Vai ir vērts turpināt?

Reitings 16
Reģ: 03.03.2014
Sveikas, meitenes!
Esmu nonākusi grūtā situācijā, ceru ka jūs man palīdzēsiet, Vismaz sniegsiet kādu viedokli;)
Pirms pāris nedēļām man portālā draugiem.lv uzrakstīja kāds puisis, it kā pateicoties ka patīk viņa profila bilde, bet tad viņš piedāvāja iepazīties. Un es kā brīva meitene piekritu. Bija interesanti sarakstīties, pat apmainījāmies ar tālruņa numuriem. Un pēc trīs dienu sarakstīšanos caur sms, viņš piedāvāja atbraukt ciemos. Es piekritu, bet ar vienu noteikumu ka ņemšu reizē māsu, viņš bija ar mieru un paņēma reizē brālēnu. Tajā vakarā biju neliels satraukums, jo mēs taču dzīvē redzēsimies pirmo reizi. Radās jautājumi- vai dzīvē viņš izskatīsies tāds pats kā virtuālajā pasaulē? Vai es viņam patikšu? Jo iepriekš viņš man bija teicis ka varbūt viņš nebūs manā gaumē;) Satikāmies, bet bija viena neērta lieta, es esmu garāka par viņu:( Man tas it kā nav šķērslis, bet viņam? Es nezinu!
Vai jums meitenes ir tā gadījies? Lūdzu sniedziet man padomu, un ja viņš sāks pievērst lielāku uzmanību manai īsākajai māsai ko man darīt?
06.07.2014 21:50 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Bet kā man viņu pārliecināt, ja nu viņš šaubās? Ko teikt? Varbūt vienkārši viņu satiekot uzkrītoši viņai piecirst?

Es necenstos pārliecināt, vienkārši apjautātos. Ņemot vērā, ka sarakstāties internetā un esat tikušies 1x, tad nu.. Par īstu mīlestību un jūtām, manuprāt, ir pāragri un pirmais, kas krīt acīs jau ir vizuālais izskats. Ja puisis ies tev blakus un jutīsies ne-vīrišķīgs, tad neko tu tur nevarēsi pārliecināt. Bet, ja viņu tas neuztrauc, tad uz priekšu. Galvenais nav tas, ko teiks citi, bet tas, kā jūs jūtaties viens otram blakus.
07.07.2014 20:33 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Oho 10cm starpība turklāt cik sapratu Tev nebija uzvilktas augstpapēžu kurpes.. Nu man tas liekas tomēr par daudz, bet varbūt man tas liekas nepieņemami, jo man patīk augstpapēdenes un tad tur tā starpība būtu pat vairāk nekā 20 cm un tas jau par traku priekš manis. Bet piekritīsu tam, ka ja abi jūtas labi, tad viss ok.
07.07.2014 20:42 |

Reitings 16
Reģ: 03.03.2014
Paldies, mīļās meitenes! Likāt visu apdomāt, labāk būšu kopā ar kādu kurš ir par mani garāks, un ar šo būšim vienkārši draugi kuri kopā patusē;)
07.07.2014 22:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits