Bāc, kā man riebjas neizdevies šopings! Izstaigāju šodien visu GC un neatradu pilnīgi NEKO,kas patiktu... Cūcība!!
High five. Biju gan Dominā, gan Alfā, gan GC, gan Galerija Rīgā.. Jā, atlaides itkā visur, bet nav nekā prātīga. Turklāt neko formu neesmu redzējusi pat ne atlaižu precēm. Rezultātā tiku tikai pie kleitas un somas. Vismaz prieks par to!
meksikanka - Tev vismaz kleita un soma. Man tikai Cola no Rimi. :D
Cukurvāvere - es noteikti vilktu kleitu bez piedurknēm, joir taču vasara, turklāt uz klubiem nekad nevelku nekoar garām piedurknēm, jo tur ir karsts.
Pa virsu uzvilktu jaku, ko var iestūķēt somā vai nodot garderobē.
Alfā, GC un pārējos es arī nereti neko nevaru atrast, tādēļ kopš Plazā ir arī H&M, braucu tikai un šo t/c :) Es neteiktu, ka baigi daudz ko nopirku, jo man viss vajadzīgais jau ir, bet man tieši plazā patīk veikalu klāsts un šo to nopirku gan ar atlaidi, gan bez tās :D
Tā ir laba motivācija tam, lai uzceltu māju ārpus galvaspilsētas. Ja man kādreiz būs tā laime audzināt bērnus, tad nepiedošu sev, ja viņiem nāksies dzīvoties pa centru vai kādu Rīgas mikrorajonu.
tur jau tā lieta, ka vasara, bet tas vējš šodien riebīgais! :( Visu noskaņu sabojā. Jo, ja būtu tik silts vakars un nakts, kā aizvakar, piemēram, tad būtu 10 varianti, ko vilkt, un būtu perfectooo..
ir doma kaut kur ārā pasēdēt un tā. Bail, ka ātri sagribēsies mājās siltā gultiņā :D
šovakar pa mājām, pie drauga čomi nāks pasēdēt, tad nu uztaisīju šiem mazas uzkodas. sev uztaisīju dipi mērcīti, ēdīšu ar dārzeņiem :D
šodien ar draudzeni ēdām polu ar zemeņu pildījumu, tikai laikam tas pildījums tiek izredzētajiem, apēdam parastu balto saldējumu bez nekāda pildījuma :D
meitenes, melleņu traipus var ar kādu brīnumlīdzekli izmazgāt? :)