Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sāpīgi

Reitings 792
Reģ: 14.03.2014
Sveikas!
Man jau diezgan pasen ir sasāpējusi problēma.
Lieta tāda, ka man kā diezgan nesabiedriskai meitenei ir tikai 1 tāda īsta draudzene, vismaz līdz šim man tā likās.
Draudzējamies jau ~8 gadus, vienmēr viss bija lieliski, strīdi nebija nekad, mācījāmies kopā, tikāmies bieži, pēc skolas beigām, tikāmies aizvien retāk, jo bija dirzgan maz brīvā laika, un visas tikšanās bija ar manu iniciatīvu, viņa principā nekad neierosināja tikties, ja nu vienīgi reizi pa reizei uzrakstīja, ka ilgojas.
Pēdējā laikā vispār sāka ļoti dīvaini uzvesties, mums bija norunāta tikšanās pie manis, gribējām braukt uz jūru un tā tālāk, viņa pazvanīja un pateica, ka netiks, jo radinieks no ārzemēm atbrauks, nu okey, nelikās nekas traks norunājām uz nākošo dienu, bet pēc tam atkal pazvanīja un pateica, ka tiks tikai vakarpusē jo viņai darba pārrunas esot, nu labi, galvenais bija lai viņa vispār atbrauc, pēc tam pienāca tikšanās diena un no viņas ne miņas, ne ziņas, zvanīju viņai, neatbildēja, rakstīju, arī neatbildēja, nu uz to arī aizvēru acis, likās nu okey varbūt kredīts beidzās vai kas, kaut gan aizvainojums bija dirzgan liels, tagad jau nedēļu nedod nekādu ziņu par sevi, rakstīju arī feisbukā, kad pamanīju jaunas bildes, sēž onlainā, bet uz manām ziņām neatbild.
Tāds aizvainojums manī, neuzskatu, ka īsta draudzene tā rīkotos. Kaut gan vienmēr pati apgalvoja, ka esmu viņas vislabākā draudzene. Ceru,ka saprotiet, ka viss šis nav tikai no šī gadījuma, bet gan vispārībā, viņas vienaldzība un šādi gājieni kopumā.
Kā jūs domājiet, kas tā par tādu attieksmi varētu būt? Un vai draudzībā tāda vispār ir pieļaujama?
P.s- Atvainojos pat kļūdām, jo rakstu no telefona un steigā.
11.07.2014 21:30 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Laiks izsķir daudzus. Vinai sava privātā dzīve, citas aizraušanās un intereses. Tas atbrīvo vietu tev kadai citai darudzenei.:)
11.07.2014 21:33 |

Reitings 792
Kubiete

Piekrītu, bet vēl nesen viss bija pavisam labi, sazvanījāmies, runājāmies, domājām kopīgus plānus brīvdienām un tad pēkšņi- šeku ,reku. Viņa man tāda īpāši tuva ir- tā teikt dvēseles radiniece, tāpēc arī sāp divkāršu stipri. :(
11.07.2014 21:35 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
Interesenti ka viņa piekrita pārcelt tikšanos ja jau nemaz negribēja tikties. Bet jā šādi cilvēki man liekas pretīgi. Ok negribi tikties, bet pasaki to kaut kā, ka nav laika pašlaik vai kā, nevis piekrīt tikties un vienkārši neatnāk. Pašai bija līdzīgs gadījums. Ja jau viņa atļāvās tā izdarīt, tad es vienkārši viņu aizmirsu, saku aizpildīt savu brīvo laiku, un iepazinos ar citiem cilvēkiem.
11.07.2014 21:36 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nu ir kaut kads iemesls kadelj negrib satikt...

Man bija lidzigi, bet uzzinaju kadelj musu draudizba pajuka... Zheel, ka skolas un augstskolas biedrene musu draudzibu partrauca delj saviem kompleksiem.
11.07.2014 21:37 |

Reitings 27552
iekrītu, bet vēl nesen viss bija pavisam labi, sazvanījāmies, runājāmies, domājām kopīgus plānus brīvdienām un tad pēkšņi- šeku ,reku. Viņa man tāda īpāši tuva ir- tā teikt dvēseles radiniece, tāpēc arī sāp divkāršu stipri.
Ja īpaši tuva pazvani un ta arī pasaki. Man gruti spriest, mani parasti mekle. Un man ir draudzenes no 2 gadu vecuma.Zini lepojos, un ar vinam ir viegli, pat ja tiekamies 3 reiz gadaa.
11.07.2014 21:38 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Piekrītu Kubietei. Laiks visu saliek pa plauktiņiem. Acīmredzot viņai nebiji tik tuva draudzene, ka tev šķita.. Vienmēr var atrast brīvu laiku, kaut 10minūtes, protams, ja nevēlēsies tikties, tad atradīs gana labu iemeslu to nedarīt.
Visticamāk mainījušās prioritātes, intereses, ievilkta jaunā kompānijā.
Tik interesanti, kāpēc viņa tevi neņēma līdzi, atpūšoties?
11.07.2014 21:38 |

Reitings 306
Reģ: 06.01.2014
Bija identiski tava situācija,bet laiks iet un viss mainās.Ar laiku tiksi tam pāri :) Dzīve izsķiro kurš tev vajadzīgs un kurš nēē.
11.07.2014 21:39 |

Reitings 27552
augstskolas biedrene musu draudzibu partrauca delj saviem kompleksiem.
Tas ir kā? Man ar draudzenem ar akšķi bijuši, bet lai pusdzivi zem tanka paliktu? Nu kas var but labaks par Draugu!!!!!! Vai bērnības draugiem...nerkas.:0
11.07.2014 21:40 |

Reitings 792
Story

Viņa vienreiz arī bija minējusi, ka negrib ar mani iepazīstināt savus pazīstamos puišus, jo baidos, ka viņiem iepatikšos, itjā tas bija kā joks, bet skanēja diezgan nopietni. Kait gan es nemaz neuzskatu, ka viņa būtu nesimpātiska vai kas tam līdzīgs pat tieši otrādi. Pamanīju arī to, ka kad mēs esam cilvēkis viņa ir tāda klusāka, kaut gan parasti ir brīva un ļoti sabiedriska , bez manis.

Kubiete

Es labprāt parunātu ar viņu, bet viņa man neatbild, liekas pat, ka ignorē.
11.07.2014 21:43 |

Reitings 6040
Kubiete, tas ir taa, ka man bija labs darbs, vinjai nebuja, vinju izmeta no augstskolas, es pabeidzu ar labam atzimem, man bija lai,igas attiecibas, vinjai nebija... Nekad nebutu to iedomajusies, ka ta var but, bet nesen sanjemu no viņjas vestuli, kur ieludz uz savu dz.d, kur bija ari bija klat emociju pilnaa vestule, ka reiz ir jutusies ka atrodas manaa manaa eena... Ka es biju tik veiksmiga un vinja nee. Tagad jau gadu vinai jaunas attiecibas, kur jutas laimiga un veletos mani satikt...Nezinu, nekad nevienu neesmu dzinusi savaa eena, katrs pats par sevi dzivo un ciinas, bet rezultaata es laimiga, ka taa sanaca, satiku citus labus cilvekus ap sevi :)
11.07.2014 21:44 |

Reitings 6040
Aa,jaa, to vinja ari man teica, ka puishiem es vairak patiku neka vinja :D
11.07.2014 21:45 |

Reitings 27552
uzraksti sms, vestuli FB vai kur. Tu esi viania kadu cali nocelusi? Vai aprunajusi ? Ja esat DRAUGI ... ar pat kašķiem salabsiet, moš bijat labas paziņas? Tev ir bernibas draudzene? Nu no 3 gadu vecuma teiksim?
11.07.2014 21:46 |

Reitings 792
Lottie

Tur jau tā lieta, es arī domāju, ka var atrast laiku savai "labākajai" , kā viņa teica, draudzenei, sevišķi dzīvojot blakus rajonā. :(
11.07.2014 21:46 |

Reitings 27552
Kubiete, tas ir taa, ka man bija labs darbs, vinjai nebuja, vinju izmeta no augstskolas, es pabeidzu ar labam atzimem, man bija lai,igas attiecibas, vinjai nebija... Nekad nebutu to iedomajusies, ka ta var but, bet nesen sanjemu no viņjas vestuli, kur ieludz uz savu dz.d, kur bija ari bija klat emociju pilnaa vestule, ka reiz ir jutusies ka atrodas manaa manaa eena... Ka es biju tik veiksmiga un vinja nee.
Varbūt tu ta liki justies? Man gruti spriest, jo Draugu ar lielo burtu maz, parejie labas pazinas daudz. Un zini...draugiem ari daudz ko piedodu, vini man ar... :)
11.07.2014 21:48 |

Reitings 792
Kubiete

Tur jau tā lieta, ka nē, neesmu puišu medniece, kur nu vēl labāko draudzeņu, viņa zin, ja man kāds iekrīt sirdī tad tas ir nopietni, un uz to momentu man bija simpātija jau.
Ar viņu draudzējos jau no 3.klasītes, tāpēc, principā neviena tik tuva cilvēka man nav, izņemot mammu, protams.
11.07.2014 21:50 |

Reitings 6040
Es nezinu, varbut neapzinati liku ta justies, bet tad jau otrai savai bernibas draudzenei ari ta butu bijis jajutas? Bet ne, vinja ir mans labakais draugs vel sodien!

Taa ir tada atlase, visi mainas, laiki mainas, vertibas mainas, draugi mainas....
11.07.2014 21:54 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Viena pagale nekad nedeg. Ja jums bija labas attiecibas, bet peksni kaut kas apravas, tad mekle vainu ari sevi. Ja draugs ir pa istam, tad nekadi seetas puisi jus nespes izskirt.
11.07.2014 21:56 |

Reitings 102
Reģ: 23.06.2014
Bella, iesaku draudzībai neatmest ar roku, jo draugi tač ir mūsu zelts, vai ne?) Kādu laiku - 2/3 nedēļas vispār viņai nedod nekādu ziņu. Un tad pēc šī laika uzrkasti - tikai neko nepārmet! Nedo dies!! Tas vēl vairāk atbaida))Vnk uzraksti pēc kāda laika, ko viņa dara, vai vēlas satikties. Un nebaidies pateikt viņai, cik tev šī draudzība ir nozīmīga. Cik viņa tev dārga. es domāju, ka viss jūsu starpā nokārtosies.

Zinu to, jo pati biju tādā sliktās draudzenes lomā gadiem un tad mana draudzene + vēl viens draugs pielietoja šo taktiku ;D un viņiem izdevās :D, beidzot man pieleca, cik gan draudzība ir liela vērtība!)
11.07.2014 21:57 |

Reitings 27552
r jau tā lieta, ka nē, neesmu puišu medniece, kur nu vēl labāko draudzeņu, viņa zin, ja man kāds iekrīt sirdī tad tas ir nopietni, un uz to momentu man bija simpātija jau.
Ar viņu draudzējos jau no 3.klasītes, tāpēc, principā neviena tik tuva cilvēka man nav, izņemot mammu, protams.
Tik ilgi? Raksti FB un citur, moš kāda klaca?
11.07.2014 22:00 |

Reitings 27552
Viena pagale nekad nedeg. Ja jums bija labas attiecibas, bet peksni kaut kas apravas, tad mekle vainu ari sevi. Ja draugs ir pa istam, tad nekadi seetas puisi jus nespes izskirt.
+

Man ir draudzenes kopš 2 gadu vecuma...kas tik nav bijis. Bet zinam ka ta ir vertiba...ari vinu viri mani ļoti novertē:)
11.07.2014 22:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)