Man tā īsti neko nestāstīja tādu, lai sabiedētu. Atceros, ka vienreiz kaut ko stāstīja par raganu, ka atlidos un savāks, ja ēdīšu daudz saldumus vai neklausīšu, bet cik atceros es tam īsti neticēju. krustmāte saviem bērniem cik atceros visādus stāstus stāstīja, populārākais bija par tasmānijas velnu, kurš savāks visus bērnus, kuri neklausa vecākus.Bet arī šim neticēju, vienmēr, kad viņu piesaucu, pie sevis domāju, ko viņa tur stāsta nav nekādu velnu. Es vairāk ticēju pašas izdomātām muļķībām.
Runājot par dzemdībām lopiem, tajās esmu piedalījusies no 6 gadu vecuma. Atceros, ka vecāki bija prom, es vēlu vakarā ieeju kūtī un redzu, ka sivēnmātei sivēni dzimst, tā nu es viņus pieņēmu, bija gan dvieļi sanesti, gan daudz salmi savilkti, tā es tai cūkai blakus sēdēju, kā kāds sivēns piedzimst, tā es šo notīru nokniebu nabassaiti un liku, lai ēd. Ir gadījies , ka kaķenei kaķēni piedzimst manā gultā, kamēr pati blakus guļu. Man par laimi ir sanācis diezgan pieņemt dzemdības govīm, cūkām, suņiem, kaķiem. Par šīm lietām, vecāki nemeloja, bet arī par to kā rodās daudz nerunāja. Drīz vien man arī tapa zināms, kā tas viss notiek.