Marbell.
neesmu posihiatrs ar grādu, ne tuvu.. daudzas lietas no savas līdzšinējās dzīves es esmu rūpīgi apdomājis. ir bijušas gana raibas attiecības ar sievietēm, lai es par šo tēmu varētu pietiekoši normāli spriest, varbūt pat uzrakstīt kaut ko vērtīgu.
Idiotisms var iedzimt, ne visi cilvēki dzimst dižciltīgi, inteliģenti un talantīgi. Visiem ir savas robežas, kuras vai nu samazinās vai paplašinās..
Pilnvērtīgās attiecībās gana liela nozīme ir seksam, ja tas nav labs, tad tā ir reāla trauksme attiecībās. Jāatrod reālais iemesls, varbūt tas člis nejūt iekāri pret sievieti, no dabas varbūt viņš izteikti to nav spējīgs just. Var meklēt ceļu, kā to iekāri padarīt spēcīgāku. Varbūt tā ir zināma veida vienveidība. Jo vienu un to pašu , tā pat , no dienas uz dienu dažiem nepatīk darīt.. Līdzīgi kā ar darbu.. daži iet katru dienu ar prieku, daži velkās salīkuši pienākuma pēc.. Un tad jāpadomā kāpēc .. Vai mums ir bijuši citi sapņi, citas domas, vai mēs esam apmierināti ar to kas ir.. Vai arī mēs no dabas esam tādi kūtri, un arī mājās no darba ejam sapīkuši. vienkārši esam tādi, kas nebauda to.. kuriem pie kājas daudz kas.. un kā to uzlabot??
PAR TO VAR DAUDZ DOMĀT.. Un daudz variantus atrast