Givenchy: nav vērts ar vīriešiem runāt par šo tēmu, jo, jā, man daudz paziņu vīriešu saka tāpat. Ja nav brālis, māsa, tad var (ari ar pusbrāļiem, pusmāsām var, ari ar bralēniem, māsīcām var)
Es gan tā neuzskatu, bet konfliktēt par šo tēmu ir bezjēdzīgi, tas atkarigs no morāles principiem.
Ja no sveša vecāka un cita cilvēka - var. Taču nav radinieks.
nē nu jā, bet kā tādā gadījumā cilvēki var skaitīties pusbrālis ar pusmāsu? Nē nu ikdienā jau laikam tā tiek uzskatīts, bet ja vien viens no vecākiem bērnu nav adoptējis, viņi automātiski nekļūst par radiniekiem.. Ja nav kopīgu vecāku, tad tie, protams, nav radinieki.
Kāds ticībai ar šo sakars? Ticība jau man liekas ir tā kas sludina asins grēku, jo kā gan savādāk divi cilvēki(ādams un ieva) spēja radīt visu cilvēci, ja ne nodarbojoties ar asinsgrēku.
Un mirkļa iegribai nav nekāda sakara ar ticību. Es dievam neticu. Bet man mirkļa iegriba ir pat veikalā kad nopērku kurpes, kuras pēc tam nekad nevelku, un viņas gadiem glabājas skapī
Nav tas asinsgreks Latvija un lielakaja dala pasaules bralens ar masicu var preceties!
Vispar ja ari tas butu, kas nosodams vai nav vienalga. Ja patik, tad aiz slegtam durvim let do it kaut masa ar brali
Vietā, kur es dzīvoju, zinu vienu ģimeni, kuri atbēga no Ukrainas uz Latviju dzīvot, lai būtu kopā (brālēns+ māsīca).
Nezinu, vai viņi ir precējušies, bet viņiem ir 6 bērni... Nu tie bērni nav īsti ar "pilnu pulksteni" (bik dīvaini jau ir) bet nu galīgi traki arī nav...