Bija tā, ka ārste teica,ka mēs nedrīkstam neko darīt ar seju, pirms nav dabūta nost jutība(visu laiku staigāju ar sarkanu ģīmi). Tad mēnesi es mazgāju pareizi, neizmantojot sārmus, ļāvu ādai atjaunot tās dabīgo mikrofloru. Pēc mēneša man bija krietni mazāk pumpu, nebija iekaisuma un mēs varējām veikt procedūras. Tā kā pumpas man bija savus 13 gadus, āda, protams bija dikti cietusi. Ārste izvēlējās pīlingu, lai attīrītu dziļākos slāņus. nu un tagad, pēc attīrīšanas un turpinot pareizi kopt mājas apstākļos- vairs nav nekādu problēmu!
Es nesaku, ka visām tagad ir jādara vienādi, bet es drīzāk ieteiktu aiziet pie kosmetologa, kas ir ārsts un zina, kā darbojas āda. Panacea Pro tādā ziņā vispār neko nesāk darīt, pirms nav noteikuši ādas tipu, problēmu, pirms nav uzzinājuši visu vēsturi, kas ar viņu ir darīts. Un attieksme tur ir super!
Oi, meitenes, es tik ilgi esmu ar to mocījusies, ka novēlu jums arī atveseļot ādu, lai vai kāda būtu problēma- sausa, taukaina, pumpaina, sarkana vai vēl nez kāda.