Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Egoiste, mūķene, vai super godigā?

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Un pasakat godigi atteiktos no veča ja butu šim draudzene bet jus nenomali samīlētos ? Es nekad, ar zobiem un nagiem izrautu sev. Esmu egoiste un man patik ka pirmkārt man ir labi.

Ko jūs darītu? Samīlētos aiznemta pusisi, nu ta drausmigi ... cinitos par vinu? Jeb ciestu klusiba jo redz šim draudzene?

Es cīnītos.Un dabūtu sev!!!!!!!!!!
01.07.2014 17:44 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Starpcitu, mans nu jau vīrs pirms daudziem gadiem, pēc sexa ar nu jau bijušo, paziņoja viņai, ka viņa var būt brīva un viņš brauc pie foršākas meitenes .

Vislielākie smiekli par to, ka kāda var ar ko tādu lepoties. :D :D Es no kauna zemē ielīstu, ja mans vīrietis šādi izturētos pret sievietēm. Jeb visdrīzāk tas vairs nebūtu mans vīrietis.
02.07.2014 19:32 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
weee, tev vajadzētu piedomāt pie sevis. Tas, ka tu esi egoistiska kuce, riebekle,zagle jau skaidra. Bet ar to lepoties tā kā īsti nevajadzētu.

+ Šai personai ir ļoti savāda izpratne par to, kas viņu paceļ savās un citu acīs. Tādas lietas, kas 99% cilvēkiem šķiet apkaunojošas, viņai šķiet kā zelta izcīnīšana Olimpiskajās spēlēs.
02.07.2014 19:34 |

Reitings 44
Reģ: 22.01.2013
Tiesi sobrid esmu tada situacijaa. Bet arii pusis teica ka jau sen nav nekadu jutu un attiecibas tapat butu izjukusas pec laicina.. es tikai taa teikt arii paatrinaju vina lemumu. Problema tikai taa ka tas viss notika kamer vins bija saja valstii (studee Danijaa). Tad tikamies un visu saprata. Aizbrauca atpakal, vel menesi pacatojaamies , rakstija ka par vinu vienalga, grib satikt mani, pat nopirka biletes lai lidotu tagad surp pa vasaru. 4 dienas pirms lidojuma sava izlaiduma ieraudzija vinu un esot sapratis ka tomer vinu mil.. Taa nu ritaa vins lido uz Latviju uz 2 menesiem.. un jaa, noruna ka vairs ne tiksanas, ne komunikacijas ar mani. Vot taka sava zinaa jautriba, lai gan samilejos dikti un saape sirdii.
02.07.2014 19:37 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Starpcitu, mans nu jau vīrs pirms daudziem gadiem, pēc sexa ar nu jau bijušo, paziņoja viņai, ka viņa var būt brīva un viņš brauc pie foršākas meitenes ... Tā kā nekas nav akmenī kalts. Tā meitene bija šokā, kad viņš satika viņu pēc 5 gadiem un viņa uzzināja, ka joprojām esam kopā.

Ar šo,nu, nebūtu jālepojās...

Es varētu piešķirt Weee nomināciju kā to izdarīja Bante, balstoties uz augstāk minēto komentāru un šo te:

weee, tev vajadzētu piedomāt pie sevis. Tas, ka tu esi egoistiska kuce, riebekle,zagle jau skaids.

Man mati stāvus slienās, ka cilvēks ko tādu var stāstīt citiem, it kā tas viss nebūtu pilnīgi nekas. Atgriežos pie vakardienas teiktā, nekaunība paliek ar vien lielāka, nevis samazinās.
02.07.2014 20:24 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nav vel redzets tads virietis, kuram butu jega pakal skriet.

Nu tik ļoti +++ :D
02.07.2014 20:36 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Atkartoju, runa nav par skriešanu pakaļ vai pārgulēsanu momentā. Dīvainas dažas ir, irt tak sieviešķīgās viltības. Un kapec jaskrien, kapēc jalgular visiem kas jums lieka ssimpātiski? Jo ma ta liekas kastrs aprot pec savas samaitatibas pakapes, vai savu darbību dzive redzejuma. :D Interesanti bija palasīt:)
02.07.2014 20:41 |

Reitings 231
Reģ: 29.01.2009
Noteikti pati nedarītu neko. Taču, ja būtu traki saķērusies un šis aizņemtais vīrietis pats sāktu aktīvi piebraukt, droši vien spēlētu pretī. Gaidītu, kad viņš pats nolems šķirties. Ātrāk gan nedarītu neko.
03.07.2014 07:55 |

Reitings 231
Es zinu, ko runāju, jo jāsaka, ka diemžēl šādā situācijā atrodos pašreiz. Man patīk viņa draudzene, taču es, lai kā arī es censtos, mana flirtēšana spīd cauri. Arī, ja cenšos būt noraidoša, kaut vai tas pats acu skatiens, manuprāt, nodod. Nezinu, varbūt to vienkārši nosaka daba
03.07.2014 07:58 |

Reitings 231
Un vēl: nav nemaz tik retas situācijas, kad, piemēram, meitene tiekas ar brīvu vīrieti (sauksim viņu par pakaļu), pagūst pat apbērnoties un TAD uzzina, ka viņš ir "laimīgi precēts" un ar diviem bērneļiem? Kur ar šo karmu? Vajadzēja paredzēt? Nezināšana neatbrīvo no atbildības. Neesiet taču tik kategoriskas - jūs NEKAD nezināt uz kādas paplātes jums dzīve piespēlēs lielo mīlu :)
03.07.2014 08:09 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Jums nav brīvu vīriešu ,ka uz aizņemtiem jaskatās ?

Es nelīstu pie aizņemta vīrieša , un kur garantīja, ka pēc tam nepazudīs pie citas ?
03.07.2014 18:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits