Nevajag spļaut akā, no kuras pati dzer. Tās fui! vīriešu nesavaldības dēļ Tu un es, un visi pārējie pa šo zemi staigājam, tā kā esi vien pateicīga savam tēvam par nesavaldību, - citādi šeit Tavu komentu un Tevis nebūtu. Var, var jau protams šo dabisko lietu kārtību ļaunprātīgi izmantot, var to pasludināt par ko sliktu un nosodāmu (kāda liekulība!), var arī izlikties par muļķīšiem un visiem stāstīt, ka es par to neko nezinu un neesmu zinājusi. Un tas viss - to regulāri ekspluatējot savu vajadzību apmierināšanai. No savaldīgajiem uzmanību, aplidošanu un neatlaidību nesaigaidīsiet.
Taapat seksu gribees, kur liksies. Varbuut buus otraadi - miileesimies apgjeerbtaa veidaa. Katraa zinjaa neviena kraaninja labsajuuta nav taa veerta, lai sviistu kaut kaadaa paltrakaa un peldeetu biksees un tunikaa. Ja Andriitim X nestaavees peec tam uz sievieteem, tad vinjam ir jau bijusi vaaja potence no saakta gala un taadiem arii nemaz labaak nevairoties. Galu galaa, lauvas, peertikji, zebras utt. arii ir plikinji, bet kaut kaa teevinjiem veelme peec paaroshanaas nav zudusi.
Man dzimumorgāni liekas kaut kas personisks, kaut kas, ko nevar atklāt visiem pēc kārtas.
Man dzimumorgāni liekas kaut kas personisks, kaut kas, ko nevar atklāt visiem pēc kārtas.
Bet krūtis ir krūtis, topless nav nosodāms, tas, ka jūs tur redzat kaut ko šausminošu, tās ir jūsu perversās fantāzijas, es par to neesmu atbildīga.
Man dzimumorgāni liekas kaut kas personisks, kaut kas, ko nevar atklāt visiem pēc kārtas.Tici man nudisti kailu ķermeni uztver dabiski, un ir pārskatijušies uz to.Tava vāvere atpušoties citus nūdistus interesēs vismazāk.
Ar sieviets krūtīm zīda bērnus-viss, nevajag tur saskatīt kaut ko seksuālu.
Figu. Attieksme mainīsies. Jau tagad te daudzas gaužas, ka būtībā vīrieši pret jums ir sākuši izturēties kā pret lētu ķīniešu širpotrebu. Piedodiet, bet - pašas vainīgas. Nolaidīsiet savas vērtības latiņu vēl zemāk - attieksme būs vēl s*dīgāka. Gultā sievietei ir jāizskatās iekārojamākai nekā ikdienā. Kā, interesanti, tas izskatīsies, ja būsit visiem pēc kārtas jau iepriekš savus labumus izrādījušas? Lauvām, pērtiķiem un zebrām, zini, izdalās tādas vielas, kuras tēviņi sajūt pa gabalu! Kaķiem, piemēram, tā ir balderiānskābe. Jā, varēsiet savus tēviņus vainot par slikto ožu. Ja nu runājam par to, kā ir RIEEEEEEETUMOS (kur dzīvo cilvēki bez aizspriedumiem), tad ASV melnie jau sen ierēc par baltajiem, jo aptaujas rāda, ka vidējais seksa biežums ir 1 reize mēnesī!!!!!!!!!!!! Ierēcu es arī, jo man savos 46 - i to biežāk. Tur, kā redzams, sievietes jau iemācījušās bez krāniņa labsajūtas iztikt. Jums viss vēl priekšā.
Vispār kāda starpība. Krūtīm nevajadzētu kalpot seksam. Ar sieviets krūtīm zīda bērnus-viss, nevajag tur saskatīt kaut ko seksuālu.
Vispār kāda starpība. Krūtīm nevajadzētu kalpot seksam. Ar sieviets krūtīm zīda bērnus-viss, nevajag tur saskatīt kaut ko seksuālu.Seksa laikā ari vīrietim šo saki? Nelien... neaiztiec... manas krutis nekalpo seksam...:D

taadeelj, jā, tur var būt perversas fantāzijas, un tpc aizsedz, lai kādam taadas nerastos.:D
It kaa juus, viirieshi izskatiitos gultaa iekaarojamaaki kaa ikdienaa! Katraa zinjaa es tad labaak atsakos no seksa, nekaa atsakos no saviem hobijiem, dreebeem, tiesiibaam vadiit auto, studeet un visa paareejaa, kas daudzaas islama valstiis sievietei ir liegts.