Mani mati ir visur! Gultā, uz spilveniem, ķemmes mūžīgi pilnas jau pēc 2 dienām, kad mazgāju, visur varu pa kādai matu bumbiņai uzvelt. Bet, kas ir dīvaini, uz galvas mati joprojām ir ;D Neliekas, ka paliek plānāki, bet nu atrodu es savus matus vienkārši VISUR!
Man arī daudz matu krīt laukā, pēdējā laikā skatos, ka nevis krīt visā garumā, bet nolūzt, mati palikuši ļoti trausli, vairs nav dzīvīgi un veselīgi, pat īsti nezinu ko darīt.
Man aizdomas, ka man mati tā aplūzt, jo žāvēju ar uz zemi noliektu galvu, līdz ar to it kā paceļu matus, bet tomēr salaužu.
Man arī krīt daudz,varētu būt saistībā ar stresu....
Zinu vienu čali kuram visi izkrita pēc šķiršanās ar viņa meiteni,tagad tādiem pleķiem viņi aug.Pat skropstas izbira.Viņš tāds sirsnīg un diezgan emocionāls cilvēks....
Nesaku protams ka visām tā,iespējams kādu vitamīnu trūkums.
Man pāris nedēļas atpakaļ sāka krist. Droši vien atkal kaut kāds periods, bet mani tas neuztrauc - tā pa lielam. Pakrītīs, pakrītīs un pāries. Un atkal pilna galvas virsa būs ar pūku. Tieši tikko iepriekšējā jau sākusi palikt garāka un pieplakt.
Vienīgi ķēpīga tā vākšana.
Man aizdomas, ka man mati tā aplūzt, jo žāvēju ar uz zemi noliektu galvu, līdz ar to it kā paceļu matus, bet tomēr salaužu.
Diezvai. Drīzāk tādēļ, ka žāvē ar fēnu.
Tu lieto barojošās, repair vai intensīvi mitrinošās maskas, kondicionierus? Pirms žāvēšanas aizsargā pret karstumu?
Es vienmēr lietoju kondicionieri pēc šampūna, un lieku šo Keune matu serumu viņš it kā aizsargā pret karstumu, bet man liekas, ka nekādas jēgas no viņa nav.
Tagad nopirku daudzkur izslavētu matu masku Revivor premium ar liepziediem un kumelītēm (cik nu tur to ir), takā pret matu bojājumiem un izkrišanu. Esmu eksperimentējusi ar viskaut ko.
Saka ka grūtniecības laikā aug labāk un biezāki un mazāk izgrīt,bet kad bērns piedzimst tad izkrīt itkā pa visu to periodu.
Bet laikam jau mēdz būt dažādi.
Varbūt tad bebis paņem kautko,trūkst vitamīni?
K, pēc mazā piedzimšanas parasti arī baigi krīt laukā mati, tad man vēl vairāk krita kā parasti kāda pus gada garumā, bet gr. laikā nebija tik traki. :)
Gurri, nu jā - nekas cits jau neatliek, kā eksperimentēt. Bet skaties, varbūt ātrāk ir jāgriež nost, jo bojājumam un sašķēlumam ir tendence kāpt uz augšu.
Man pēdējā laikā ļoti maz krīt ārā. Agrāk varēju pēc matu mazgāšanas čupu ar matiem izvilkt ārā, tad šobrīd nekas nepaliek saujā.
Manuprāt, tas man tādēļ, ka ataudzēju dabīgos matus, esmu nomainījusi matu līdzekļus, regulāri pabaroju matus un kopju ar eļļām. Bet tik un tā izmantoju fēnu un taisnotāju, jo savādāk sanāktu cilvēkus baidīt ar savu izskatu :( :D
Man vispār visu laiku krīt ārā ļoti daudz mati, bet uz galvas kaut kas ir :D Man mati pēc dabas ir smalki, bet to ir ļoti daudz. Vīrks, katru reizi tīrot sifonu dušā, sakā, ka ja man tik traki mati nekristu ārā, droši vien uz galvas būtu kārtīgs mikrofons.
Nesatraucies, ir pilnigi normali ja diena izkrit lidz pat simts matiem, neviens gan neskaita, bet tas teoretiski:). Un periodiski tie izkrit vairak vai mazak. Matu augsana iedalaas faazees. Aktivaa augsanas faze, ilgst 5-7 gadi. Tad ir parejas stadija kura var ilgt, ja pareizi atceros no 1-3 menesiem. Saja faze var izkrist vairak matu ka parasti. UN ir atputas faze kura ilgst videji 2 nedelas, ari saja faze mati var vairak izkrist. Jasatraucas tiesam ir tad ja sac redzet galvas adu spidam cauri matiem vai mati tiesam paliek ieverojami plani. Un katrs matins uz galvas atrodas kada no sim fazem. Kad gadas vairak matu viena faaze, var gadities, ka izkrit vairak utt.
Man krīt, bet arī nesatraucos, jo uz galvas jau mati ir vēl :D Šobrīd man tieši tas periods, kad pilna galva maziem matiņiem, tāda pūka pie pieres, tad jau aug, viss notiek.
Iesaku so, manus izbalinatos matus izarsteja skiet pec 2, 3 lietosanas reizem. Tagad tie ir gludi un vijigi lidz pasiem matu galiniem.
Es gan vinu paturejo matos nevis 3-5 min, bet 20-30 min.
Ja LV tads nav pieejams, perkat nevis vienkarsas matu maskas vai balzamus, perkat rekunstraktorus, ta ari uz iepakojuma rakstits. Sie produkti nenolidzina tikai matu zvinas, vini tiek ieksa pasaa mataa un to atjauno. Parejie rodukti, visbiezak ar silikona palidzibu, matus tikai vizuali padara veseligus. Reukunstraktori dara brinumus.