viirietis nevar pardzivot

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
sveikas,

man ir tada nebijusi kjibele, mes ar draugu esam kopa jau 8 meneshus, un lielu dalju shi laika mums visu laiku ir viena problem.

vienreiz attieciibu sakuma (dzerusi) es vinam pateicu, cik man ir bijushi intiimie partneri vesturiski. (man ir 24 gadi un man nav bijushas ilgstoshas attieciibas ilgi, tikai vienas, bet tas pashas 7 meneshus)

un vinjsh uzskata, ka mans intimo partneru skaitlis ir parak liels (16 virieshi), vins taisa scenas par to un apgalvo, ka kaa tad es varu buut vinam special someone, ja man ir bijis sekss ar tiem virieshiem.
vins konstanti rokas par manu pagatni, vins ir sarunajis man dusmas visadas tadas lietas, kaa "es visiem saviem virieshiem pagatne esmu bijusi tikai mau..." utt..
vins vispar nezina neko baigi daudz par manam ieprieksejam attiecibam. bet vins konstanti atkarto tadas lietas.
vinam loti pati organizet striidus, biezhi vien tie striidi ir tadi, ka es nesaprotu kads tur pamats vispar ir tadu dramu taisit, ari mani draugi to nesaprot, vins mierigi taisa dramas ari citu cilveku prieksha.

vins par mani ir izteicies, ka es esmu citu virieshu parpalikums, tipa, ka vins esot ar mani kopa savac citu drupachas.

es, protams, vinu loti miilu un vins nav vienmer tads pret mani, bet pedeja laika loti biezhi vins taisa draamas.

man ir tada sajuta, ka pedeja laika viss shis negativais njem parsvaru, jo vins kad ir dusmigs uz manis (sacepies) vins ir loti nezheligs, vins ir nezheliigs savos darbos un vins mani noniecina.
es vinam esmu uzdevusi jautajumu, kapec tad vins vel ir sheit, vins vnm atbild tapec, ka vinam nav vienalga un, ka vinam ruupot.

es teikshu godigi, nu, es nezinu, es nedomaju, ka tas cipars ir tik liels, ja njem vera, ka es lielako dalju sava laika esmu bijusi bez attieciibam, galu gala, vins jau vispar nefigureja taja laikaa, vins ir parliecinats, ka es katru menesi guleju ar citu virieti.

ja vien jus zinatu, ka es nozheloju to, ka man sanaca vinam to pateikt.
vins toreiz taisija draamas, pirms pieciem meneshiem un tagad pieci meneshi ir pagajushi jau uz priekshu, vins teica, ka nezina ka to noriit.

vinam, protams ir problemas ari ar sevi, ljoti zems pashveretjums un taa. bet fakts ka tads... ka vinam nav mazak seksualie partneri neka man bijushi, vinam ir bijushi tieshi tik pat un mes ari esam viena vecuma.

vai kadam sheit ir viedoklis par shadu tematu?
08.07.2014 07:37 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
ka ar tādu ir kauns iet pa ielu kopā.

Tad kāpēc viņš sevi tā pazemo? :D :D Pajautā viņam!
08.07.2014 10:47 |

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
Melone,
es savulaik arī dikti vīlos attiecību veidošanā, bet nu, es zinu kamdēļ, iemesls bija tāds, ka es nebiju savedus kārtībā savu iekšējo "es", es biju psihoemocionāli ļoti haotisks cilvēks un tamdēļ tādus cilvēkus, kas galvā nestāv ar abām kājām uz zemes, arī iepazinu. Žēl, ka tā savulaik ir gājis, bija laiks, kad cilvēki arī mani izmantoja, bet man bija tāda lieta, kā -ātra pieķeršanās, jo ļoti alku pēc mīlestības.

Ir tāda spēle-aklās vistiņas, kur aizsien acis un tad staigā pa telpu apkārt, meklē cilvēkus. Tā kaut kā arī bija.
08.07.2014 10:50 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
cosonic! Es pilniigi saprotu, man arii bija taads periods. varbuut taapeec, ka biju arii katastrofaali vientulja. Bet viiriesi jau shaadas lietas nesaprot! Vini domaa, ka sieviete to dara seksa peec un jo patiik mainiit partnerus. Bet taa nav taisniiba, man piem. bija taa, ka ar vienu attieciibas beidzaas, taa uzreiz vajadzeeja naakamo, lai tikai nebuutu jaapaardziivo. Galvenais, ka tagad esi uz pareizaa celja un saproti, ka taada negribi buut.
Bet viiriesi to vienalga nesaprot!
08.07.2014 10:53 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
katram ir tiesības izvēlēties cik partnerus viņš vēlas. bet tev vajadzētu viņam pierādīt, ka viņš ir īpašs, ka tu viņu ļoti mīli, tad varbūt iestāsies nedaudz miers. lai viņam pašvērtējums ceļas. bet par tiem aizvainojumiem nu gan, cik tad bieži tie atkārtojas? es nu gan būtu cikti aizvainota ja tā par mani teiktu.
08.07.2014 10:54 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
a, ka sieviete to dara seksa peec
A seksa pec to darīt drīkst tikai vīrieši ? Sieviete nedrīkst gribet tikai seksu? Nu ja attiecibas nevelas, bet seksu gribas?
08.07.2014 10:56 |

Reitings 27552
bet tev vajadzētu viņam pierādīt, ka viņš ir īpašs, ka tu viņu ļoti mīli, tad varbūt iestāsies nedaudz miers. lai viņam pašvērtējums ceļas
Vēl labak!!!!!!! Nemaci citai būt LC... neko nevienam nav jāpierāda. Vēl tadam cūkam...
08.07.2014 10:57 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
visu diskusiju nelasīju, izspriedu pēc sākuma, ka vecim ir zems pašvērtējums no tā nāk tie aizvainojumi. atslābsti :)
08.07.2014 11:01 |

Reitings 883
mans viirietis veel ar vien piemin, ka es sarakstiijos ar citu, kurs man pie tam raksitija nakts viduu. Es vinam jau visaadi esmu skaidrojusi, raadijusi, ka man par to viirieti nav nekaadas intereses, bet katraa striidaa vienalga piemin. Gan jau ar laiku paaries. Bet, taveejais, manupraat, mazliet par daudz tevi noniecina. Pasaki vinam, lai pienem vai ja nevar pienjemt, iet savu celju. Tev tacu visu muuzu nebuus jaaklausaas vini spredikji, bet naakotnee nekad nesaki viirietim, cik ir bijusi.
08.07.2014 11:01 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
mans viirietis veel ar vien piemin, ka es sarakstiijos ar citu, kurs man pie tam raksitija nakts viduu.

Ja Tu nakts vidū viņam atbildēji.. tad es arī drauga vietā nesaprastu :D
08.07.2014 11:15 |

Reitings 883
Nee, es neatbildeeju. Vnk telefons bija istabaa un kad, pienaaca zina, vins to redzeeja. Es pat netaisiijos atbildeet. Vins tikai nesaprata, kaapec kaads atlaujas man tik veelu raxtiit.
08.07.2014 11:25 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Sievietei nav jābu kā atvērtai grāmatai. Nu nebija tev tas jāstāsta. Un nē, manejiem vīriešiem butu pofig, jo tagad ir viņš blakus. Nu nebus nekas ja tagad tevi tā zāģē, tev to vajag?

+
08.07.2014 11:28 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
cosonic, nu pasaki kādreiz savam vīrietim, ka esi glīta un iekārojama, tāpēc vīrieši Tev pievērsa uzmanību, toties viņš ir nabadzīgs un ar mazītiņu pincīti, tāpēc viņam tas sāp un ja viņš neliksies mierā, tad būs tikai 17tais vīrietis.
08.07.2014 11:34 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
Nwvareji pateikt,ka tu tipa pajoloji,jo gribeji redzet vina reakciju.
prieks kam tev kas tads vsp bija jastasta.
ni nekas-nakamais draugs nezinas,ka ir 18.nr
08.07.2014 11:36 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Atmetot tīņu gadus, šis apgalvojums
Viens vienīgs ir tām, kurām Ar vīriešiem katastrofāli nav veicies.

ir relatīvs, jo ko nozīmē veiksme ar vīriešiem?
Vai gan var uzskatīt, ka autorei paveicies ar vīrieti, ja viņš savai sievietei spējīgs izteikt šādus apvainojumus?

Autorei ieteiktu no šī puiša šķirties, jo nekas labāk tur nepaliks un cik gan ilgi izturēs viņas pašas mīlestība, diendienā uzklausot pārmetumus. Un, lai kā mocītu ziņkārība, jautājumus par iepriekšējām attiecībās nākamajās neuzdot, lai pašai nebūtu jāatskaitās.
08.07.2014 11:37 |

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010
Nekas tur nav par daudz, beidziet ķengāt meiteni..nav arī jūsu daļa ar ko viņa guļ. Bet Tev mīlīt, būs mācība, ka nav ko muti plātīt par savām trofejām. Vīrieši to var atļauties, sievietes gan nē, tas neglaimo.

Šo es nekad neesmu sapratusi- kāpēc vīrieši var atļauties būs jākļ* , bet sieviete, kam ir bijuši n-tie partneri tiek norakstīta?
Man pašai izraisa riebumu vīrieši, kuriem ir bijušas ļoti daudzas sievietes.
08.07.2014 11:56 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
cosonic Kaut kāds "kosmo nabags" ibio. Katru dienu skaidros cik tu zemiska bet vienalga neatšūsies un uzmāksies. Es jau ar tāds pats, bet tā vietā lai barotu savu vājumu, ņemu vārdus -vaina nav tevī bet mani- un tinu makšķeri.
08.07.2014 11:58 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Lai iet bekot! Netici nevienam vārda, viņš tevi nekad necienīs!!!
08.07.2014 12:00 |

Reitings 27552
Šo es nekad neesmu sapratusi- kāpēc vīrieši var atļauties būs jākļ* , bet sieviete, kam ir bijuši n-tie partneri tiek norakstīta?
tāpēc ka mums ir it kā " līdztiesība" un tas kas aktivi par ti iestājas, realitātē arī sādi te aplami domā:D
08.07.2014 12:03 |

Reitings 1493
Liels vai ne liels bijušo partneru skaits - viņam nav nekādu tiesību Tevi tiesāt.
Tikai tāpēc, ka esat kopā?
Un Tu viņam rūpot... tāpēc ir vēl ar Tevi kopā. Nu, meitene. Ja atbilde nebija - tāpēc, ka Tevi mīlu (ja reiz esat tajā attiecību stadijā, kad pati esi atzinusi, ka viņu mīli), lai, kā te cosmo ierasts teikt, - PN!!!
Uzskatu, ka viņš ir rupeklis un kompleksu mākts. Kā var savu sievieti saukāt par m*, ka viņa bijusi tikai caurums... vot nesapratīšu.
08.07.2014 12:22 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
16.. nu neliekas man tas skaitlis tik ļoti liels, laikam jau tāpēc, ka pašai ap topašu galu grozās.. un es zinu, ka nelecu gultā ar katru pretīmnākošos...
biju brīvameitene,, baudīju jaunību un izklaidējos.. :)

bet jā.. es savam mīļotajam šo ciparu teikusi neesmu, bet nu viņš arī nav jautājis.. :)
vīriešiem gribas domāt ka ir pirmais un labākais...

viens ir točna- to Tavu skaitli viņš nekad neaizmirsīs, un zāģēs visu laiku.. Tev ir jāsaprot vai to vēlies, un esi gatava samierināties, vai varbūt jāmeklē 18. un beigta balle :)
08.07.2014 12:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits