likās ka viss nu būs, bet tai pirmajā reizē kad tikāmies, tad bija tiešām ideāli, viens otram lasījām domas, pabeidzām teikumus. Un ar katru reizi tas bija tik izteikti, pat citi redz cik mēs esam saderīgi. Nākotnes plāni vieni, uzskati vieni, mums pat nevajag runāties vai ko darīt kopā, vienkārši atrašanās vienā istabā mūs abus padara laimīgus.
Es arii vienreiz satiku taadu viirieti. Apzinaati atteicos kaut ko veidot. Man ar vinju bija garlaiciigi. Tas bija taapat kaa sarunaaties pashai ar sevi. Man savukaart ideaals ir tad, kad ir kopaa interesanti, nav rutiina no saakta gala.
Ticu, ka ir cilveeki, ar kuriem rodaas iipasha saikne. Man pashai ir bijusi taa sajuuta, ka zinu, ka veelos buut kopaa ar sho cilveeku un nevienu citu nevajag.
Es arii vienreiz satiku taadu viirieti. Apzinaati atteicos kaut ko veidot. Man ar vinju bija garlaiciigi. Tas bija taapat kaa sarunaaties pashai ar sevi. Man savukaart ideaals ir tad, kad ir kopaa interesanti, nav rutiina no saakta gala.
Kad savu draugu satiku, pirmā doma bija "mēs pilnīgi noteikti nebūsim kopā"
Jums ir taada sajuuta bijusi? nekad nav maakushas shaubas?
Ja runa ir par īstajiem, tad es sajutu īsto sievieti otrajā tikšanās reizē. Skaidri jutu ka būsim kopā, pat neticējas ka tā var būt. Bet sajūta bija nešaubīga un tieša.