Mēģinu izdomāt vārdiņus jau kuro laiku un pat, ja meitenītei būtu izdomājusi, tad ar puisīti tā īsti nesanāk.
Meitenei pagaidām esmu apstājusies pie vārdiem Nora un Maija (Nora gan pagaidām ir ļoti strīdīgs vārds, bet es vēl cīnos). Bet puisītim naaav :( Negribu tādus ļoti ārzemnieciskus vārdus kā Dženifera (jo man latviski liekās vienkārši komēdija tas vārds), bet kaut ko tādu, kas būtu kompromiss abām valodām.
Padalieties ar idejām gan meitenītei, gan puisītim.
Cerise, man arii bija nepatiikami. Atceros seedeeju koledzha un ar baileem gaidiiju kaa nu soreiz jaunie skolotaajie izrunaas manu vaardu! :D
Ir angli kas pacentaas, tiem sanaaca pat loti labi izrunaat manu vaardu, reizem likaas,ka kaads Latvietis pasauc! :)
Ja gribi, lai izrunaa Endy, tad ir vaardam jaabuut rakstiitam Andie. Turklaat biezjaak ir sastopams Andy, kas ir viiriesha vaards ar taadu pashu izrunu un saiisinaajums no Andrew.
Sinepe, ja vārds pasē ir iedrukāts kā Endija, tad, nē, neizrunā gan kā Endy.. (ir dzirdēti varianti kā Endiža, Enja, Anjda, Endža....).
Ja būs dubultpilsonība bērnam un vienā pasē ieraksta Endy, tad latviskotajā versijā būs Endija.
Tāpat ar vārdu Maija. Ārzemēs ir diezgan izplatīts Maya, bet latviskotajā variantā būs Maija.
Man arī meiteņu vārdi vieglāk domājas nekā puiku. Man tīk Anna, Marta un Monika.
Puikam mums noteikti nebūs latvisks vārds, jo draugs jau vārdu ir izvēlējies :D
Jup,Anglijā. Nē, nu it kā jau ja teorētiski rakstītu kā Maya, tad arī sanāktu Maija, bet tas būtu kaut kā stulbi. Pret Noru manējais baigi spītējās pretī...
Ar tiem puiku vārdiem ir tā, ka nav tāda, kas nu ir tā, ka iekrīt sirdī un viss, tā saukšu, visiem kaut kādas šaubas paliek.
Mana meita būs Sofija. Tas jau ir 100%.
Dēlam - Roberts vai Armands.
Domāju, ka skanēs labi arī ārzemēs, ja nu kas :)
Vēl man patīk šodienas gaviļnieces vārdiņš Odrija, vēl Samanta un Keita.
No puikām man patīk vēl Adrians, Aleksandrs ( tikai man nepatīk, ja saīsina uz Saša), Kristofers, Niklaus.