pludmale un topless

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
Meitenes, kuras varbūt piefiksēja - vai tagad ir tā, ka oficiāli drīkst visās pludmalēs LV sauļoties bez augšiņas?

Man likās, ka vienā no ziņu portāliem redzēju virsrakstu par šo tēmu kaut kad nesen atpakaļ..
07.07.2014 16:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man netrauceetu sievietes peldkostiimos un viirieshi bez krekla arii uz ielas. Tas vienkaarshi nav eerti, manupraat, jo apgjeerbs tomeer pasargaa no netiirumiem, savainojumiem u.t.t. Taapeec uz ielas atrasties tik knapaa apgjeerbaa ir vienkaarshi nepraktiski.
07.07.2014 23:37 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Tātad, Hippie Chick, tu saki, ka arī LV pludmalē dosies karināt savus čičus NEnūdistu pludmalē, jo beidzot esi apmierināta ar savu kailumu?
07.07.2014 23:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam mineeju ,ka Hawaii beerni ir pieradusi pusplikus cilveekus redzeet daudz ,un taapeec nebriinaas par tiem.Ja runa tiesi par amerikaaniem,tad vini neveelaas tur sauloties topless,taapat arii mammas baros beerninus ,aizklaajot kruuti.
Es rakstiju ,ka topless saulojos Tahiti ,un esmu dzirdeejusi ,ka taa saulojaas ari Francijaa un Vaacijaa.Teicu,ka MAN taa nav probleema.
Sajaa diskusijaa ir tieksme visu paarspiileet,ka parasti saada veida diskusijaas...uzreiz tiek viss saskatiits,kaa kaut kas perverss utt.
07.07.2014 23:38 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Galu galaa, no anatomijas viedoklja nav nekaadas atskjiriibas starp viiriesha un sievieshu pupiem, dazkaart viirieshiem ir pat lielaaki.
Tieši tā. Drīzāk traumējoši ir nosļukušie vīriešu pupi :D

Tikpat labi es varētu tagad celt sašutumu par to,kāpēc man ir jāskatās uz mazu bērnu ģenitālijām pludmalē,vai tādeļ ka tās vēl nav attīstījušās,man tās būtu jāpieņem? ehhhh..... :)
07.07.2014 23:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka diskusija ir uzneemusi augstu vilni- vai tad topless ir pilniigi kails...?Iet tacu runa tikai par kruutiim!
Man patiik Andas komentaari!
07.07.2014 23:46 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
tev varbūt ir vienādi neērti atkailināt (un skatīties uz) gan krūtis, gan kājstarpi, bet ir sievietes, kurām tas nav viens un tas pats.

Manuprāt, runa ir par to, ka ne visi grib tās plikās krūtis redzēt. Kādam varbūt nav problēma ne atkailināt, ne skatīties, bet ir cilvēki, kas ir kautrīgāki un kuri neizģērbjas pa pliko parastā pludmalē un arī nevēlas skatīties uz citiem kailiem vai puskailiem parastā pludmalē. Vienkārši neērti un nevēlas, un viņiem tas arī nebūtu jādara, jo tā ir parastā nevis nūdistu pludmale.
Sanāk tā jocīgi - plikumu cienītāji neuzskata par vajadzīgu doties uz pludmalēm, kas viņiem paredzētas, bet tiem, kas atnākuši uz parastu pludmali gan, ja viņi nevēlas skatīties, ir jādodas citur, jo tā nevēlēšanās redzēt tos plikumus ir viņu pašu problēma no sērijas - kaut kas nepatīk, ej citur.
07.07.2014 23:49 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
a kur ir problēma iet uz nūdistu pludmali? kāda var arī sakarīgi atbildēt?

ja tās plikās lien kaut kur kāpās vai nostāk, tad man vienalga, lai jau sauļo tos savus pupus, bet kad tāda izliekas pludmales vidū kur ir visvairāk cilvēku, tad gan kaitina, tur gribot negribot jāredz tie pupi, kautvai ejot uz jūru.

Latvijā NEKAD neatļautos, bet ītālikā sauļojoa topless.Tur praktiski visas sievietes tā darīja, neviens pat uzmanību nepievērsa.

da labi ko tu te stāsti :D es Itāliju esmu apceļojusi krustu sķērsu, esmu bijusi tur neskaitāmās pludmalēs, jā, ir tādas kas topless, bet pārsvarā liela daļa tur pupus neizkar.

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Nē, Sintija_sk, to es neesmu teikusi. Es tikai teicu, ka Latvijā tik ļoti ieaudzināts kauns no kailiem ķermeņiem, ka par kailām krūtīm pludmalē cilvēki uztraucas vairāk, pat min, ka sieviete sauļojoties topless ir pelnījusi tikt izvarota, kā par jūsu Rīgas daudzdzīvokļu namos kaimiņos mītošajiem vardarbīgajiem vīriem un tēviem, nabadzībā dzīvojošajiem pensionāriem un mazgadīgajiem narkomāniem.

Bet nu jā, Latvijā izvēlos būt peldkostīmā vai arī doties uz nūdistu pludmali.

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Tikpat labi es varētu tagad celt sašutumu par to,kāpēc man ir jāskatās uz mazu bērnu ģenitālijām pludmalē,

Jā, varētu. Un analoģiski - ja vienas mammas abi bērni (pieņemsi, vienam 2 gadi otram trīs; viens puika un viena meita) spēlējas pliki, tad nav ko bļaut, ka bērnu traumē vīrietis un sieviete abi pliki.
Es neatbalstu plikumus tam neatbilstošās vietās. Bērniem ir tik daudz dazādu risinājumu - pelbikses-autiņbiksītes; mazie šorti; pelbiksītes;tak kaut vai parastas apakšbiksītes, kokvilnas. Bet ne jau pliki - tas šķiet arī diez gan nehigēniski pa lielam...

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
kur ir problēma iet uz nūdistu pludmali? kāda var arī sakarīgi atbildēt?

Šo es arī labprāt uzzinātu...
07.07.2014 23:51 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es tieshaam nesaprotu, kas jums pa probleemaam. nu kaa var trauceet cilveeks, kurs puspliks pieplacis zemei sauljojas.
neviena jau te nesaka,ka skraida pa pludmali un visiem demonstree kruutis.

mazie beerni juus ariii traucee?

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
stellaglmr, es vispār un galīgi nedusmojos ne uz tevi, ne uz kādu citu, diskutēju vienkārši diskutēšanas pēc (ne es sauļojos kailām krūtīm, ne es gribu sauļoties kailām krūtīm un personīgi mani neviens komentārs neskar), man sašutuma pilnie komentāri šķiet tiešām smieklīgi. un apkopoju attieksmi kopumā, nevis tikai tavu attieksmi. par izvarošanu teica kubiete pašā sākumā, un pēc tam taisnojās, ka tas ir joks, kaut arī manā uztverē tas arī kā joks ir nepieņemams. tā esi tu, kas man piekasījās par latviešu sieviešu procentu ārzemju pludmalēs, tāpēc skaidroju, ka ne jau par to runāju. man šķiet nesaprotami, ka ceļojumā tev kailas krūtis netraucē, bet Latvijā traucē. tikpat labi arī ārzemēs kāda var apsēsties tieši tavā redzeslokā un traucēt tās 40 min, kamēr sauļojies, bet nē, par to tev nebūs sašutums. tur ir paradokss. ka tūristu kailās krūtis ārzemju pludmalē ir ok, bet Latvijā izrādīšanās. kaut arī abās vietās sauļojas topless viena iemesla dēļ - lai neiesauļotu augšiņu. tik vienādas situācijas un tik dažādas attieksmes. vai arī tu ārzemēs iesi klāt tai sievietei, un jautāsi, vai viņa ir latviete, un ja ir, tad tas gan ir amorāli? vai arī nē, jo viņa atrodas ārzemēs un tur tā pieņemts... bet ja Latvijā būtu pieņemts, tad būtu ok, ja? par to ir diskusija.

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Peekaboo

Šo jautājumu es uzstādīju jau pirms daudzām lapām pāris reizes un neviena atbilde tā arī nav izskanējusi. Visas tikai kliedz, ka tās kuras neatbalsta topless ir ar kompleksiem, aizspriedumainas un apspiedējas. :D Acīmredzot, nav īstas atbildes - jo, kāda gan jēga sauļoties plikai tur, kur visi ir pliki - tas taču nepievērsīs uzmanību no apkārtejiem un necels pašapziņu. (Mans secinājums) :D
07.07.2014 23:54 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Pastaasti, ar ko tad atskjiraas taadaa gadiijumaa viirieshu un sievieshu kruutis atskaitot to laiku, kad sieviete baro beernu? It iipashi, ja sievietei ir A vai B izmeers, kaada ir starpiiba?

Teorētiski jā - gaļas gabals gan vīrietim, gan sievietei :-D :-D. Nez' man tiešām bērneļiem šeit jāstāsta, kā atšķiras pretējā dzimuma uztvere sieviešu un vīriešu krūšu gadījumā? Jeb kādu šeit uzbudina veču krūtis?

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
nu tad jau 1-2 gadiigas meitenes arii nedriikst atrasties tikai pamperaa vai biksiitees pludmalee, jaavelk peldkostiims

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
vēl viens (manuprāt) interesants novērojums - sievietes labprāt sauļojas bez augšiņas, ja redz pludmalē citas sievietes, kuras tā dara. nez vai tas norāda uz sieviešu zemo morāli kopumā :D
07.07.2014 23:58 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melns Tad ko iesaki? Arii latvieteem neesaat to melno vai zilo briesmiigo paltraku, jo ir taadi, kurus pat potiite uzbudinaas? Sievietes nav vainiigas pie taa, ka viirieshi negrib savaldiities.
07.07.2014 23:59 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man neiešana uz plikajiem paredzēto pludmali saistās ar alkām pēc uzmanības.
Iedomājamies - Majoru/Dzintaru pludmale, sestienas diena, cilvēku pilns - iedeguši čaļi spēlē volejbolu, pārīši, ārzemnieki - visādu ļaužu kā biezs. Un pēkšņi izpeld jūras nāra kailu krūtažu un līgani dodas caur cilvēku baru. Puišu volejbola bumba pēkšņi nenovaktēta aizlido pavisam citā virzienā, sievas sāk bakstīt savus acīgos vīriešus, kuru skatiens pēkšņi aizķeras pie nāras labumiem, mazie puišeļi pārstāj viens otru apmētāt ar ūdenszālēm, jo lūk priekšā ir dzīvs eksemplārs, kā no tēva žurnāliem. Un tā viņa, skatienu pavadīta, dodas uz savu vietu, lai ķertu iedegumu bez jebkādām lencītēm un striķīšiem. Dienas zvaigzne.

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Sieietes sveshas sievieshu kruutis noteikti uztver savaadaak kaa viirieshi sveshas sievietes kailas kruutis. Par to arii dereetu padomaat!... Tas, kas jums kaa sievietei shkjiet ne tik intiims, nenoziimee, ka taapat to uztver arii viirietis.

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Jā, varētu. Un analoģiski - ja vienas mammas abi bērni (pieņemsi, vienam 2 gadi otram trīs; viens puika un viena meita) spēlējas pliki, tad nav ko bļaut, ka bērnu traumē vīrietis un sieviete abi pliki.
Es neatbalstu plikumus tam neatbilstošās vietās. Bērniem ir tik daudz dazādu risinājumu - pelbikses-autiņbiksītes; mazie šorti; pelbiksītes;tak kaut vai parastas apakšbiksītes, kokvilnas. Bet ne jau pliki - tas šķiet arī diez gan nehigēniski pa lielam...
Nu redz,tad,ja reiz mēs pieļaujam plikus bērnus pludmalē,tad nav ko celt brēku par plikām krūtīm.
Tas tā manas domas,ja reiz plikumi ir paredzēti tikai tam noteiktās vietās,tad lai tā arī ir pret visiem,nevis mammas savus bērnus drīkst palaist ādama tērpā pa pludmali,bet kāda jaunkundze pasauļot savu dabas doto figūru nevar.

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits