gribetos uzzinat IP tie visiem feikiem.Lai vienreiz parpratumi izpaliek. Admini jau neteiks. Un profili kuru no tas IP lieto biežāk. Efekts butu labs:D
Kubiete tā sacepusies, ka katram metas virsū ar tiem profiliem... S80 izveidoja normālu diskusiju ar sev interesējošu jautājumu, kāpēc jāpiemēslo ar saviem murgiem?
Paldies, Alexxai. Meitenes, liekot trafaretu pielieciet, lūdzu klāt, pūšams vai ar rullīti krāsojams, protams, ja ziniet. Es neesmu meistars šādās lietās, bet gribu, lai ir skaisti! :) Paldies! :)
Kam būs smalkākas detaļas, tie būs aerosoliem, ar lielākām detaļām - rullītim. Vēl jāskatās, cik liels Tev būs tas zīmējums. Tas arī maina materiāla izvēli.
MADasaHatter, paldies, nevajag mani aizstāvēt, lūdzu, nepiemēslojam šo diskusiju, bet liekam trafaretus. :) Paldies. :)
57days, priekš manis tas būs par grūtu kā iesācējais + mani ne īpaši tas uzrunā. :)
Tā es neesmu eksperts šajās lietās bet kā tu viņu domā taisīt? lielu vai maziņu, atkārtotā rakstiņā vai tikai vienā vietā? Man ir paticis ka visādus šādus rakstiņus saliek piemēram visur virs flīzēm kuras parasti atrodas pie izlietnes un plīts :)
Es ar pameklētu angļu valodā flower pattern Tad varbūt daudzi krāsainie atradīsies, bet kaut ko varbūt var arī atrast. Bet tie jau vairāk kā atkārtoti raksti tad ir.