Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ādas kopšana pēc apdegumiem, kairinājumiem un saspaidītām pumpām

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Sveikas, dāmas! Kādu noteikti nokaitināšu ar kārtējo pašreklāmu :D Bet izdomāju, ka kādai noderēs padoms par ādas kopšanu avārijas gadījumos: http://www.sugarmakeup.eu/2014/07/adas-kopsana-avarijas-gadijumos.html
Kā arī labprāt uzklausīšu jūsu viedokļus par līdzekļiem, kas palīdz kopt ādu pēc apdegumiem, kairinājumiem (sūrstoša āda pēc skrāpējumiem, sūrstošs deguns pēc iesnām). Kā arī labprāt dzirdētu par līdzekļiem (vai metodēm), kas palīdz veicināt ādas dzīšanu pēc kādas saspaidītas pumpas, vai neveiksmīgi noplēstas kreveles.
03.07.2014 10:54 |

Reitings 664
Reģ: 29.01.2009
daudzus, daudzus gadus atpakal mans virs cieta nelaimes gadijumaa un bija viscaur apdedzis. vinsh katru dienu smerejas ar parastako olivellu. ticiet vai nee, bet nav neviena reta palikusi. bet apdedzis bija pamatigi...
03.07.2014 11:23 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Man bērnībā uz sejas uzkrita degoša plēve. Rētas noņēma Panthenols
Es gan nezinu vai viņu maz vēl kaut kur var nopirkt, bet arī rētas no kaķu skrāpējumiem palīdzējis noņemt
03.07.2014 11:28 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Lottie, Pantenols ir aptiekās nopērkams. Es arī agrāk lietoju Pantenolu, līdz konstatēju, ka Bepanthenā % ziņā pantenols ir vairāk. Bepanthenā ir 5%, bet Panthenolā 4%. Vēl ir besīgs fakts, ka Latvijā ražots Panthenols ārzemēs maksā 2x lētāk (šo konstatēju, kad biju komandējumā Maskavā un Minskā).
03.07.2014 11:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits