Palaist vaļā

Reitings 110
Reģ: 23.12.2010
Tik daudz tiek runāts par to, ka laimīgas varam būt tad, kad atlaižam vaļā cilvēku, ar ko esam bijušas kopā. Pašlaik esmu attiecības, kurām nav nākotnes. Nevaram būt kopā un viss. Pati saprotu, ka attiecības ar laiku pašas dabiski beigsies, tāpēc mūsu abu labā nevēlos taisīt drāmu ar šķiršanos, tām negatīvajām emocijām, jo viss abiem tāpat ir skaidrs. Vēlos uzturēt draudzīgu komunikāciju un neko vairāk. To abi tagad daram.

Runa vairāk ir par to, kā atvērt sevi jaunam cilvēkam, jaunām attiecībām? Nevēlos, lai jau izbeigušās attiecības aizēno iespēju būt laimīgai un enerģētiski atstumj līdzās esošos cilvēkus. Visur tiek skandināts – laid vaļā, atver sevi jaunām attiecībām!
Bet ko tas patiesībā nozīmē? Kā tas notiek praktiski?
03.07.2014 22:53 |

Reitings 217
Reģ: 31.08.2011
ai cik tuva tēma...
Ir viss mēģināts jau gadu... pārtraukta komunikācija, bet ar laiku viens otru atkal atradām, apziņa, ka nekas nebūs, bet turpinu sevi mocīt. Vēlme, lai viss beidzas dabiski, bet joprojām velkas un turpinās. Arī plāksteri bijuši, bet nav tas, kas ar viņu....

Ja kādam ir pret šo kaiti zāles, droši sakiet, kur var tās iegādāties :)
04.07.2014 14:36 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es iesaku, nevis laist cilvēku vaļā lai dotu vietu citām attiecībām, bet laist vaļā lai padzīvotu ar sevi, saprastu ko patiesi vēlies, ko jūti. Jo šādas situācijas, domas ir tad kad esi apjucis, kad nezini ko vēlies, vai vēlies, kā vēlies. Atrodi sevi, un atbilde pie Tevis atnāks pati.

Es šādi izšķīros, tikai tas bija sāpīgi, joprojām ir, bet es tik, tik daudzko esmu ieguvusi no tā visa, kad sev pajautā, vai gribētu pagriezt laiku atpakaļ un nešķirties, absolūta atbilde NĒ, šķiršanās man pavēra citas durvis, un ne jau ar kādu citu cilvēku, bet sevī iekšēji, mainījos.
04.07.2014 14:44 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
praktiski tas notiek tā, ka vairs pret to otru nav saglabājies ne kripatiņas aizvainojuma un sāpes.

PRECĪZI!!
04.07.2014 14:49 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Palasot tās Jūsu atbildes velk uz raudamo.. Negribētos nonākt situācijā, ka viss beidzies, bet notiek kaut kāda muļāšanās.
04.07.2014 14:55 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Tādas situācija notiek daudz un bieži, bet nu tika nevajag stāstīt par abpusēju mīlestību un vēl nezin kādu hui*u. Tas ir tikai pieradums no vienas puses un varbūt mīlestība no otras.

Ja divi cilvēki tiešām vēlas būt kopā un mīl viens otru, tad viņi būs kopā lai tur vai kas, vienīgais, kas varētu šķirt ir attālums, ja kāds aizbrauc prom no valsts. Bet savādāk...ja abi vēlas un abi strādā pie attiecībām un egoisms neņem vienmēr virsroku, tad viss var arī sanākt, lai kādas būtu atšķirības.
Ja kāds no pusēm nevēlas neko dzīvē mainīt dēļ otra...nu tad nav ko te runāt par mīlestību. tā neiet roku rokā ar egoismu.
Kaitinoši, kad gari un plaši apcer tādas attiecības un cik bezgalīgi īpaši tas ir biiis, laigan ir skaidrs, ka ir viens, kas mīl vairāk nekā otrs. Nožēlojami, tizla situācija...dzīvo tālāk un izmet viņu no savas dzīves, kam tev tādu??
04.07.2014 15:49 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Nu bet nevar palaist valja.
Reaali ar galvu saprot, ka tikai sevi cakarē, bet neko mevar izdarīt. Rokas nolaižās. Neesmu vel atradusi līdzekli, kas spētu palīdzēt un iestāstīt, ka ir jàliekās miera.
Mani tas tik ļoti grauj, tik nelaimīga esmu, ka vārdos nav aprakstāms.
Bet te ir skaidri redzams, ka jūtas ir no manis un es vnk eu muļļa, kura nespēj saņemties.
Katru reizi domāju- nu varbūt tomēr mainījies, bet katru reizi dabonu ar sūdainu mietu pa pakausi!
Un tad šausti sevi, ka tu neesi pietiekami laba. Fuj
04.07.2014 17:36 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Reku links .. var būt mazliet liks aizdomāties cilvēkiem un vairāk izprast sevi par doto tēmu. Nesaku, ka visam, kas tur ir, piekrītu, bet uzzināt kaut ko jaunu nekad nav par ļaunu ..

PS Raidījums ir krieviski ..
https://www.youtube.com/watch?v=Db-AAdp6CEY
05.07.2014 16:51 |

Reitings 110
^^ ,

Es diemžēl nesaprotu krieviski. Vai vari pastāstīt galveno domu, galvenās atziņas?
05.07.2014 17:12 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Galvenās domas:
*Iemīlēšanās ir ķīmisks process, ko kontrolē mūsu hormoni, tā ir slimība, kas var nogalināt.
*Tas mūs padara par durakiem, kas neredz realitāti un tiek izdarītas neadekvātas lietas
*Ir paskaidrots pēc kādiem principiem mēs izvēlamies partneri.
*Dažādu zinātnieku eksperimenti par tēmu.
*Ķīmiskais process risinās 3-4 gadus, pēc tam "rozā brilles" nokrīt un sākam redzēt realitāti.
* 70% šķirto laulību ir laika posmā 3-4 gadi kopdzīves
*Šī stāvokļa laikā var sasniegt ļoti lielus sasniegumus kā arī pazudināt sevi.

Un pašās beigās ir reāls gadījums ,kur vīrietis ir invalīdu ratiņos un iepazinās ar sievieti ilgstoši sarakstoties un nekādi iepriekšējie fakti neesot darbojušies, kad viņi abi iemīlējušies.
05.07.2014 17:25 |

Reitings 110
Paldies! :)
06.07.2014 11:18 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Lita - cieni sevi un šķiries, nav jēgas skriet pakaļ, jo viņam Tu nepatīc un viņš tevi nemīl. Tu izskaties nožēlojama viņa acīs un viņš tikai izmanto tavu stāvokli, lai paceltu savu ego.
06.07.2014 11:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
No lēmuma pārtraukt komunikāciju atturos, jo tomēr pārņemtu tukšuma sajūta un tad visas emocijas nāktu pār mani

Tas bija viens no iemesliem, kāpēc es tomēr pārstāju komunicēt ar bijušo. Ir jāizvērtē, vai šis kontakts vienai no pusēm nenodarīs pāri.. ''Tikai draugi'' strādā reāli tad, ja ir tā.. kā DIO rakstīja:
vairs pret to otru nav saglabājies ne kripatiņas aizvainojuma un sāpes.
06.07.2014 11:25 |

Reitings 110
Laikam šī būs pirmā reize, kad piekritīšu Bantei. Citāts jālasa un jālasa tik daudz reižu, līdz pielec.
cieni sevi un šķiries, nav jēgas skriet pakaļ, jo viņam Tu nepatīc un viņš tevi nemīl. Tu izskaties nožēlojama viņa acīs un viņš tikai izmanto tavu stāvokli, lai paceltu savu ego.

Šis attiecas gan uz mani, gan uz citām, kuras "velk" gumiju. Kamēr es vēl te domāju, vīrietis pats deva iemeslu gribēt visu pārtraukt uz visiem laikiem. Basta!
06.07.2014 11:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits