Man ir lg l7p700, pirku pirms diviem gadiem, jo viņš bija lēts(man nebija iekrāts īpaši daudz(biju nepilngadīga)), bija liels ekrāns un visādas fīčas ( iepriekš bija nokia telefons bez touchscrena), pēc 2 mēn sačakarējās mazais skaļrunis - es varu dzirdēt otru cilvēku telefonā vai nu caur skaļruni vai austiņām, tāpēc pa telefonu runāju tikai mājās :D Visus kritienus bija pārdzīvojis, bet pēdējo gan nē, tāpēc ir zirneklītis :D
Vajag jaunu telefonu, ļoti, jo bez zirneklīša, un runāšanas problēmas, viņš pēdējā laikā vispār netur bateriju - vienu dienu pat neiztur, ir ļoti lēns - pilnīgi kaitina.
Tagad pētu visādus variantus, bet negribas iegrābties un lieku 500 eur apple man nav, vai kādiem citiem jaunajiem. Funkcijas vajag daudz: aplikācijas gan spēlēm, gan visam kam citam, un obligāti vajag tādu programmu vai aplikāciju, kur nofotografējot tekstu viņš tā kā automātiski aiziet word failā - lai nav jāparaksta skatoties un rakstot datorā (nezinu vai kāds saprata manu domu), zinu ka apple esot šāda aplikācija, bet vai anroid ir- man nav ne mazākās nojautas. Protams zvani, sms, normāla kamera, lai fotografējot nav skaņa (šim telefonam nevar noņemt - tieši šim modelim, un tas nav tāpēc, ka es nemācētu, daudziem kam ir bijis šis telefons - zina to, un arī gudrinieki, kuri teica, ka nevar tā būt - aplauzās).
bembijs##Mammai ir samsung galaxy s3 - viņa izmanto tikai whatsapp, sms, zvanus un retu reizi kameru, un viss - tāpēc telefons pēc pusotra gada ir ideālā stāvoklī.