Riepa un bikini - pieņemama kombinācija vai nē?

Reitings 13
Reģ: 05.07.2014
Šodien biju pludmalē un redzēju ļoti daudz jaunu meiteņu/sieviešu ar palielām riepām bezrūpīgi staigājam bikini. Viņas pat necentās slēpt/piesegt vēderu un uzvedās tā, it kā būtu ar ideāliem augumiem. Mani tas izbrīnīja, jo līdz šim neesmu uzskatījusi riepu ne par ko tādu, ar ko lepoties un visiem izrādīt.
Tāpēc gribēju pavaicāt sievietēm, kurām pašām ir riepa, vai viņas atļaujas publiskās vietās staigāt ar nepiesegtu vēderu? Kāda ir jūsu motivācija to darīt vai nedarīt?
Savukārt pārējām sievietēm un vīriešīem gribēju pavaicāt, vai viņiem tas liekas pieņemami/pievilcīgi/akceptējami?
05.07.2014 19:37 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
A-komanda, bet cik daudzas, tās kuras ir slinkas, apgalvo, ka viņām ir veselības problēmas?
Uh, gandrīz visi 100%.
Godīgi sakot, nekad savā dzīvē neesmu dzirdējusi sievieti sakām "Ak, cik es esmu resna, bet tas tāpēc, ka esmu slinka. Ja nebūtu slinka, es nebūtu tik resna."
Visbiežāk ir standarta aizbildinājumi: "Hormoni, nav laika, bērna dzemdēšana (jā, paskatoties māmiņklubu, izskatās ka uzēsties pa 30+kg bērna gaidīsanas laikā(neskaitot pašu bērnu) ir baigi normāli), vīrieši uz kauliem nekrīt utt. "
13.07.2014 23:14 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Nu tad sūdīgi, ka neesi dzirdējusi.
Es savā darba vietā regulāri dzirdu to, ka ir slinkums, nav iekšā pēc garām darba stundām vēl skriet un lekt. Laikam man ir noveicies, ka apgrozos godīgā sabiedrībā, kuri redz savus plusus un mīnusus.
Pati arī reiz esmu to atzinusi.

Es neatbalstu būšanu 100+ kg, bet tas, ka svars nedrīkst būt vairāk par 50kg (vai nu cik katrai tie savi standarti) arī man šķiet smieklīgi. Nav, nu NAV visām sievietēm jābūt ar kubiciņiem uz vēdera un tā, ka gurnu kauli spiežas.
Ja tev tas patīk, tad lai tā ir, bet tam nav jāpatīk visām. Un to ir jāsāk pieņemt!
13.07.2014 23:56 |

Reitings 1062
Es nevienā vietā neesmu minējusi kubiciņus.Un arī ne to, ka tas jāpatīk visām. Teorētiski man vienalga, kāda kurai riepa. Mans komentārs bija balstīts, pat ne tieši uz tavu komentāru (lai gan tavu izmantoju kā atsauci savai frāzei) , bet gan drīzāk uz faktu, ka cilvēks aizbildinās, lai sev nesekotu līdzi (tu biji minējusi veselības problēmas).

Jā, tas gan fakts, ka tev veicies, jo es tiešām neesmu neko tādu dzirdējusi.

Un par to nespēku, un darba nogurumu- saprotu, ka daudziem ir dažādi tempermenti, dažādi pasaules uztveres modeļi, dažāds gribasspēks, bet cilvēks pēc dabas ir slinks. Un ir biežāk sastopams kāpēc ko nedarīt, nevis kāpēc kaut ko izdarīt.

Pēc pieredzes zinu divas meitenes. Viena 1,60 = 85kg otra 1,68= 95kg.... pirmā izskatās kā liels ļumīgs receklis(atvainojos, bet tā arī ir, 18 gadīgai meitenei), otrā arī ir smaga, skrien, sporto, spēle tenisu, brauc ar riteni, bet augums ir liels un tvirts. Tiešām, nevar nosaukt par tievu, bet smuku gan.
Atšķirība ir faktā kā katra uztver to, pirmajai nav nekā un viņa cenšas savu "acīm redzamo" slinkumu un nevēlēšanos noslēpt ar "man ir veselības problēmas". Otrai, kurai ir reālas problēmas ar vairogdziedzeri/vielmaiņu, cenšas darīt visu, lai ieturētu sevi formīgu, nevis palaistos Un par savām problēmām, neko nestāsta.
14.07.2014 00:58 |

Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Kurā pludmalē tas bija? :D pastāsti,lai zinu uz kuru aiziet,lai pakristu tev uz nerviem ar manu riepu :D
14.07.2014 01:03 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Navigator kubiciņi nav minēti konkrēti par tavu komentāru, bet vispār, jo tev ir daudzas meitenes, kuras atzīst tikai tādu augumu.

Un tavi minētie piemēri tieši ir tas par ko runāju. Ne vienmēr viss ir slinkumā un ne visas meitenes, kurām ir riepiņa, ar tādu staigā tādēļ, ka slinkums :)

Tām, kurām nav jāiet uz darbu, ejiet droši sauļoties. Tas nekas, ka Liene lūrēs un sarks jūsu vietā :D
14.07.2014 07:26 |

Reitings 1062
Tām, kurām nav jāiet uz darbu, ejiet droši sauļoties. Tas nekas, ka Liene lūrēs un sarks jūsu vietā

+
14.07.2014 20:32 |

Reitings 75
Reģ: 28.05.2014
Tāpēc gribēju pavaicāt sievietēm, kurām pašām ir riepa, vai viņas atļaujas publiskās vietās staigāt ar nepiesegtu vēderu? Kāda ir jūsu motivācija to darīt vai nedarīt?

Es atļaujos, jo ne jau vienmēr iespējams piesegt. Tajā pašā pludmalē cita varianta jau nav. Arī uz ielas ne vienmēr staigāsi garā kreklā/kleitā.
16.07.2014 09:25 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Laikam jau svētīgākais visā šajā pasākumā ir prast sadzīvot ar savu ķermeni un neraizēties par kādu lieku kilogramu. Visi tiešām nevar būt slaidi.
Es ar nevaru sasniegt perfektu ķermeni, man šķiet, ka tas būtu iespējams tikai pamatīgi badojoties un atmetot sportiņu.
Takā pludmalē neskatos uz citiem, tad vienalga, vienīgais kas manu uzmanību pievērš ir jandāliņi. Agrāk kad dzīvoju Jūrmalā un uz jūru gāju bieži, tad esmu pat redzējusi kautiņus starp stulbām sievietēm. :D
16.07.2014 09:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits