Sveikas, meitenes!
Esmu nonākusi grūtā situācijā, ceru ka jūs man palīdzēsiet, Vismaz sniegsiet kādu viedokli;)
Pirms pāris nedēļām man portālā draugiem.lv uzrakstīja kāds puisis, it kā pateicoties ka patīk viņa profila bilde, bet tad viņš piedāvāja iepazīties. Un es kā brīva meitene piekritu. Bija interesanti sarakstīties, pat apmainījāmies ar tālruņa numuriem. Un pēc trīs dienu sarakstīšanos caur sms, viņš piedāvāja atbraukt ciemos. Es piekritu, bet ar vienu noteikumu ka ņemšu reizē māsu, viņš bija ar mieru un paņēma reizē brālēnu. Tajā vakarā biju neliels satraukums, jo mēs taču dzīvē redzēsimies pirmo reizi. Radās jautājumi- vai dzīvē viņš izskatīsies tāds pats kā virtuālajā pasaulē? Vai es viņam patikšu? Jo iepriekš viņš man bija teicis ka varbūt viņš nebūs manā gaumē;) Satikāmies, bet bija viena neērta lieta, es esmu garāka par viņu:( Man tas it kā nav šķērslis, bet viņam? Es nezinu!
Vai jums meitenes ir tā gadījies? Lūdzu sniedziet man padomu, un ja viņš sāks pievērst lielāku uzmanību manai īsākajai māsai ko man darīt?