viirietis nevar pardzivot

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
sveikas,

man ir tada nebijusi kjibele, mes ar draugu esam kopa jau 8 meneshus, un lielu dalju shi laika mums visu laiku ir viena problem.

vienreiz attieciibu sakuma (dzerusi) es vinam pateicu, cik man ir bijushi intiimie partneri vesturiski. (man ir 24 gadi un man nav bijushas ilgstoshas attieciibas ilgi, tikai vienas, bet tas pashas 7 meneshus)

un vinjsh uzskata, ka mans intimo partneru skaitlis ir parak liels (16 virieshi), vins taisa scenas par to un apgalvo, ka kaa tad es varu buut vinam special someone, ja man ir bijis sekss ar tiem virieshiem.
vins konstanti rokas par manu pagatni, vins ir sarunajis man dusmas visadas tadas lietas, kaa "es visiem saviem virieshiem pagatne esmu bijusi tikai mau..." utt..
vins vispar nezina neko baigi daudz par manam ieprieksejam attiecibam. bet vins konstanti atkarto tadas lietas.
vinam loti pati organizet striidus, biezhi vien tie striidi ir tadi, ka es nesaprotu kads tur pamats vispar ir tadu dramu taisit, ari mani draugi to nesaprot, vins mierigi taisa dramas ari citu cilveku prieksha.

vins par mani ir izteicies, ka es esmu citu virieshu parpalikums, tipa, ka vins esot ar mani kopa savac citu drupachas.

es, protams, vinu loti miilu un vins nav vienmer tads pret mani, bet pedeja laika loti biezhi vins taisa draamas.

man ir tada sajuta, ka pedeja laika viss shis negativais njem parsvaru, jo vins kad ir dusmigs uz manis (sacepies) vins ir loti nezheligs, vins ir nezheliigs savos darbos un vins mani noniecina.
es vinam esmu uzdevusi jautajumu, kapec tad vins vel ir sheit, vins vnm atbild tapec, ka vinam nav vienalga un, ka vinam ruupot.

es teikshu godigi, nu, es nezinu, es nedomaju, ka tas cipars ir tik liels, ja njem vera, ka es lielako dalju sava laika esmu bijusi bez attieciibam, galu gala, vins jau vispar nefigureja taja laikaa, vins ir parliecinats, ka es katru menesi guleju ar citu virieti.

ja vien jus zinatu, ka es nozheloju to, ka man sanaca vinam to pateikt.
vins toreiz taisija draamas, pirms pieciem meneshiem un tagad pieci meneshi ir pagajushi jau uz priekshu, vins teica, ka nezina ka to noriit.

vinam, protams ir problemas ari ar sevi, ljoti zems pashveretjums un taa. bet fakts ka tads... ka vinam nav mazak seksualie partneri neka man bijushi, vinam ir bijushi tieshi tik pat un mes ari esam viena vecuma.

vai kadam sheit ir viedoklis par shadu tematu?
08.07.2014 07:37 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
ar vienu vai vismaz pāris

Domāts - ar vienu, vai tad nu pāris vīr.
08.07.2014 09:16 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
man būtu jāpasēž un jāpaskaita, bet nu tās ir kaut kādas pusaudžu muļķības, nu meklē 18to un aizmirsti, kad šis ir 18
08.07.2014 09:16 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
" Ne mums to spriest un lemt, bet nu "tīrāk" ir būt ļurkātai ar vienu vai vismaz pāris vīriešiem 10 gadus no vietas, nekā "pāris" gados ļurkāties ar 16 čaļiem.
Divkosība , nekas vairak mīlīt.
08.07.2014 09:17 |

10 gadi
Reitings 10604
kāda vēl divkosība? Es kādreiz esmu teikusi savādāk?
08.07.2014 09:18 |

Reitings 27552
08.07.2014 09:20 |

10 gadi
Reitings 10604
ja atrodi manu komentāru, para man ar'!
08.07.2014 09:21 |

Reitings 27552
46 lapas tak neskatisos.. Un sekss 16 it gados man liekas daudz par agru. Ta ka... neveian no jums te nav " pareizā" :D Tak daudzas te teica ka sekso jau bezmaz no 15 it gadiem.
08.07.2014 09:22 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Cukurvāvere, skaidrs, ka domāts fiziologiska, bet nu, paskaties ta no malas uz visu terminoloģiju - izļurināts, izļurkāts, netīrs, "nevarēt kājas noturēt ciet" - kādas asociācijas rodas? Tak tīri fizioloģiskas. Neraksta jau meitenes "seksuāli aktīva", "tas ir neētiski", pat ne "esi vieglas uzvedības". Tīri verbali viss tiek nonivelēts uz fiziologisko aspektu.
08.07.2014 09:24 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Lasot diskusiju, man rodas iespaids, ka šeit vairāk tam ciparam nav īsti nozīmes. Čalim tas cipars tak ir līdzīgs. Ja autorei būtu, piem., 4 partneri bijuši (vai tāds cipars vnk nosaukts), tad vienalga būtu pārmetumi, ka redz pa citām gultām lēkājusi un nav sagaidījusi savu princi baltā zirgā. Puisim ir nenormāli mazvērtības kompleksi, turklāt, ja viņš spēj aizvainot savu partneri ar tik rupjiem un sāpīgiem tekstiem, tad ilgu un laimīgu nākotni es šeit nesaskatu.
08.07.2014 09:27 |

Reitings 27552
bet nu, paskaties ta no malas uz visu terminoloģiju - izļurināts, izļurkāts, netīrs, "nevarēt kājas noturēt ciet" - kādas asociācijas rodas?
Prasta ielene ta teiks otrai sievietei tikai. Man prātā tādi termini neienaktu. Ta ka dažai letums sitas cauri pa visām vīlēm...
08.07.2014 09:27 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Meitenes, jums te off-topiks aizgājis, bet 16 tiešām nav daudz, ja nav pastāvīgu attiecību.. 16 gadā vēl varētu padiskutēt, jā, bet ne jau 24 gadu vecumā. Dievgosniņas.

Par puisi visprātīgākais būtu aprunāties, pastāstīt, cik ļoti Tev sāp, ka viņš ta dara un, ka nevari izturēt, lai pieņem kāda esi, ja var, un vispār pagātne ir pagātne. Tikai iesaisti arī kaut kur pa vidu/sākumu arī pozitīvās lietas, lai neuztver pārāk sāpīgi un saasināti.

Vispār grūti iedomāties, ka vīrietis tā varētu zāģēt savu sievieti.. :(
Lai nu būtu stātsts ar labām beigām! ;)
08.07.2014 09:29 |

10 gadi
Reitings 10604
Puisim ir nenormāli mazvērtības kompleksi, turklāt, ja viņš spēj aizvainot savu partneri ar tik rupjiem un sāpīgiem tekstiem, tad ilgu un laimīgu nākotni es šeit nesaskatu.

par šo gan piekrītu!
08.07.2014 09:29 |

Reitings 27552
Bļin japajauta savejam, kapec pa šiem gadiem nav jautajis skaitu cik man bijusi? Un zinaja ka neesmu svētule... :D
08.07.2014 09:31 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Nu vispār jau sabiedrība ir pilna ar aizspriedumiem.
Ja džekam būtu tās 16 un vēl vairāk-tad o kāds džeks, baigais donžuāns. Pārējie džeki pa plecu papliķētu :)
Turpretī meitene- nu tad uzreiz liekas,ka kaut kas nav kārtībā, ka tik daudz.
Es neesmu nekāda svētā, bet man tas liekas par daudz. Ja ņem vērā, ka piemēram meitene sāka attiecības ar 20 gadiem. Ticu, ka ir meitenes kurām ir daudz daudz vairāk. Bet puisis vienkārši nevar pārvārīt, ka viņa mīļotā meitene tur kājas vaļā kā baznīcas vārtus, lai katrs var ienākt :)

Autore-piedod, par to SLAMPA :D
Diemžēl šis vīrietis ir jāpamet.
08.07.2014 09:32 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es baidos, ka viņš Tev ir samelojis par to, cik viņam partneres ir bijušas .. citādi vienkārši nav pamats cepties. To var viegli pārbaudīt. Nākamreiz, kad viņš Tev par tēmu brauc augumā, neaizstāvies, bet uzbrūc un nosauc viņu tieši tāpat, kā viņš Tevi! Kāpēc sieviete ar 10+ partneriem tiek uzskatīta par vieglas uzvedības, bet vīrietis tādā pašā situācijā par baigo donžuānu .. Ar ko labāks ir vīrietis, kas savu krānu bāž kur pagadās? Manuprāt - ne ar ko! Ja tā ir taisnība, ko viņš pateica, tad Jūs esat vienādās pozīcijās un tur nav nekādi pārmetumi. Lai norij krupi un dzīvo tālāk.

Man nav starpības, cik sievietei bijuši pirms manis .. galvenais, ka esmu viens no labākajiem šai sarakstā un spēju viņu apmierināt. Un, ja paskatās no otras puses, tad tas pat ir ego boost vīrietim, ka viņa sievietei ir bijuši daudzi, bet viņa palikusi pie šī vīrieša .. tātad gultas jomā viss ir kārtībā ar vīrieti ..

Bet vispār - viņš ir duraks .. pagātnei nav nozīomes ..

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Autores kļūda ir tā, ka viņa pieminēja to skaitu. Varēji vienkārši pateikt, ka vīrietis nespēj pārdzīvot, ka Tev ir bijuši vairāki partneri. Tagad tevi te visādos veidos mēģinās nolikt.

Kas jūs tādas esat, lai spriestu par to, cik daudz ir par daudz?

Pilnīgi piekrītu šim. Kāda jums daļa? Tas, ka jūs te tagad spriedelējat, ka tas par daudz, ka sekss bijis par agru, situāciju nemainīs.

Reitings 15
Reģ: 28.04.2014
Baigās mūķenes novākušās. 16 džeki 24 gados ir daudz par maz, ja nav nopietnas attiecības bijušas.

10 gadi
Reitings 10604
kapec pa šiem gadiem nav jautajis skaitu cik man bijusi?

varbūt tāpēc, ka daudziem čaļiem/vīriešiem tas neinteresē? Negrib zināt?
08.07.2014 09:33 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Un atkal ir divas nometnes.
Tās, kurām bijuši daudz partneri, ar putām uz lūpām bļaus : "Tā ir pieredze!Viss labi! Tas nav daudz".
Bet tās, kurām maz to partneru, teiks pretējo. Un tā būs vienmēr.
Kāda jēga meklēt kopsaucēju?

šajā situācijā varu pateikt, ka pati vainīga...vajadzēja klusēt, jo es arī uzskatu, ka tādi cipari nerotā sievieti!

Un vispār domāju, ka jāšķiras, jo es nebūtu ar vīrieti, kurš tik neglīti izsakās...Viņam vajadzētu saprast, ka pagātne tomēr ir pagātne, nevis visu laiku to bāzt acīs!
08.07.2014 09:34 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
būs mācība nākamreiz turēt muti (un kājas) ciet

daudz par daudz.

SLAMPA

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Par tēmu,vīrietis cūka ir tomēr,un,es pārdomātu,vai vēlos attiecības ar kādu,kurš nespēj mani pieņemt ar visu manu pagātni,un svētajās govīs nav ko klausīties. Neizļurkātās izļurkātās nesapratīs. :)
08.07.2014 09:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)