Es gan domaaju, ka pie vainas nevis pasaakums vai atpuutas veids bija, bet gan kaads konkreets cilveeks, jo labaa kompaanijaa var kaut vai uz vientuljas salas nedeelju noseedeet. Vienu gadu man bija, starp citu liidziigi, tik pasaakums ilga dienu uz jahtaam un motorlaivaam. Atbrauca viira draugi, un daziem tiem draugiem ir sievas, ar kuraam man ne paaraak patiik atrasties vienaa teritorijaa. No saakuma viss ok, pietauvojaas blakaam, normaali pavadaam dienu. Ap pusdienas laiku vinjas bija paardzeerushas jeegu, uzsleedza kaut kaadu tuc-tuc muuziku, bljausitiijaas, vemstiijaas, skraidiija no viena gala uz otru, visu nolaistot ar alu un veel mani ar varu paaris reizes meeginaaja ievilkt vinju jahtaa. Pa to laiku viirs vizinaajaas ar uudensmoci. Man apnika, attauvojos un aizbraucu maajaas. Liels bija viira paarsteigums, kad vinjsh saprata, ka vinjam uz taa mocha buus atpakalj jaakuljaas. Tiesa gan, es vinju jau ieprieksh briidinaaju, ka viens no sievu barinjiem man uz nerviem kriit un es neveelos ar vinjaam kontakteeties, un ka ja galiigi noriebsies, es vinju tur pametiishu vienu. :D
Tagad jau laikus vinjsh uzzina, kuri no draugiem njem sievas liidzi, un ja dzeeraajkompaanija naak, tad mees izveelamies citu izklaidi, vai vinjsh dodaas viens.