pludmale un topless

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
Meitenes, kuras varbūt piefiksēja - vai tagad ir tā, ka oficiāli drīkst visās pludmalēs LV sauļoties bez augšiņas?

Man likās, ka vienā no ziņu portāliem redzēju virsrakstu par šo tēmu kaut kad nesen atpakaļ..
07.07.2014 16:28 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
pašas te sauc citas par aizspiedumainām, bet uz nūdistu pludmali neies, dievs nedod kādu kailu vīrieti ieraudzīs, trauma uz mūži +++++
08.07.2014 00:18 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Tad jau jāņos no rīta uz ezeru vispaŗ nebraukt, kur visi pliki močī ūdenī.
08.07.2014 00:19 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nevajag spļaut akā, no kuras pati dzer. Tās fui! vīriešu nesavaldības dēļ Tu un es, un visi pārējie pa šo zemi staigājam, tā kā esi vien pateicīga savam tēvam par nesavaldību, - citādi šeit Tavu komentu un Tevis nebūtu. Var, var jau protams šo dabisko lietu kārtību ļaunprātīgi izmantot, var to pasludināt par ko sliktu un nosodāmu (kāda liekulība!), var arī izlikties par muļķīšiem un visiem stāstīt, ka es par to neko nezinu un neesmu zinājusi. Un tas viss - to regulāri ekspluatējot savu vajadzību apmierināšanai. No savaldīgajiem uzmanību, aplidošanu un neatlaidību nesaigaidīsiet.

Dabiigo lietu kaartiiba? Ja buutu tas dabiigi, tad sieviete jau piedzimtu dzemperii un svaarkos, bet nee, dzimstam kaili.
08.07.2014 00:20 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Man dzimumorgāni liekas kaut kas personisks, kaut kas, ko nevar atklāt visiem pēc kārtas.
Man sveši dzimumorgāni neizraisa pretīgumu, bet sajūtu, ka cilvēks sevi par daudz atklāj. Neuzskatu, ka būtu jāizrāda visiem katra sava ķermeņa daļiņa, kaut kam arī jāpaliek noslēpumā. Krūtis tomēr nav dzimumorgāni, kas kalpo seksam, dzemdībām... Tās ir atšķirīgas lietas.
08.07.2014 00:21 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Taapat seksu gribees, kur liksies. Varbuut buus otraadi - miileesimies apgjeerbtaa veidaa. Katraa zinjaa neviena kraaninja labsajuuta nav taa veerta, lai sviistu kaut kaadaa paltrakaa un peldeetu biksees un tunikaa. Ja Andriitim X nestaavees peec tam uz sievieteem, tad vinjam ir jau bijusi vaaja potence no saakta gala un taadiem arii nemaz labaak nevairoties. Galu galaa, lauvas, peertikji, zebras utt. arii ir plikinji, bet kaut kaa teevinjiem veelme peec paaroshanaas nav zudusi.

Figu. Attieksme mainīsies. Jau tagad te daudzas gaužas, ka būtībā vīrieši pret jums ir sākuši izturēties kā pret lētu ķīniešu širpotrebu. Piedodiet, bet - pašas vainīgas. Nolaidīsiet savas vērtības latiņu vēl zemāk - attieksme būs vēl s*dīgāka. Gultā sievietei ir jāizskatās iekārojamākai nekā ikdienā. Kā, interesanti, tas izskatīsies, ja būsit visiem pēc kārtas jau iepriekš savus labumus izrādījušas? Lauvām, pērtiķiem un zebrām, zini, izdalās tādas vielas, kuras tēviņi sajūt pa gabalu! Kaķiem, piemēram, tā ir balderiānskābe. Jā, varēsiet savus tēviņus vainot par slikto ožu. Ja nu runājam par to, kā ir RIEEEEEEETUMOS (kur dzīvo cilvēki bez aizspriedumiem), tad ASV melnie jau sen ierēc par baltajiem, jo aptaujas rāda, ka vidējais seksa biežums ir 1 reize mēnesī!!!!!!!!!!!! Ierēcu es arī, jo man savos 46 - i to biežāk. Tur, kā redzams, sievietes jau iemācījušās bez krāniņa labsajūtas iztikt. Jums viss vēl priekšā.
08.07.2014 00:22 |

Reitings 27552
Es tak saku jus esat aizspriedumainas , ka viduslaikos. Tad ari attiecigi uzvedaties, pieklājīgi:D Es labak pa pliko sauļojos.
08.07.2014 00:22 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Krūtis nekalpo seksam? o.O Tu maz apzinies, cik bieži seksīgas krūtis ir paglābušas puisi no erekcijas trūkuma? :O
08.07.2014 00:23 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Man dzimumorgāni liekas kaut kas personisks, kaut kas, ko nevar atklāt visiem pēc kārtas.

nu es savas krūtis ar natklāju visiem pēc kārtas, bet tas laikam skaitas normāli un jāsāk tā darīt :D
08.07.2014 00:24 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012

Citiem tādas liekas sieviešu krūtis. Ar ko tava nevēlēšanās uz kaut ko skatīties un svarīgāka par citu nevēlēšanos skatīties uz kaut kādām tavām ķermeņa daļām?
08.07.2014 00:27 |

10 gadi
Reitings 1582
Bet krūtis ir krūtis, topless nav nosodāms, tas, ka jūs tur redzat kaut ko šausminošu, tās ir jūsu perversās fantāzijas, es par to neesmu atbildīga.

O, super! Tad es arī moš varu savus spalvainos debesu zvanus izkārt un aizstaigāt no Bulduriem līdz Dubultiem! Tās jūsu perversās fantāzijas, bet es - balts un pūkains.

Reitings 27552
Tici man nudisti kailu ķermeni uztver dabiski, un ir pārskatijušies uz to.Tava vāvere atpušoties citus nūdistus interesēs vismazāk.

Reitings 1246
Vispār kāda starpība. Krūtīm nevajadzētu kalpot seksam. Ar sieviets krūtīm zīda bērnus-viss, nevajag tur saskatīt kaut ko seksuālu.

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Ar sieviets krūtīm zīda bērnus-viss, nevajag tur saskatīt kaut ko seksuālu.

:D:D:D:D:D:D:D
es nevaru......pasaki šito savam vīrietim :D
ja tev tāds ir vispār....
08.07.2014 00:29 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Figu. Attieksme mainīsies. Jau tagad te daudzas gaužas, ka būtībā vīrieši pret jums ir sākuši izturēties kā pret lētu ķīniešu širpotrebu. Piedodiet, bet - pašas vainīgas. Nolaidīsiet savas vērtības latiņu vēl zemāk - attieksme būs vēl s*dīgāka. Gultā sievietei ir jāizskatās iekārojamākai nekā ikdienā. Kā, interesanti, tas izskatīsies, ja būsit visiem pēc kārtas jau iepriekš savus labumus izrādījušas? Lauvām, pērtiķiem un zebrām, zini, izdalās tādas vielas, kuras tēviņi sajūt pa gabalu! Kaķiem, piemēram, tā ir balderiānskābe. Jā, varēsiet savus tēviņus vainot par slikto ožu. Ja nu runājam par to, kā ir RIEEEEEEETUMOS (kur dzīvo cilvēki bez aizspriedumiem), tad ASV melnie jau sen ierēc par baltajiem, jo aptaujas rāda, ka vidējais seksa biežums ir 1 reize mēnesī!!!!!!!!!!!! Ierēcu es arī, jo man savos 46 - i to biežāk. Tur, kā redzams, sievietes jau iemācījušās bez krāniņa labsajūtas iztikt. Jums viss vēl priekšā.

Tiem, kam ir taa viena reize, ir deelj liekaa svara, nevis kaa cita.
Godiigi sakot, man attieksme tieshi agraak likaas kaa pret leetu shirpotrebu, kuru nebaidiijaas pazaudeet, sabojaat sitot, izvarot lauliibaa, bljaut virsuu, ierobezjot izgliitiibas un kustiibas zinja utt. Agraak bija paaraak daudz noteikumu sievietei, un manupraat, veel jo projaam no sievietes tiek prasiits paaraak daudz. It kaa juus, viirieshi izskatiitos gultaa iekaarojamaaki kaa ikdienaa! :D Katraa zinjaa es tad labaak atsakos no seksa, nekaa atsakos no saviem hobijiem, dreebeem, tiesiibaam vadiit auto, studeet un visa paareejaa, kas daudzaas islama valstiis sievietei ir liegts.
08.07.2014 00:29 |

10 gadi
Reitings 1582
Vispār kāda starpība. Krūtīm nevajadzētu kalpot seksam. Ar sieviets krūtīm zīda bērnus-viss, nevajag tur saskatīt kaut ko seksuālu.

Pareizi :-D :-D :-D. Un mana desa - tikai čurāšanai! Tātad varu nepiesegt.
08.07.2014 00:30 |

Reitings 1246
Dzimumorgāniem jau kopš senatnes priekšā ir apmatojums, tagad puspasaule visu izskuj, tad vismaz kaut kā vajag piesegt, matiņi aizsargā no infekcijaam, tagad tam domātas biksītes.
Un dzimumorgāni ir domāti seksam, taadeelj, jā, tur var būt perversas fantāzijas, un tpc aizsedz, lai kādam taadas nerastos.
08.07.2014 00:33 |

Reitings 27552
Seksa laikā ari vīrietim šo saki? Nelien... neaiztiec... manas krutis nekalpo seksam...:D
08.07.2014 00:33 |

Reitings 27552

taadeelj, jā, tur var būt perversas fantāzijas, un tpc aizsedz, lai kādam taadas nerastos.
:D
08.07.2014 00:35 |

10 gadi
Reitings 1582
It kaa juus, viirieshi izskatiitos gultaa iekaarojamaaki kaa ikdienaa! Katraa zinjaa es tad labaak atsakos no seksa, nekaa atsakos no saviem hobijiem, dreebeem, tiesiibaam vadiit auto, studeet un visa paareejaa, kas daudzaas islama valstiis sievietei ir liegts.

Jā, jā, vairumam sieviešu svarīgākais ir vīrieša izskats :-D :-D :-D, vai ne? Nu, nevajag te putroties! Zini, lasot cosmo forumu man sāk likties, ka vīriešiem skaistums nav gluži pats svarīgākais :-D :-D :-D Un kurš te vispār par islāmu runā?
08.07.2014 00:35 |

Reitings 27552

tur var būt perversas fantāzijas, un tpc aizsedz, lai kādam taadas nerastos.
:D

Nūdisti iztiras pret ķermni dabiski, pieradusi un nav tapec stulbu domu...
08.07.2014 00:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits