Interesanti,vai vēl kāda šīs nedēļas laikā ir izšķīrusies no sava puiša? Cik zinu man viena draudzene,paziņa un es pati!
Man nemaz nenāk smiekli,jo kkas ar mani nav riktīgi,pat raudiens īsti nenāk...
Nav jau vienmēr jāraud, kad izšķiras. Es neraudāju, jo biju jau izraudājusies attiecību laikā. Kad tas viss beidzās, bija atvieglojuma un jauna sākuma sajūta.
Ari es reiz sezot sabieriskaja dzirdeju sadu sarunu, teiksu taa, loti nepatikami un jutos neerti, kaa pa cita majas atslegas caurumu ieksa lureejusi. Tikai te raudaja liels musulkalns, meitene maigi, maigi, beigas laikam apnika, nolamaja un apsedas autobusa prieksaa. Neforsi ko tadu redzet .
Es ne reizi pārtraucot attiecības neesmu raudājusi un par to nesūdzos, nav tā, ka es esmu kāds bezjūtu radījums, bet man vienkārši tā ir, pat ja esmu ļoti pieķērusies.
Es aizvakar (ja nemaldos), dzirdēju kā puisis pa telefonu atšuj meiteni, blakus viņam stāvēja cita meitene, bet neizskatījās, ka viņi ir vienkārši draugi, bet var jau būt - mūsdienās viss ir iespējams! Bet lai vai kā, kā cūka rīkojās viņš Žēl meitenes!
Pirms neilga laika gaidīju autobusu un man blakus viens puisis izrunāja visas savas attiecībās ar Kristīni, ka viņa neko nesaprot utt. Tajā pašā dienā staigājoties ar puisi, redzu viņu strādājot un viņš palika sarkans kā biete. Lieki piebilst, ka Kristīne arī dzīvē viņam nelika mieru, cik redzēju u bļāva virsū. Kronis visam bija, ka Kristīne pati nometa trubu un tad zvanījās piecas reizes.
Bieži meitenes arī speciāli sāk histēriju taisīt, skaļi brēc utt, tā lai citi arī dzird, puisim noteikti ir ļoti neērti tādā situācijā.
Bet jā, es arī piekrītu tam, ka attiecības būtu divatā jākārto, kāpēc histērijas jātaisa veikalos, kafejnīcās vai sabiedriskajā? Var taču atrast neitrālu vietu, bez lieciniekiem un izbeigt tās attiecības. Nesaprotu tos cilvēkus, kas to dara publiski.