starpcitu, arī es jūtos līdzīgi. Bija man draudzenes gan no vidusskolas, gan pamatskolas, bet savas vainas dēļ (bija situācija, kad nācās daudz, daudz strādāt+ mācīties), laika draudzenēm neatlika, kā rezultātā attiecības ir pačabējušas. Jā, arī tagad varu viņām piezvanīt, satikties, bet nu- nav tas. Man tik ļoti gribētos draudzeni, kurai var zvanīt jebkurā situācijā, kurai gribas izstāstīt savus piedzīvojumus, kura uzklausīs un dos padomus.
Situācija tāda, ka man ir puisis, kuram ir liela draugu kompānija, tā nu es esmu pieradusi pavadīt laiku ar viņiem, bet tā patiešām tuvu draudzeņu man nav. Tajā kompānijā ir arī meitenes ar kurām var parunāt un tā, bet, piemēram, situācijās, kad kaut kur grib mūs aicināt, zvana manam draugam, ne man. Tā nu arī viņas es pieskaitu pie labām paziņām, ne draudzenēm.
Arī ir tā, ka, piemēram, meitenēm pēc laika iepatīkos kā cilvēks, bet nebūšu prioritāra- kurai zvanīs un kkur aicinās, jo bieži laikam radu iespaidu, ka esmu aizņemta vai iedomīga un tāpēc neaicina :D
Un vēl bieži šķiet, ka mana domāšana nu nepavisam nelīdzinās vienaudžu domāšanai (esmu arī no citiem par sevi šo dzirdējusi).
Ar baltu skaudību skatos uz vairākām paziņām- kuras ir labākās draudzenes. Varbūt arī man kādreiz dzīvē atnāks kkas tik foršs :)