Par tēmu runājot, tā ir vēlme pašapliecināties (kad vīriešu uzmanību vajag kā gaisu, ko elpot) un nespēja izveidot jēdzīgas attiecības. Arī nezināšana, ko sieviete vispār grib no dzīves.Kāpēc doma ka nezin ko grib no dzives. Nu aplami. Moš grib baudīt,papisties bet kopdzivi ne par kam nevelas? Moš ir nimfomāne kam patik svingot? Un tada labi zin ko grib:D Nu ta ari medz but... cilveki tak ir dazādi.
ne jau puisis ir vainīgs, ka viņš ir noskatīts un uzreiz sprauž batonus ausīs savai sievietei vai vēl ļaunāk krāpj viņu tikai tāpēc, ka nevar tikt vaļā no kādas tiešām neatlaidīgas dāmasGar zemi...ak nabaga izvarotais puisis, ar varu gulta so velk...oj diez kads naivums:D
Kubiet, nu pieļauju, ka meitene gan jau apmēram tā arī savā prātā atrunājas Uzskata sevi par femme fatale un tamlīdzīgiMuļķības, tada kas bauda nems ko grib, nevis vel domas vai aiznemt.Jo gluzi vienkarsi patik papisties un labi pavadit laiku, un pofig uz kadam tur draudzenem. Saproti?
Realitātē varbūt dažas tādas hedonistes ir, bet vairums ir vienkārši apjukušas. Tās, kuras grib vienkārši baudīt dzīvi, to pamanīsies izdarīt ar brīviem vīriešiem vai vismaz viņu repertuārs nesastāvēs lielākoties tikai no aizņemtiem
Ja vīrietis absolūti negrib ar to meiteni gulēt, viņš ar viņu negulēs un noteikti nekādā gadījumā ar viņu nepārgulēs, lai viņa beigtu viņam kārties kaklā, ja viņam ir meitene.+
Un pasakat godigi atteiktos no veča ja butu šim draudzene bet jus nenomali samiletos? Es nekad, ar zobiem un nagiem izrautu sev. Esmu egoiste un man patik ka pirmkārt man ir labi
Man jāliek + Kubietei, būs Čanings Teitums jums rokas stiepiena attālumā, bet nē, attiecībās, nedrīkst.