drogas un stenders veikalos sapirku vajadzīgas lietas. Bet citādi cenšos uz atlaidēm nepavilkties..baigi jāpēta, vai tiešām ir atlaide vai tikai dzeltenā cenu zīme uzlikta.
Vakar biju GC, nu nekas tāds īpašs jau nav, accesories veikalā nopirku komplektiņu uzacīm un acu ēnu paleti, arī skropstu tušu, kopā samaksāju mazliet virs 10 eiro, bet nu tas arī viss! :)
Starpcitu, cik mēģināju, tā kosmētika ir ļoti ok (l)
es nopirku vairakus dzemperiishus mohito.. tapat vasaras iisti nav, buus iisa, nav ko pirkt daudz vasaras dreebju :D
hm arii visadus biezakus dzemperishus, apaksvelju un sho to no jaunaas kolekcijas arii.
stp. lindexaa tai Victoria Silvsted veljai baigaas atlaides, krushturi bija ap 8eiro, stringi pa 2 ar kapeikaam un lielaakas biksiites pa 3 ar kapeikaam. tie kruushturi vien parasti ap kadiem 30eiro parasti ir.
jā, H&M apakšveļa man arī patīk, citur, šķiet, vairs to vispār nepērku, bet uz atlaidēm palikuši tikai neejošākie izmēri un man kā reiz, vajag teju pašus pieprasītākos :D un īstenībā tā ļoti daudzos veikalos ar visu ko :)
es apmeram zinu kads piedavajums ir veikalos un tur uz izpardoshanu nav nekadas neredzetas drebes. turklat tiesham labas atlaides, ipashi hm, man loti patik vinu cenu politika