Grūti?

Reitings 176
Reģ: 17.07.2012
Sveikas. Vēlētos jautāt cik grūti ir mācīties bakalaura programmā? Jā, loģiski, kā pašai jāmācās, sevi jāmotivē utt. Bet tomēr, cik grūti vai viegli tas ir salīdzinājumā ar citām programmām?
Seņķjū par atbildēm jau iepriekš :) :P
11.07.2014 20:48 |

Reitings 43
Reģ: 26.06.2014
Kristiine ko tieši studē no IT, ja nav noslēpums?

Es gribēju pievērsties IT, bet dzirdēju atsauksmes, ka ļoti smagi un nekam citam laika vairs nav. Tas mani nobiedēja.
11.07.2014 23:55 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Vispārīgi runājot starp koledžām un universitātēm, 1. prof. un bakalauru neredzu atšķirību. Drīzāk jāsalīdzina konkrētās skolas, programmas un cilvēku spējas.

Salīdzinot ar vidusskolu, man ir grūtāk. Ikdienā vidusskolā bija vairāk darbu un sanāca katru dienu kaut ko pildīt, taču augstskolā apjomi un atbildība daudz lielāki.
12.07.2014 00:37 |

Reitings 229
Reģ: 10.02.2014
Bakalauru ieguvu no RGSL, jeb Rīgas Juridiskās augstskolas.
Bija grūti, domāju, ka vairāk nekā citās LV augstskolās, sevišķi, jo pilnīgi viss notiek angliski. Taču pasniedzēji bija fantastiski, telpas modernas, labāku atmosfēru nevarēju vēlēties.

Bija brīžiem pat ļoti grūti, bet ņemot vērā, ka ļoti interesēja tas ko studēju, bija tā vērts. Normāli bija tā- ja no pirmdienas līdz piektdienai apmeklē visas lekcijas (jā, katru darbadienu ir lekcijas), plusā vēl mājās lasi un gatavojies, tad sestdien un svētdien vari atpūsties/ballēties/čillot.

Tā bija mana pieredze, gala secinājums- ja interesēs un patiks tad pat ja būs ļoti grūti, visu varēsi paspēt un izdarīt.

Veiksmi!
12.07.2014 11:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits