Kad mīļotais atgriežas pie bijušās

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Mierinājuma vārdi, uzmaundrinājums, kaut kas... es pat nezinu, ko vēlos no jums... Ir tik nenormāli smagi, un nav kur izlikt to sāpi...

Vīrietis, ko mīlu, mani pameta un atgriezās pie bijušās.

Kā pārdzīvot, ko darīt? Zeme zem kājām sabrukusi :(
11.07.2014 09:48 |

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010
Es teicu, ka jānoliek?

Nav runa taču par to, ka jānoliek sieviete pie kuras puisis aizigāja, runa ir par to, ka...

Ja Tevi aizskāra tas, ka kaut kādas atsevišķās meitenes nolika, nu tad tirini savu ļipu prom no šī diskusijas, nevis paņem un pievem vēl vairāk autorei dvēselē, jo autore ir tā, kurai tie vārdi nodara pāri, nevis rās random čiepas, kas ievietoja nicinošus komentārus par ex meitenēm opie kuram atgriežas caļi, salaužot citam sirdis.

TĀ NAV TAVA DISKUSIJA, LAI TU TEIKTU:

Pardon, mani arī aizskāra dažu komentētāju uzskati par šo situāciju, jo līdzīgā pati esmu bijusi.

Vienkārši paņem un uzraksti personīgi tām, kas Tevi ir aizskārušas, ja jau nevari ''uzlikt mīksto''.
12.07.2014 18:16 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://cosmo.lv/forums/topic/161956-attiecibas-bez-love/ palasot šo un ciats autore tēams.Jau apriori skaidrs ka nav to labo attiecibu nekad bijis. Visu pati izdomaji!.

Viss pāries, atradisi normalu čali sev.
12.07.2014 18:19 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Tirinies pats prom, atradies advokāts pro bono..ej pie autores un mierini, ja tik ļoti sāp par viņas ciešanām. Lai mācās samierināties ar dzīves realitāti.
Varēji arī man personīgi rakstīt, "ja jau nevari uzlikt mīksto".
12.07.2014 18:24 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Anete, nevajag dzīvot pasakā. Man šķiet, ka tieši to tu arī dari, par ko liecina tas, ka tagad tā pārdzīvo, ka šis "īstais" var neatnākt, un, ka to bijušo jau šādi savā prātā nosauca. Es, personīgi, tev neko nesolītu un neteiktu, ka sagaidīsi "īsto". Jāpārstāj dzīvot domājot, ka tāds īstais vispār ir, galvenais ir satikt labu cilvēku ar kuru būs pozitīvas attiecības, kurās jūs viens otru papildināsiet un izšķiroties nebūs sajūtas, ka esi izmetusi savu dārgo laiku. Tādi cilvēki tavā dzīvē vēl var būt arī vairāki. Bet var būt arī tikai viens, ar kuru paveiksies nodzīvot līdz mūža galam. To tu nevari zināt. :) Ir lietas, kuras ir ārpus cilvēku kontroles, un šī ir viena no tam. Ko tu VARI kontrolēt, tas ir baudīt dzīvi, mīlēt sevi, neļaut sev būt tik atkarīgai no kādām attiecībām, ka tas tevi sagraus, ja gadījumā tās beigsies (protams, pārdzīvot ir ok, bet ir tomēr atšķirība KĀ pārdzīvot).
Atceries arī, ka tava problēma nav unikāla, miljoniem sieviešu visā pasaulē ir gājušas cauri kam līdzīgam, arī daudz sliktākām lietām un ir to pārdzīvojušas un tagad ir VĒL laimīgākas! Tas viss tiešām ir tikai tavās rokās. Padomā par to, cik smieklīgi tev liksies šie pārdzīvojumi, kad būsi tikusi tiem pāri un atradusi mieru un laimi kur citur. Vienalga, vai tās būs citas attiecības vai nē. Veiksmi tev!
12.07.2014 18:51 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Ne visi, kuri aiziet pie citas ir tie slikti un ne visas no kurām aiziet ir sliktākas par to, kuras dēļ pamet
12.07.2014 19:28 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nevienam nepatiik buut pamestaa lomaa-labaak tomeer ,ka tas notiek pirms kazaam,nekaa vins tevi appreceetu un tad saprastu,ka izdariijis nepareizu soli.Mees nevaram piespiest sevi miileet!
12.07.2014 19:32 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Taa tas ir - nevienas attiecibas Tev negarante milestibu liidz muzha galam. Es vienmer no visam attiecibam macijos, nedomaju kapec vins aizgaja, nui aizgaja! Bus cits, un bus tads, kurs bus tev istais un vienigais! Pat nav verts asarinu raudat delj tadiem!
12.07.2014 19:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nekad nedomaaju,ka mana pirmaa lauliiba izjuks-mees bijaam tik tuvi visaadaa zinaa ,un tomeer...Tagad ar savu praatu esmu gatava tam-nekas nav muuziigs!
12.07.2014 19:47 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Es nekad nedomaaju,ka mana pirmaa lauliiba izjuks-mees bijaam tik tuvi visaadaa zinaa ,un tomeer...Tagad ar savu praatu esmu gatava tam-nekas nav muuziigs!

Pilnigi piekritu!! Tadelj nekad ne no viena negaidu solijumus par muzhigu milestibu un kopa bushanu.
12.07.2014 19:50 |

Reitings 265
Tirinies pats prom, atradies advokāts pro bono..ej pie autores un mierini, ja tik ļoti sāp par viņas ciešanām. Lai mācās samierināties ar dzīves realitāti.
Varēji arī man personīgi rakstīt, "ja jau nevari uzlikt mīksto".

Tu esi tik sekla.
Lai Tev labi klājas!
13.07.2014 10:23 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Sultans Niknais, brauc virsū meitenēm no Anetes profila vai atceries šo savu rakstīto:
TĀ NAV TAVA DISKUSIJA, LAI TU ..

.. norādītu, kas un ar kādiem viedokļiem drīkst tajā piedalīties un kas nedrīkst.

Ja te no paša sākuma netiktu apcelti visi šādi puiši un meitenes, pie kurām atgriežas, tad neviens arī neapceltu tādas kā autore.
13.07.2014 10:46 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kurš pats nekad nav aizgājis, nesapratīs to, kurš aiziet.
Nav pareizi novelēt puisim un otrai meitenei visādas riebeklības tāpec, ka puisis aizgāja. Te drizak jautājums autorei - vai vina butu laimiga, ja puisis paliktu pie vinas, taču cauradm dienām un naktim domātu par to otru meiteni? Viņs nekrāpj, nesatiekas, pat nesarunājas, bet domās ir tikai ar to, pie kuras tagad aizgāja... Vai šādās attiecībās autore spētu būt laimīga?
Manuprāt sanāk vienkārši divu nelaimīgu cilvēku savienība.
Kamēr autore nesapratīs, ka nākotnes šīm attiecībām nebūtu, pat, ja viņš žēlotu autori un paliktu pie viņas, tikmēr viņa arī nebūs gatava nekādām nākamajām attiecībām.
Tagad ko? Nav tādas universālās atbildes, kas derēs visām, taču kaut ko no ieteikumiem - sports, grāmatas, ballītes, izraudāšanās, pamēģini gan. Ļauj tam beigties, un dzīvo tālāk.
13.07.2014 11:20 |

Reitings 265
Sultans Niknais, brauc virsū meitenēm no Anetes profila vai atceries šo savu rakstīto:

TĀ NAV TAVA DISKUSIJA, LAI TU ..

.. norādītu, kas un ar kādiem viedokļiem drīkst tajā piedalīties un kas nedrīkst.

Ja te no paša sākuma netiktu apcelti visi šādi puiši un meitenes, pie kurām atgriežas, tad neviens arī neapceltu tādas kā autore.

Autore kādu apcēla?
13.07.2014 12:47 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Nav jaabiida attieciibas ar taadiem, kuriem nesen bijusi shkirshanaas. Liela iespejamiba sanemt dunci mugura, jo 50%,ka atgriezhas pie bijushiem.Bus maciba priekshdienam.
13.07.2014 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)