Nezinu, ko saspaidīju un kur palika pārējais teksts :D , bet nu jautājums skaidrs - ko jūs vilktu mugurā, ja būtu vedējmātes godā šovasar? Lūdzu bildes, lai varu iedvesmoties pirms šopinga :)
Nu tad atliek izdomāt, vai gribi īsu vai garu un pieskaņot pasākumam - vai derētu kokteiļkleita vai vakarkleita.
Vēl laikam jāpainteresējas vai nav kaut kāda stingrā baznīca, kur nedrīkst atkailinātiem pleciem, utt.
Kāzas
dzimtsarakstu nodaļā un nav strikti elegentas, svinības dārzā. Liekas, ka gribu garo, bet nezinu, vai būs ērti, jo parasti izvēlos garumā ap celi. Kā jums liekas -
jābūt vienkrāsainai?
Nav obligāti vienkrāsainu, bet ar baisajām, spilgtajam puķēm arī neairaujies - lielā daļa kāzu fotogrāfiju to tavu kleitu blakus līgavai varēs redzēt, es (ja būtu vedējmāte), gribētu lai bildēs izceļas līgava, nevis mana tērpa krāšņā krāsu gamma :)
Es esmu par vienādu krāsu un par blāvu vai ļoti tumšu krāsu, piemēram, bordo. Un akcentiem - mežģinēm vai kā otrajā bildē apsegtu muguru. Kā arī ļoti svarīgi kāds ir līgavas kleitas fasons. LAi nav tā, ka abām nāras kleitas. Es esmu egoiste - es arī gribu izskatīties labi blakus līgavai. Bet ne uzkrītoši labi. Vienkārši - labi. :D