Čau mazās un lielās.
Man notika traģēdija. Nopietna traģēdija.
Es ar savu puisi esam bijuši kopā gandrīz divus gadus. Viņš ir ļoti mīļš un jauks, vienmēr izteica komplimentus, teikdams, cik es esmu jauka un skaista. Vārdu sakot, jutos kā princese 8. debesīs.
Mēs nekad nestrīdējāmies, vienmēr pie kaut kādiem slēdzieniem nonācām kopīgu diskusiju rezultātā, tāpēc pārpratumi neradās. Pie joda, kāpēc es biju tik stulba un nepārrunāju arī par šo...
Jūnija sākumā viņš aizbrauca uz Angliju piestrādāt pie radiniekiem uz mēnesi. Nu ziniet kā, seksu ta gribās, bet krāpt viņu nedomāju ne uz sekundi. Tāpēc nolēmu nopirkt dildo. Nopirku tādu diezgan lielu, sāku izmantot un tas bija lieliski.
Puisis atgriezās jūlija sākumā. Protams, viņš gribēja darīt to. Nu no sākuma viss bija kā parasti, bet pēc pāris minūtēm viņš vienkārši izņēma ārā un sāka bļaut kā satrakots ķēms.
Sāka bļaut, ka nevarēju viņu sagaidīt pat vienu mēnesi, ka jau saku klaiņot pie citiem. Lieta tāda, ka mana drauga draudziņš nav tik ļoti liels, bet dildo bija lielāks, tāpēc pieļauju domu, ka dildo mani nedaudz izstaipīja...
Pastāstīju draugam, ka es vienkārši nopirku dildo, bet tas tik mani sāka apvainot, ka mans jaunais mīlnieks ir to man uzdāvinājis seksa rotaļām... ak Dievs.
Viņš ir izmetis mani no sava dzīvokļa, ko man darīt?