03/07/14- Beztēma!

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
Labrīt meitenes!
Par visu un neko :)
Kāds rīts?
Ahhh rīt jau 5diena, es jau aizrunāju rītdienu arī brīvu darbā, gribu nedaudz atslēgties no visa.. būs man trīs brīvdienas :)
Lai jauka diena!
03.07.2014 08:02 |

Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Help printeru pārzinātājām!

Printeris strādā (ieslēdzas, rāda, ka ir wi-fi, papīrs, krāsas, viss ir)

Dators pie Devices and Printers neatrod konkrēto printeri, iepriekš rādīja Printer:Offline, tagad vispār gudrā es izdzēsu no Devices, jo kaut kur izlasīju, ka strādās, ja izdzēš un pievieno pa jaunam. :D

Ko darīt?

Ja printeris nerādītu Wi-fi, domātu, ka neķer netu, bet tagad nesaprotu, kur vaina.
03.07.2014 18:57 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Man taureņi vēderā (l) Ehh, cik skaisti!
03.07.2014 19:02 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Sveiciens šodienā!
Visu dienu izbaudīju, kā tas ir dzīvot bez elektrības, izrādās, ka ne tikai manā dzīvoklī ir remonts, bet visā mājā kopumā, tad nu nebija elektrības un siltā ūdens kādu laiku. Dīvaini, bet nevienā mirklī lielu vajadzību pēc datora vai tv šodien neizjutu, esmu sagaidījusi meitu no laukiem mājās, tagad atkal 2 nedēļas dzīvosimies kopā.Remonts arī gandrīz jau pabeigts, atliek tikai patīkamākā daļa- staigāt pa veikaliem meklējot lietas, ar ko istabu iekārtot mājīgu-aizkari, šādas tādas jaunas mēbeles utt.

Ašais jautājums - Kā cīnāties ar mitruma līmeni dzīvoklī?
Man izrādās,ka tas ir baigi, jo virs aizskaru stangām ir melni pleķi uz sienas, uzzināju,ka tas nozīmē,ka ka dzīvoklī baigi mitrais gaiss

Man šī bija problēma un iemesls nr1, kāpēc šobrīd tiek/ tika remontāta guļamistaba, vienu sienu bija skārusi šī problēma, tāpēc tagad ļoti jāpiedomā, kā novērst to, ka tas varētu atkārtoties. Visus telpaugus izsviedu uz balkona, nekas, ja nobeigsies no pārkaršanas vai izlīšanas, vismaz mazāks mitrums istabā. Vēl pirkšu mitruma savācēju, varbūt arī būs kāds uzlabojums. Pret pelējumu gan cīnījos ar citiem līdzekļiem- ar kaut kādu līdzekli, nosaukumu neatceros, bet ar to bija jānomazgā tas pelējums. Smird šausmīgi, pāris dienas istabā ilgstoši uzturēties grūti, bet vismaz rezultāts ir- pelējums nomazgāts uzreiz, tagad tik svarīgi, lai neuzrodas atkal no jauna. Plus vēl mums pavisam nesen no mājas ārpuses tai sienai tika apstrādātas šuves, tipa aizkrāsotas vai kaut kā tamlīdzīgi.
03.07.2014 19:03 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ak dievs man šodien tik slikti, pa nakti pamodos ar tādām kunģa sāpēm, un tad nu vēmu pusi nakts jo kunģis iet grīstē. Ieest un iedzert neko pusi dienas vispār nevarēju. Tagad mazliet auglīšus ieēdu bet gribās vel, temperatūra ar ir uz 38, galva sāp, visas maliņas sāp. Tik smagi šodien ka nezinu kur likties, spēka nav, bet būtu šodien lietas kas jaizdara, bet es jau pat nezinu vai rīt vispār būšu vesela.
03.07.2014 19:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits