Kadas ir jusu divainibas:)???

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Iedvesmojoties,no temas pa viriesu divainibam,izdomaju izveidot temu par mums meitenem:).
Kadas tad ir Jusu divainibas:D?
03.07.2014 20:14 |

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Mums katrai ir kada sava maza divainibina:),kam viena ,kam vairakas,bet domaju,ka tiesi tadel esam ipasas:)
03.07.2014 22:23 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Man ļoti bieži ir aukstas rokas. Pastāstīju to vienam, un viņš man uzreiz pretī- aukstas rokas, silta sirds. Un tagad, ja kāds aizrāda par aukstajām rokām, tā saku to pašu. :D
03.07.2014 22:32 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Vienmēr vajag segu - vasaras karstumā arī. Draugs nekad nesaprot, kāpēc es sedzos, ja ārā ir +30, bet man vajag. Es nevaru skatīties TV gultā vai darīt jebko bez segas.

Es daru tieši tāpat.

Arī es sarunājos ar dzīvniekiem.
Man patīk, ka plastmasas pudelēm ir perfekti dibeni. Bieži veikalā pārcilāju līdz atrodu perfektu pudeli ar nesadauzītu dibenu :D
03.07.2014 22:36 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Slimīgi mazgāju rokas 100 x dienā, kad atnāku mājās un esmu SAB. Transportā izmantojusi telefonu, tad tīru telefonu ar mitrajām salvetēm utt. :D kad lienu gulēt vienmēr ieslēdzu mūziku, klusumā nevaru aizmigt, pastaigājoties sarunājos ar suni, mēdzu par kaut ko domāt un skaļi tās izteikt, uz kino patīk iet tikai vienai, nekad viena neēdu kafejnīcās utt., pat ja ļoti gribas ēst. :D
03.07.2014 22:37 |

Reitings 405
Reģ: 11.03.2014
Mana vislielākā dīvainība ir, ka es nevaru aizmigt, ja katra lieta nav konkrētajā vietā. Tas nozīmē,kur pirmo reizi esmu nolikusi tur jābūt. Savādāk ir ļoti jocīga sajūta ja tā nav,liekas,ka kkas nav tā kā vajag. Pat ja kāds ir nolicis citā vietā,bet es esmu gultā,ceļos augšā,un salieku visu,kā man vajag.
Vēl viena dīvainība,ka man vajag vismaz trīs spilvenus,kaut gan parasti guļu kkā zem viņiem,bet ja nav visu trīs nevaru iemigt.
Kojās ir parādījusies dīvainība,ja vakarā eju uz tualeti un dzirdu ka kāds nāk skrienu uz istabiņu, jo bail ka mani pamanīs.(labi ka tā atrodas netālu :D)
Daudziem liekas dīvaini,bet man gan nē - no mājas izeju vismaz 10 minūte ātŗak nekā vajag,lai arī skola un autobusa pietura ir pavisam tuvu. Bet sajūta,ka ja iziešu vēlāk nokavēšu.
Nekad nemazgāju drēbes kojās,liekas,ka kka var kkas notikt :D
Nopēku pārtik,bet nedēļas beigās gandrīz visu izsviežu ārā,me''ginu šito kkā izbeigt bet tā vnm sanāk.

Vispār diezgan daudz man tādu dīvainībiņu,kas nav cities. :D
03.07.2014 22:40 |

Reitings 235
Pievienojos drēbju/zeķu ostītāju pulciņam :D !
arī vislabāk patīk dzert no vienas savas mīļākās krūzītes, ļoti patīk likt mazgāt drēbes veļas mašīnā, klausīties kā tā darbojas, ilgi un dikti stāvēt veikalā pie sadzīves ķīmijas plauktiem kamēr izsmaržojot un izvēlos īsto veļas mīkstinātāju, pulveri..
03.07.2014 22:47 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Ja veikalā, vienalga, pārtikas vai apģerbu, vai citā, kaut kas ir nokritis vai apgāzies, vienmēr to paceļu/nolieku vietā/sakārtoju.

Ejot pa ielu, visos skatlogos sevi pētu( ciest šo nevaru).

Pirms ņemu kādus traukus (tīrus) vienmēr tos noskaloju.

Varu stundām ilgi majās viena pati dejot.
03.07.2014 22:49 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Kad taisu draugam un sev kafiju vai tēju, vienmēr viņam taisu zilā krūzītē, man- rozā. Ja leju viņam pienu krūzītē, viņam vienmēr melnā krūzītē, man- baltā.
Traukus žāvētājā vienmēr lieku pēc lielumiem un pēc formas- lēzenos un dziļos.
Tas pie vecākiem- karotes vizuāli ir vairāku veidu. Vienmēr tās salieku atsevišķi pēc izskata.

WC papīram vienmēr ir jābūt noliktam tā, lai papīrs rullētos no augšas nevis no apakšas. Ja ir savādāk- nolieku pa savam. Dažreiz, kad esmu pat ciemos, ja ieraugu, ka ir savādāk, nolieku pa savam. Zinu, nepieklājīgi, bet tā nu tas ir. Zinu arī, ka daudzi tam nepievērš uzmanību.

Bet tās drīzāk nav dīvainības, bet gan dažas pedantiskas iezīmes.
03.07.2014 22:51 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
aa, arī rokas mazgāju neskaitāmas reizes dienā.

Pirms uzvilkšanas paostu arī drēbes, bet tikai tīrās, jo man patīk, ja smaržo. Bet tādas, kas ir vilktas- gan ne. Zeķes tīras gan neošņāju. :D
03.07.2014 22:52 |

Reitings 235
Atveru muti kamēr krāsoju skropstas, citādi nemāku uzkrāsoties. + atcerējos, ko man viena kursa biedrene teica,ko uzskatīju par dīvainu- viņa sab.vietās nevarot aiziet uz tualeti, lai cik ļoti, arī vajadzētu skries uz māju. Grūta dzīve, manuprāt, tādam cilvēkam!
03.07.2014 22:54 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
WC papīram vienmēr ir jābūt noliktam tā, lai papīrs rullētos no augšas nevis no apakšas. Ja ir savādāk- nolieku pa savam. Dažreiz, kad esmu pat ciemos, ja ieraugu, ka ir savādāk, nolieku pa savam. Zinu, nepieklājīgi, bet tā nu tas ir. Zinu arī, ka daudzi tam nepievērš uzmanību.
Bet no apakšas tak nav jābūt! :D man ar ta ka tev liekas:D

Mana vislielākā dīvainība ir, ka es nevaru aizmigt, ja katra lieta nav konkrētajā vietā.
tas arī manuprat ir normāli:)
03.07.2014 22:55 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
* Mājās lielo tīrīšanu nekad netaisu, ja ir vēl kāds. Tikai vienatnē. Izslaucīt grīdu un nomazgāt traukus varu, bet tādu lielāku tīrīšanu - tikai vienatnē.
* Ja guļu viena, guļu ar zeķēm kājās. Labprāt gulētu tā ikdienā, taču manam vīrietim ir iebildumi.
* Mašīnā esmu rokzvaigzne. Bet tikai, ja braucu viena. Mūzika uz max skaļumu un aiziet. Bail iedomāties, kā es izskatos no malas :D
* Griežot sīpolus, lieku saulesbrilles. Liekas, ka tad mazāk acīs kož.
* Nevaru aizmigt viena mājās. Vienmēr liekas, ka kāds ielauzīsies. Pret šo labi palīdz filmas bez īpaša satura - Stīla un tādas.
* Tējkaroti vienmēr turu tējā. Ja man uztaisa tēju un atnes bez karotītes, vienmēr liekas, ka kaut kas nav pareizi.
03.07.2014 22:57 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Man liekas, ka mana dīvainība ir tas, ka brīžos, kad esmu mājās viena, pārbaudu, vai otrā istabā un pat tualetē kāds nav Pieaugušai sievietei tas īsti normāli laikam nav, bet tā man ir trauma kopš bērnības, kad noskatījos kaut kādu šausmu filmu pavisam maziņa un tā visu dzīvi, pat šobrīd 24 gadu vecumā, pārbaudu, vai nav kāds ielauzies manā dzīvoklī. Nav pat smieklīgi, drīzāk skumji, ka tas turpinās tik daudzus gadus.

Liene, sit pieci! Esmu tik ļoti liela bailule. Es varu 1h laikā pārbaudīt katru telpu pa kādām 3x tikai tā garām ejot, jo arī esmu bērnībā traumu guvusi, bet nu tur jāpateicas manai ģimenei, kas mani mūždien biedēja ar visu un par visu, lai ieviestu sev vēlamās korekcijas ātri, bez liekas skaidrošanas.

Manējie brīnās, kāpēc es vienmēr, tīrot zobus, mazgāju mēli, bet man tas no pamatskolas gadiem ieradums,

Man nepatīk tieši tā iemesla dēļ tīrīt zobus ar kādu vienā telpā, jo man besī, ja redzu, ka nemazgā mēli :D

Vīrs mani vienmēr sarāj par manas zobubirstes paskatu- vienmēr sari atliekušies pa malām no intensīvās beršanas (nu nevaru atradināties) :D

Vēl es vienmēr maizītes, picas utt. ēdīšu pa riņķi- sākumā garoziņas un tad viducītis.

Nespēju atstāt uz šķivja ēdienu (esmu tā audzināta). Tāpēc bieži vien parauju cilvēkus uz izbrīna, ja neapēsto ēdienu palūdzu iesaiņot līdzņemšanai. Labprātāk pati ēdienu atdodu kādam izsalkušam dzīvnieciņam, kā ļauju to izviest miskastē.

Nenormāli garšo jaukt saldo ar sāļo, kur esmu izpelnījusies viebšanos no apkārtējiem :D Esmu tāds cilvēks, kurš mierīgi ēdīs putukrējumu, uzgraužot marinētos pipargurķīšus :D

Nespēju nodzīvot dienu bez tomāta vai ābola apēšanas.

Jāpadomā vēl..
03.07.2014 22:58 |

Reitings 2353
Alexxa, lasot Tavu pēdējo dīvainību, atcerējos,ka man tieši pretēji, pati neņemu tējkarotes, jo nelietoju cukuru, ja kkur atnes krūzi ar karoti ,esmu neizpratnē un zibenīgi atbrīvojos no tējkarotītes :D
03.07.2014 23:00 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
- Pirms izieshanas no maajaam vienmeer atstaaju valjaa logus visaas istabaas (ne paaraak plati atveertus).
- Pirms aizmigshanas kustinu kaajas.
- Eju dushaa vai vanna labi ja reizi nedeeljaa, ziemaa pat reizi divaas nedeeljaas. Nepatiik uudens uz kjermenja kaa taads... Katru dienu mazgaaju tikai kaajas, paduses, pakalju.
- Gultas velju mainu reizi divaas nedeeljaas (Kubiete, vari shausminaaties!!!).
- Traukus netiirus varu atstaat izlietnee arii liidz riitam.
- Reti kad kaut ko dezinficeeju vai uztraucos par sterilitaati. Bet rokas mazgaaju vienmeer kaa parrodos maajaas, pat ja biju izgaajusi pakalj aviizei uz pastkastiiti.
03.07.2014 23:00 |

Reitings 27552
Nespēju atstāt uz šķivja ēdienu (esmu tā audzināta). Tāpēc bieži vien parauju cilvēkus uz izbrīna, ja neapēsto ēdienu palūdzu iesaiņot līdzņemšanai. Labprātāk pati ēdienu atdodu kādam izsalkušam dzīvnieciņam, kā ļauju to izviest miskastē.
+ liels zaļī domājošss malacis esi. Pārāk daudz izniekojam planetu izmetot partiku.
03.07.2014 23:01 |

Reitings 27552
Eju dushaa vai vanna labi ja reizi nedeeljaa, ziemaa pat reizi divaas nedeeljaas. Nepatiik uudens uz kjermenja kaa taads... Katru dienu mazgaaju tikai kaajas, paduses, pakalju.
- Gultas velju mainu reizi divaas nedeeljaas (Kubiete, vari shausminaaties!!!).
Tu laukos dzivo kur nav dušā ? Vai kada vaina tādai netīrībai?
03.07.2014 23:02 |

Reitings 11996
- Nepatiik pa nakti palikt pilniigi vienai maajaas. Tad parasti vakaraa visaas istabaas sadedzu gaismas (arii WC) un taalaakaas istabaas iesleedzu radio. Pati seezhu un skatos TV diezgan paskalji. Un guleet ejot aizgriezhos no guljamistabas ieejas durviim, lai nav uz taam jaaskataas tumsaa...
03.07.2014 23:03 |

Reitings 235
Nevienu karsto dzērienu nedzeru karstu vai verdošu, pagaidu kamēr dzēriens paliek tikai silts un tad dzeru. Nelietoju cukuru, bet ja ņemu karsto dzērienu ārpus mājas vienmēr paņemu, jo kolekcionēju.
03.07.2014 23:05 |

Reitings 11996
Tu laukos dzivo kur nav dušā ? Vai kada vaina tādai netīrībai?

Beerniibaa dziivoju maajaa bez eertiibaam. Un aciimredzot vairs nejuutu nepiecieshamiibu iet dushaa tik biezhi. Netiira nejuutos, nesmirdu un nesviistu tik ljoti, lai visu laiku gribeetu mazgaaties un visu mazgaat.
03.07.2014 23:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits