pludmale un topless

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
Meitenes, kuras varbūt piefiksēja - vai tagad ir tā, ka oficiāli drīkst visās pludmalēs LV sauļoties bez augšiņas?

Man likās, ka vienā no ziņu portāliem redzēju virsrakstu par šo tēmu kaut kad nesen atpakaļ..
07.07.2014 16:28 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Tās, kas te nevar ar tām nūdistu pludmalēm likties mierā, es uz nūdistu pludmali neiešu, jo man nepatīk skatīties uz svešu cilvēku dzimumorgāniem, tas man nav pieņemami. Bet krūtis ir krūtis, topless nav nosodāms, tas, ka jūs tur redzat kaut ko šausminošu, tās ir jūsu perversās fantāzijas, es par to neesmu atbildīga.
Kā citas te minēja ir vīrieši, kam krūtis ir lielākas par dažu sieviešu krūtīm, taču tas nevienam netraucē...
08.07.2014 00:00 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Donata

Šķiet Tu īsti nesaproti manu ideju, centīšos paskaidrot savādāk. Ja es aizeju ciemos pie Tevis un Tu man saki, ka rokas pēc mazgāšanas obligāti jāslauka papīra dvieļos - es neuzdošu jautājumus un nebrīnīšos, es to pieņemšu bez jautājumiem, jo Tavās mājās ir Tavi noteikumi. Bet, ja Tu atnāksi pie manis, es Tev pateikšu, ka rokas drīkst slaucīt sarkanajā dvielī, kurš stāv pie veļasmašīnas - nepiedāvājot papīra dvieļus. Un es ticu, ka Tu neņemsi svešā mājā citus dvieļus ka manis norādīto un nepieprasīsi, lai es aizvācu dvieli un dotu Tev papīra salvetes.
Tas pats ir ar ārzemēm - ja es braucu uz Franciju, kur visi ir topless, es neuzdošu jautajumus un nešokēšos, jo tā viņiem ir pieņemts. Bet ja viņi atbrauks un to pašu darīs Latvijā es civilizēti paskaidrošu, ka tam paredzētas nūdistu pludmales. Pieņemu, ka nesaprašanās nekur nerastos, jo katrā vietā ir savi noteikumi.

Ārzemēs pēc definīcijas es pieņemu to ko redzu un neņemos vest Latvijas tradīcijas un normas uz turieni. Es daru to, kas nav pret manu pārliecību un uzskatiem - šajā gadījumā, esot ārzemēs es sēdētu savā peldkostīma augšiņā un nespriedelētu kas ir pareizi vai nav, jo es neatrodos mājās. Bet, ja nu galīgi visas pludmales vienas vienīgas pusnūdistu - es izvēlētos uz tām neiet. (gadījumā, ja izjustu neērtības). Nevis jauktu svešā zemē gaisu.

Ceru, Tu tagad uztvēri domu skaidrāk.
08.07.2014 00:01 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es paskaidroju topless sieviešu nevēlēšanos iet uz nūdistu pludmali, lasiet uzmanīgāk ;)
08.07.2014 00:01 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Iedomājamies - Majoru/Dzintaru pludmale, sestienas diena, cilvēku pilns - iedeguši čaļi spēlē volejbolu, pārīši, ārzemnieki - visādu ļaužu kā biezs. Un pēkšņi izpeld jūras nāra kailu krūtažu un līgani dodas caur cilvēku baru. Puišu volejbola bumba pēkšņi nenovaktēta aizlido pavisam citā virzienā, sievas sāk bakstīt savus acīgos vīriešus, kuru skatiens pēkšņi aizķeras pie nāras labumiem, mazie puišeļi pārstāj viens otru apmētāt ar ūdenszālēm, jo lūk priekšā ir dzīvs eksemplārs, kā no tēva žurnāliem. Un tā viņa, skatienu pavadīta, dodas uz savu vietu, lai ķertu iedegumu bez jebkādām lencītēm un striķīšiem. Dienas zvaigzne.

Ja tev ir dabiigais E izmeers komplektaa ar garaam kaajaam, izteiktu dibenu un slaidu vidukli, nav pat toplesaa jaaiet, lai tas viss notiktu. Un ko tad dariit? Atteikties no pludmales apmekleeshanas vispaar? Neesaat platu rudens trenci?
08.07.2014 00:02 |

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
Haha, re kur tas raksts, kuram izlasīju tikai virsrakstu, nodomājot, ka pludmalē vairs nav tik stingras normas

http://www.tvnet.lv/sievietem/stils/516191-damas_beidzot_var_doties_uz_pludmali_toplesa
08.07.2014 00:02 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, pēc tavas loģikas viduslaiki, kad cilvēki peldējās un pat mazgājās ķermeni pilnībā apsedzošos paltrakos, ir cilvēka attīstības augstākais punkts

Vīrieši tad prātā juka, redzot atkailinātu sievietes elkoni :-D. Šodien - izlaisti mati, kaila naba, kaili augšstilbi neko nenozīme. Rīt neko nenozīmēs arī tas nedaudzais, kas jums vēl ir arsenālā palicis. Varēsiet kailas apkārt skraidīt, kamēr vīriešu kārtas vienaudži garlaikoti snaudīs kā paēduši lauvas. Toties tad būs atkal, ar ko nodarboties. Varēsiet vāveres ar silikonu pūst, lai piespiestu mīļotā desiņu piebriest. Pašas radāt sev lielākas problēmas nākotnē.
08.07.2014 00:04 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ja tev ir dabiigais E izmeers komplektaa ar garaam kaajaam, izteiktu dibenu un slaidu vidukli, nav pat toplesaa jaaiet, lai tas viss notiktu. Un ko tad dariit? Atteikties no pludmales apmekleeshanas vispaar? Neesaat platu rudens trenci?
+++

Vispār tiešām jāsaka,ka samaitāti ir cilvēku prāti,ja reiz jebkādu plikumu uzreiz uztver kā kaut ko seksuālu un perversu. Skumji,ka tā.
08.07.2014 00:04 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
krūtis ir krūtis, topless nav nosodāms, tas, ka jūs tur redzat kaut ko šausminošu, tās ir jūsu perversās fantāzijas, es par to neesmu atbildīga.
Piekrītu.
08.07.2014 00:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Divas feministiski noskaņotas modes dizaineres Robina Greiva un Mišela Laitla radījušas pavisam interesantu produktu - «Ta Ta Top». Tā ir

peldkostīma augšiņa, kuras dizains atgādina kailas krūtis.
Un zināju ka feministes.:D

un patika šis loģiskais komentārs

O LAIKAM SAUC PAR INOVATĪVU PRODUKTU.
KĀDA MĀRRUTKA PĒC TAS VAJADZĪGS?
NELIETDERĪGI IZĶĒZĪTI ZEMESLODES RESURSI!
08.07.2014 00:05 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
tu negribi skatīties uz plikiem večiem, bet kāpēc citiem jāskatās uz taviem pupiem?
Bet krūtis ir krūtis, topless nav nosodāms, tas, ka jūs tur redzat kaut ko šausminošu, tās ir jūsu perversās fantāzijas, es par to neesmu atbildīga.

tas ka tev kails cilvēks liekas kautkas atbaidošs arī ir tavas problēmas un nūdisti par to nav atbildīgi, tavas slimās fantāzijas.
08.07.2014 00:07 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012

Ui, tas jau mūsu pludmalēs vairs nav nekas ekskluzīvs. Sestdien tieši skatījos un domāju - cik daudz koptu augumu. Kailums tomēr nav tas pats, kas laba figūra. Tāpat kā, aiziet uz darbu ar piegulošu kleitu, kurā redzams, ka nēsātājai ir skaists augums, nav tas pats, kas aiziet kleitā ar dekoltē, no kura veļas ārā krūtis. Abos gadījumos ir redzams, ka sievietei ir ar ko lepoties, tomēr atšķirība manāma.
08.07.2014 00:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vīrieši tad prātā juka, redzot atkailinātu sievietes elkoni . Šodien - izlaisti mati, kaila naba, kaili augšstilbi neko nenozīme. Rīt neko nenozīmēs arī tas nedaudzais, kas jums vēl ir arsenālā palicis. Varēsiet kailas apkārt skraidīt, kamēr vīriešu kārtas vienaudži garlaikoti snaudīs kā paēduši lauvas. Toties tad būs atkal, ar ko nodarboties. Varēsiet vāveres ar silikonu pūst, lai piespiestu mīļotā desiņu piebriest. Pašas radāt sev lielākas problēmas nākotnē.

Taapat seksu gribees, kur liksies. Varbuut buus otraadi - miileesimies apgjeerbtaa veidaa. Katraa zinjaa neviena kraaninja labsajuuta nav taa veerta, lai sviistu kaut kaadaa paltrakaa un peldeetu biksees un tunikaa. Ja Andriitim X nestaavees peec tam uz sievieteem, tad vinjam ir jau bijusi vaaja potence no saakta gala un taadiem arii nemaz labaak nevairoties. Galu galaa, lauvas, peertikji, zebras utt. arii ir plikinji, bet kaut kaa teevinjiem veelme peec paaroshanaas nav zudusi.
08.07.2014 00:08 |

Reitings 27552
Kāpēc te tik daudzas ir ļoti aizpriedumainas? Nūdistu pludmale ir ideāla vieta. Ķermnis var visu nosauļot, ta ir bauda miesai. Un peldeties vispar ir ideali. Ja ir kaili dzimumlocekli, bet seja neviens nebāž un man netrauce. Esmu pietiekami liela un zinu ka izskats viriesu dzimumloceklis. Mannav aizpriedumu pret kailumu. Kāpēc jums daudzām ir? Vecāki riktigi puritāņi? Lieciet mierā to toplesu-uz nudistu pludmali visi labak:)
08.07.2014 00:10 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
pēkšņi izpeld jūras nāra kailu krūtažu un līgani dodas caur cilvēku baru

nu tak, runa iet par sauljoshanos, neviena te nestaigaa apkaart taa, bet gan pieplok pie zemes un gulj
08.07.2014 00:10 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns Tad ko iesaki? Arii latvieteem neesaat to melno vai zilo briesmiigo paltraku, jo ir taadi, kurus pat potiite uzbudinaas? Sievietes nav vainiigas pie taa, ka viirieshi negrib savaldiities.

Nevajag spļaut akā, no kuras pati dzer. Tās fui! vīriešu nesavaldības dēļ Tu un es, un visi pārējie pa šo zemi staigājam, tā kā esi vien pateicīga savam tēvam par nesavaldību, - citādi šeit Tavu komentu un Tevis nebūtu. Var, var jau protams šo dabisko lietu kārtību ļaunprātīgi izmantot, var to pasludināt par ko sliktu un nosodāmu (kāda liekulība!), var arī izlikties par muļķīšiem un visiem stāstīt, ka es par to neko nezinu un neesmu zinājusi. Un tas viss - to regulāri ekspluatējot savu vajadzību apmierināšanai. No savaldīgajiem uzmanību, aplidošanu un neatlaidību nesaigaidīsiet.
08.07.2014 00:11 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
stellaglmr, sapratu, laikam :D mums vienkārši ir dažāda uztvere. jo ja man piem. slaucīt rokas parastā dvielī šķistu nehigiēniski un esmu radusi slaucīt tās tikai papīra dvielī, es vai nu (kautrīga būdama) ar riebumu tās noslaucītu (t.i. iekšēji es to nepieņemtu) vai arī pieklājīgi palūgtu papīra salvetes. kad dzirdu par ārzemju bērnudārzu, kur bērniem nerīko diendusas un viņi staigā noguruši un nervozi, man tas šķiet nepieņemami, nevis nodomāju ''ok, viņu tradīcijas, viņu noteikumi''. ja man sauļoties topless šķistu amorāli un izrādīšanās, un traucētu, tad tas man traucētu visur.
ok dāmas, arlabunakti :D
08.07.2014 00:13 |

Reitings 27552
Meitenes metiet pie malas aizspriedumus, labak braucat uz nūdistu pludmali.
08.07.2014 00:14 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Donata

Man prieks, ka sapratāmies beidzot. :D Un, ja nu kādreiz nāksi ciemos - nolikšu blakus dvielim papīra salvetes. :D

Saldus sapņus! (l) :D
08.07.2014 00:15 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Meitenes metiet pie malas aizspriedumus, labak braucat uz nūdistu pludmali

nubet tieši tā :D
pašas te sauc citas par aizspiedumainām, bet uz nūdistu pludmali neies, dievs nedod kādu kailu vīrieti ieraudzīs, trauma uz mūži :D
08.07.2014 00:15 |

Reitings 27552
ļūk cilveki bez aizspriedumiem. A jus ar kaut kadu toplesu.,... ka viduslaikos
08.07.2014 00:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits