa principā nekad neierosināja tikties, ja nu vienīgi reizi pa reizei uzrakstīja, ka ilgojas.
Pēdējā laikā vispār sāka ļoti dīvaini uzvesties, mums bija norunāta tikšanās pie manis, gribējām braukt uz jūru un tā tālāk, viņa pazvanīja un pateica, ka netiks, jo radinieks no ārzemēm atbrauks, nu okey, nelikās nekas traks norunājām uz nākošo dienu, bet pēc tam atkal pazvanīja un pateica, ka tiks tikai vakarpusē jo viņai darba pārrunas esot, nu labi, galvenais bija lai viņa vispār atbrauc, pēc tam pienāca tikšanās diena un no viņas ne miņas, ne ziņas, zvanīju viņai, neatbildēja, rakstīju, arī neatbildēja, nu uz to arī aizvēru acis, likās nu okey varbūt kredīts beidzās vai kas, kaut gan aizvainojums bija dirzgan liels, tagad jau nedēļu nedod nekādu ziņu par sevi, rakstīju arī feisbukā, kad pamanīju jaunas bildes, sēž onlainā, bet uz manām ziņām neatbild.
Tāds aizvainojums manī, neuzskatu, ka īsta draudzene tā rīkotos. Kaut gan vienmēr pati apgalvoja, ka esmu viņas vislabākā draudzene. Ceru,ka saprotiet, ka viss šis nav tikai no šī gadījuma, bet gan vispārībā, viņas vienaldzība un šādi gājieni kopumā.
Kā jūs domājiet, kas tā par tādu attieksmi varētu būt? Un vai draudzībā tāda vispār ir pieļaujama?
P.s- Atvainojos pat kļūdām, jo rakstu no telefona un steigā.