Nav.

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, lasot te diskusijas un laikam ejot izdomāju uzcept te tēmu, tāpat vien gribu dzirdēt viedo cosmo meiču viedokļus un padomus. Problēma tāda, ka līdz šim to par problēmu pat neuzskatīju, bet nu man ir 25 un arvien vairāk draudzenes,kursa biedrenes utt. precas, domā par ģimeni, ja ne to tad noteikti ir attiecībās. līdz šim īpaši par to nedomāju,jo jutos laimīga un brīva, taču arvien biežāk sāku domāt kāpēc es visu laiku esmu viena (īslaicīgus sakarus es neskaitu) ?! Ir ļoti daudz draugu, neesmu kautrīga mājās sēdētāja un arī neglīta neesmu, jā par saviem 7 liekajiem kg nepriecājos, bet tas arī nav mega daudz, lai sēdētu kaktā un kompleksotu, skrienu un vingroju, kko daru lietas labā. Un tas noteikti nav tas galvenais, jo ir paziņu lokā meitenes ar daudz lielāku svaru, bet vairākas laimīgi precējušās utt. Nav man uzstādītas arī grandiozas prasības pret to otru cilvēku. Varbūt ka pie vainas ir mans bērnišķīgums, vai kas cits?! Nezinu, bet gribētu saprast!? Laikam vēlos pafilozofēt par tēmu, kāpēc kādai manā skatījumā daudz parastākai būtnei vnm ir čalis blakus, bet es principā visu laiku esmu viena. :/
02.07.2014 11:29 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Man liekas, ka liela nozīme ir arī tam vai cilvēks spēj mīlēt pats sevi. Manā paziņu lokā ir kāds jauns vīrietis, kurš jau gadiem ir viens. Viņam ir viss tas, kas vajadzīgs veiksmīgai dzīvei - labs, stabils darbs, dzīvesvieta, auto. Protams, nepelna miljonus un nav bankas direktors, taču ir nodrošināts un sievietēs nemeklē materiālo labumu. Pats ir gudrs, izglītots, iespējams, pārāk noslēgts, taču galants un uzmanīgs. Reiz, sēžot pie kafijas krūzes un runājot par dzīvi, viņš atklāja, ka nespēj izturēt gadiem ilgo vienatni un vientulību. Kad ieteicu vairāk iet ārpus mājām, iepazīties ar jauniem cilvēkiem, atbilde bija tāda, ka viņš ir pārāk kautrīgs un noslēgts, lai ar kādu iepazītos. Bildu, ka tad, ja vēlies atrast savu sirds cilvēku, nekas nenotiks visu dzīvi sēžot aiz aizslēgtām durvīm. Beigu beigās sarunas gaitā viņš atvērās un vaļsirdīgi atzina, ka sevi necieš. Uz maniem iebildumiem, ka tam nav pamata, sekoja kārtējie apgalvojumi, ka viņš nav komunikabls, nav interesants, nav sabiedrisks utt. Kad centos iebilst un teikt, ka esmu gatava kopā aiziet uz kādu interesantu pasākumu un iesaistīt viņu sabiedriskajā dzīvē, viņš kategoriski atteicās sakot, ka labāk jūtas esot mājās. Un pēc tam turpināja žēloties par savu vientuļo neveiksminieka dzīvi.
Ar šo stāstu gribu teikt to, ka ja cilvēks, kurš nemīl sevi, sevī un visā, kas notiek apkārt saskata tikai mīnusus, un atsakās no jebkādas iespējas kaut ko savā dzīvē mainīt, arī nav spējīgs ar kādu iepazīties. Ja nav mīlestības pašam pret sevi, tad kā to var prasīt no citiem?

P.S. Nav domāts tieši par diskusijas autori, bet visā visumā par atsevišķiem cilvēkiem, kuri gadiem ir vieni, taču ar savu nevēlēšanos kaut ko mainīt arī paliek vieni, jo ilgojas pēc kāda, taču katru mazāko iespēju, kura pavērtu durvis uz jaukāku, skaistāku dzīvi, nogriež kā ar nazi jau pašā saknē.
02.07.2014 17:42 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Ahh, kā man arī gribās pažēloties, bet nē, iekodīšu lūpā un meģināšu sevi atkal nesagruzīt. Bildīte humoram/smaidam:
02.07.2014 17:48 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Ewa, man ir tieši tāds pats paziņa. Nav mums kopējs? :D
02.07.2014 18:06 |

Reitings 738
Lollipop, kas zin, varbūt tiešām ir viena un tā pati persona :D
02.07.2014 19:04 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Ewa - tavējais ir Rīdzenieks? :D
02.07.2014 19:07 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
vēl cilvēki bieži aizmirst, ka, kā saka vecs krievu teiciens - gribi vīru ģenerāli, precies ar leitnantu. aplūkot un apskaust citu laimi ir viegli, bet bieži vien aizmirst/nezina, kādi tie cilvēki bija attiecību sākumā. materiālais stāvoklis, fiziskā forma, ģērbšanās stils, manieres, ieradumi, dzīvesstils, amats utml. ir mainīgi apstākļi, kuri mēdz krasi mainīties uz labo pusi. kamēr vieni attīstās kopā, citi tikmēr gaida jau gatavu princi mirdzoši baltā zirgā.
02.07.2014 19:43 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Donata, pilnīgi piekrītu. Nauda, tas ir tas, ko vienmēr var dabūt// Bet mīlestību nevar nopirkt, un ja to palaiž vaļā, nekāda nauda to neatgriezīs.. Tāpēc nevajag skatīties uz vīrieša materiālo stāvokli, jo tas var mainīties, ja blakus ir sieviete, kas mīl, ar kuru var attīstīties kopā, kura atbalsta ar to, ka uzklausa, utml... Ne velti neviens no naudas vēl nav kļuvis laimīgs, to dara vienīgi ģimenes laime...
02.07.2014 20:34 |

Reitings 738
Lollipop - jā :D
02.07.2014 21:19 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Man liekais svars ir bijis no 5-20kg(mainās, atkarībā no tā vai ievēroju vai neievēroju diētu) un vīriešu uzmnības vienmēr bijis daudz. Ir bijusi varbūt kāda nelaimīga pusaudžu mīlestība kā izņēmums, bet patiesībā tas izvēlēs nav traucējis. Ir bijušas pat divas attiecības vienlaikus :D (nu, tā tik vienreiz gadījās) :D Tāpēc diršana...Es domāju, ka tas ir tāpēc, ka neapgrozies īstajā sabiedrībā vai arī tiešām raksturs (bet diez vai, es pati esmu savdabīga, bet kā jau teicu - vīriešu pietiek). Domāju, ka īstais tevi jau gaida un drīz satiksi, aizmirsīi savu izmisumu. Pusgads ir maz.
02.07.2014 21:27 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Man ar ir viena tāda paziņa, kurai 26 gadu vecumā nav bijušas nevienas pašas attiecības, pat ne īslaicīgas, tikai vienas nakts sakari. Kādā sarunā, kad runājām par attiecībām un vīriešiem, viņa uz jautājumu - kāpēc tad, pēc tavām domām, tev neveicas ar attiecībām, viņa uzdeva pretjautājumu - vai tad tiešām vaina ir manī? Nedomāju vis. Es biju gar zemi :D Lieki teikt, ka viņa ir ļoti smaga rakstura cilvēks, kurš vienmēr uzskata, ka tikai viņai ir taisnība, un pat man, sievietei, ir smagi atrasties viņai blakus, jo no viņas burtiski straumē plūst negatīvisms. Nekas viņai nepatīk un nekad nekas neapmierina, vienmēr atrod, par ko paburkšķēt. Visus vīriešus, kas izrāda kaut kādu uzmanību, atšuj momentā, jo tas lūk, nav tik garš, kā gribās, tas nav tik muskuļots utt utml. Nebijām tikušās jau mēnešiem ilgi, bet vienīgais, ko viņa man pateica satiekoties, bija- fu, kas tev tas par īsziņas signālu pretīgu. Viņa pati ar savu attieksmi atsit jebkuru gribēšanu ar viņu komunicēt, kur nu vēl vīriešiem. Tā kā tēmas sakarā secinu, ka ir labi, ka autore vismaz pamazām sāk apzināties, ka problēma ir tikai viņā pašā, ne citos. Tas jau ir ceļš uz "atveseļošanos". Bet par savu paziņu runājot - kādreiz man viņas bija žēl, ka viņai nekas nesanāk, bet laikam ejot, saprotu, ka viņa tikai pati ir vainīga pie tā, ka vīrieši pat neskatās uz viņas pusi. Ko tur žēlot vairs. Un viņa pati ir to "pieņēmusi un ir labi tāpat, bez vīrieša, ģimenes". Tas, lūk, ir traki.
02.07.2014 22:17 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Mans ieteikums būtu neiespringt uz attiecībām, bet tai pat laikā būt atvērtām iespējām un cilvēkiem - uzturēties vietās, veikt tādas nodarbes, kur var atrast vīriešus utt. Galvenais jau neizstarot to izmisuma sajūtu, ka no malas var redzēt, ka meitene meklējas.

Ja jāizvēlas starp pautiņu nēsātāju (nejaukt ar vīrieti) un vienatni, tad priekšroku dodu vienatnei. Losenes vienmēr ir aizņemtas, jo samierinās ar pirmo, kurš viņas grib.

+ Mani smīdina teksti, ka, ja esi vientuļa, tad neglīta vai ar lieko svaru vai tml. Bieži tieši skaistās, pašpārliecinātās, gudrās, dzīvē daudz sasniegušās vai vienkārši ar potenciālu ir vienas, jo viņām neder kurš katrs pretimnācējs, viņām ir savas prasības un tas ir labi. Nav jāņem kurš katrs tikai tāpēc, ka "gadi nāk".
Turklāt par izskatu vispār nedrīkst neko spriest, jo kas vienam ir skaists, tas otram nē un ļoti bieži esmu ievērojusi, ka pārī viens pēc manas subjektīvās skalas ir skaistāks par otru jeb izskats neko tur nenozīmē. Sliktāk ir tad, ja raksturs ir smags, bet to var kaut nedaudz pieslīpēt. Taču pat tad var atrast kādu, kuram patiks tavas sliktās rakstura iezīmes. Ir taču vīrieši, kam patīk bērnišķīgās vai vīrieši, kam patīk stervas utt.

Starp citu, es esmu attiecībās, tāpēc nerunāju tā, jo būtu vecmeita ar simts kaķiem.
02.07.2014 22:26 |

Reitings 14
Reģ: 01.08.2013
Autorei: Turies, Tev viss būs!
Un daudzas lieliskas meitenes ir vienas.. Brīdī,kad zināsim- ko tieši vēlamies sev blakus - to arī dabūsim. :) Bet līdz noskaidrosim, ko tieši vēlamies- sakārtosim iekšējo/ārējo pasaulīti.
02.07.2014 22:30 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Kad es biju viena un bez maz vai arī ar tādām domām "visām ir, man nav", man palīdzēja ceļošana. Neceļoju, lai atrastu sev vīrieti (un arī neatradu ārzemēs), bet tas palīdzēja saprast, ka vīriešu ir pilna pasaule! Dažādu vīriešu, kur vienam patīk tieva, otram apaļāka, trešam bērnišķīga, kādam viegli pieejama, citam - grūti pieejama utt. Tas viss, ko te daža laba teica par tavu lieko svaru vai par iespējamām augstajām prasībām, patiesībā nenozīmē neko un ir pilnīgs fufelis, jo tev nav jāpielāgojas nedaudzajiem latviešiem (un kompleksainajām latvietēm, kas tev kaut ko aizrāda). Paplašini savu redzesloku, iespējams, tavs vīrietis nav no tavas ierastās vides.
02.07.2014 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits