Šašļiks, tad var arī uztaisīt dārzeņus grillētos (nu saspraust uz iesmiņiem, var nopirkt tādus nelielus koka), dārzeņu plati svaigo ar mērcītēm, sieru ar vīnogām, vai arī mocarellas / tomātu / bazilika maizītes utt utt... tik daudz idejas pieejamas... atkarībā - cik gribi ilgi pavadīt virtuvē.. bet es parasti taisu kā pirmīt raxtīju, lai nav pus diena jāpavada virtuvē gatavojot :)
Mēs esam vārījuši lielu katlu ar tomātu zupu, cik atminos- tomāti bundžā, kartupeļi, garšvielas, grauzdiņi un rīvēts siers pa virsu. Ar sieru pašu velnu apēdīsi.
Šašliks.
Atmiņā visspilgtāk palika pasēdēšana dārzā, kad lielajā katlā vārījām pirmās cūku pupas. Sāls, kefīrs un bija garšīgākais ēdiens :)))
Gaļa (desiņas,šašliks)
zivs (lasis, forele)
dārzeņu(gurķi,tomāti,burkāni,paprika,puķkāposti,paprika),tāpat marinēto dārzeņu plate-šampinjoni,gurķi,lombardi utt.
un augļu plates,
grilēti dārzeņi (kabacis,paprika,burkāni,baklažāni utt.)
kādi ātrie salāti-piem. puķkāposts+tomāts+ķiploki+majonēze.
Visu gatavo,lai nav daudz jāņemas ar knibināšanos,bet ātri un pamatīgi var paēst :)!
Kubiete,pēc Tavu salikto ēdienu klāsta secinu,ka autore būtu nomocījusies-pārāk liela knibināšanās ap pirkstiņēdieniem! Tik lielam cilvēku skaitam pa traku,lai tā noņemtos..