stellaglmr, es vispār un galīgi nedusmojos ne uz tevi, ne uz kādu citu, diskutēju vienkārši diskutēšanas pēc (ne es sauļojos kailām krūtīm, ne es gribu sauļoties kailām krūtīm un personīgi mani neviens komentārs neskar), man sašutuma pilnie komentāri šķiet tiešām smieklīgi. un apkopoju attieksmi kopumā, nevis tikai tavu attieksmi. par izvarošanu teica kubiete pašā sākumā, un pēc tam taisnojās, ka tas ir joks, kaut arī manā uztverē tas arī kā joks ir nepieņemams. tā esi tu, kas man piekasījās par latviešu sieviešu procentu ārzemju pludmalēs, tāpēc skaidroju, ka ne jau par to runāju. man šķiet nesaprotami, ka ceļojumā tev kailas krūtis netraucē, bet Latvijā traucē. tikpat labi arī ārzemēs kāda var apsēsties tieši tavā redzeslokā un traucēt tās 40 min, kamēr sauļojies, bet nē, par to tev nebūs sašutums. tur ir paradokss. ka tūristu kailās krūtis ārzemju pludmalē ir ok, bet Latvijā izrādīšanās. kaut arī abās vietās sauļojas topless viena iemesla dēļ - lai neiesauļotu augšiņu. tik vienādas situācijas un tik dažādas attieksmes. vai arī tu ārzemēs iesi klāt tai sievietei, un jautāsi, vai viņa ir latviete, un ja ir, tad tas gan ir amorāli? vai arī nē, jo viņa atrodas ārzemēs un tur tā pieņemts... bet ja Latvijā būtu pieņemts, tad būtu ok, ja? par to ir diskusija.