attiecību jaucējas

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Kāpēc ir tādas, kuras par visām varēm jāmēģina jaukties attiecībās, mēģināt atrast veidu kā sazināties ar aizņemtu puisi un mēģina pietuvināties viņa draudzenei,kļūt par draudzeni, lai tuvāk būtu puisim?
01.07.2014 15:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Veejaa-prieks tevi atkal redzeet!
01.07.2014 16:42 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tā bija vidējā statistika, kura netika izzīsta no pirksta, bet vnk pieņemot procentus. Un krāpējas šeit ir līdzvērtīgā daudzumā - tās, kas agrāk krāpušas vai vēl tagad to dara, vēlas darīt.
01.07.2014 16:42 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Nu nav gluži tā, ka pagale viena nedeg, ja puisis neko neatbild. Mums kompānijā viena tāda ''draudzene'' ir, kas bez iemesla karās virsū aizņemtajiem. Manējam arī kārās, bet viņš viņu nostādīja lētas, uzbāzīgas sievietes lomā, tieši pajautājot- kad tu beidzot sāksi cienīt sevi? (Viņa gan sāka fiziski glāsīt viņam kāju pirms tam, tāpēc tā noreaģēja :-D). Un ja vīrietis neatbild tādām jaucējām un pati sieviete ir par sevi pārliecināta un nepsiho, tad neko nevar ietekmēt. Vajag vnk pažēlot tādas vai nu ļaunākajā gadījumā iesmiet par viņu izmisumu.
Par sms sūtīšanu arī pat ir piemērs iz dzīves, kad bijusī nelikās mierā, rakstīja pat vairākas sms dienā, jautāja ko dari, kā iet? Viņš neatbildēja, tikai rādīja man kā telefonā izskatās, ka daudzas gandrīz vienādas sms pēc kārtas bez atbildes. Kad nelikās mierā, sākām domāt interesantas atbildes, kā piemēram, ''ko dari?'' - ''taisamies iet dušā divatā'', ''gatavojam romantiskās vakariņas'', ''skatamies kopīgās bildes no brīvdienām''. Nu bik ļauni, bet galvenā doma ir tāda, ka ja abi var ar veselīgu attieksmi pieiet šādām situācijām, tad attiecības nekad neviens no malas nesašūpos.
01.07.2014 16:45 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Emmanuelle, paldies!
01.07.2014 16:46 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
1. nevar izjaukut īsti mīlestibu.
2. neviens nevienam nepieder.
3. kamer nav precēts, tikmer droši drīkst nocelt. Mīlstībā ka karā visi līdzekļi ir labi.

Piekrītu,bet ar nelielu "bet". Man trešais likums sāktos tā "kamer nav bērni,vai arī meitene stāvoklī" ,jo ģimeni izjaukt es nespētu,pat ja puisi ļoti mīlētu. Tas,ka precējies mani neatturētu.
01.07.2014 16:49 |

Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
Ir tādas kuces, jā.
01.07.2014 16:54 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Man bija 2 gadījumi dzīvē, bet ne vienā, ne otrā nezināju, ka puisis aizņemts.
Pirmajā gadījumā dikti ņēmos un centos, izrādīju interesi un aicināju, puisis ignorēja un nelikās ne zinis par to, galu galā uzzināju viņa uzvārdu un FB ieraudzīju smuku pārīšbildi, cepuri nost puisim.
Otrajā variantā mēs sākām vienkārši kā kolēģi runāties, uzrakstīju viņam šad tad sms, viņš atbildēja, tad uzaicināju viņu kaut kur, viņš piekrita, nokļuvām tā visai tālu. Galu galā, saņēmu vēstuli draugos, ka es esmu attiecību jaucēja, ka karos kaklā un bla bla (un to visu viņš bija teicis, kad viņa bija kaut ko pamanījusi).
Tā kā neuzskatu, ka ir attiecību jaucējas, ir tikai puiši, kas pietiekoši nemīl otru pusīti :)
01.07.2014 16:55 |

Reitings 379
Ja būs gājējs, tad aizies, kā saka.
01.07.2014 16:58 |

Reitings 613
Tā kā neuzskatu, ka ir attiecību jaucējas, ir tikai puiši, kas pietiekoši nemīl otru pusīti

Bet ja tā meitene lieliski zin, ka puisis aizņemts, puisis neatbild, ignorē, bet viņa tāpat raksta bez apstājas?
Ir diemžēl kaut kāds sindroms vai kas, bet dažas meitenes šādi pašapliecinās, ka redz, es esmu krutāka par tevi, tavs čalis man pievērš uzmanību. Kā jau minēju, ir tāda viena kompānijā, kura pat ja redz, ka kādai kaut vai iepaticies kāds puisis, viņa kārsies viņam kaklā pat tad, ja viņai viņš nepatīk. Viņa zaudēja nevainību ar čali, kurā bija samīlējusies viņas labākā draudzene. kaut gan pirms tam izteicās- nu fui, kā vispār tāds var patikt.
01.07.2014 17:03 |

Reitings 16208
Motivation-tas bija loti labs variants,ko juus abi izdomaajaat.Es dariju loti liidziigi!
01.07.2014 17:07 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Bet ja tā meitene lieliski zin, ka puisis aizņemts, puisis neatbild, ignorē, bet viņa tāpat raksta bez apstājas?

NETICU! Gan jau arī pusis kaut ko atbild, bet savai otrai pusei "pūš pīles". Nu neticu, ka kāda tiešām izmisīgi diendienā rakstītu, nesaņemot atbildi.
Kopš mans lieliskais ex savas beibes priekšā bija mani par tādu nostādījis, es neticu nevienai šitādai pasakai par sliktajām sievietēm. Tas mērķaķis man zvanījās dienu un nakti, bet savai draudzenei stāstīja, ka es, lūk, mieru neliekot. Un tā svēti ticēja. Zvanīja man un draudēja :D
01.07.2014 17:08 |

Reitings 379
Motivation, man bijušais lieliski zināja, ka man ir jauns draugs, rakstīja man un maniem draugiem, ar to lieliski var tikt galā :) Sociālajos var bloķēt, un telefona nr tieši tāpat. Ja nav intereses un sāk palikt uzbāzīga, var tikt galā. Neviens, kas reāli negrib neko ar to cilvēku, mēģinās atrast veidu kā to izbeigt un izdarīs to kamēr otrā pusīte nemaz nepamanīs. Manējais līdz šai baltai dienai nezin, ka bijušais ņēmās ilgi un dikti, lai tikai sakontaktētos ar mani, jo šobrīd viņš man ir bloķēts visās malās :)
01.07.2014 17:09 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Miksa, un cik no tiem aizņemtajiem pēc šādiem vārdiem, šķiras un ir ar Tevi kopā?

aaa, nē es nekad neesmu neko tādu tekusi viņiem. Es tā uzskatu, tāpēc ne kā nereaģēju uz viņu uzmanības apliecinājumiem esmu tik pat draudzīga kā pret citiem.
01.07.2014 17:09 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Zvanīja man un draudēja

vot šitos variantus es gan nesaprotu
kotad viņa var draudēt? sados tev pa muti? :D kā var tik zemu krist...
01.07.2014 17:13 |

Reitings 613
Emmanuelle
man liekas, ka tas ir tāds optimālākais variants, ko darīt, kad nekas cits nedarbojas. Jo bija gan izrunāts, ka viss beidzies, gan ignorēti zvani, sms. Es ticu, ka varbūt ir vēl tās jūtas vai kā, bet nu jāzin taču robežas :-D
01.07.2014 17:16 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Meli ka ignore. Klaji meli, to labi tagad redzu radiniece sakaribā. Vecis maja stasta melus sieva tic, a pats kā ārā no jajs ka zvana tai otrajai... ja sievapamana sms kas nav laikus izdzests šis sudzas ka neatbild, ka dura uzbazas un vel nez ko. A pats jau gadu kopa ar citu apliek sievu aiz muguras. Kad kads cenasas atvert sievai acis-si mums lielā love, manejais nekad ne uz vienu neskatas, esmu pati labak un bla bla bla.. Laikam domā ka dzīve ir ka romānā:D Un nav viņa tada vienīgā...
01.07.2014 17:16 |

Reitings 379
Iedomājos tikai tagad kā no malas izskatījās. Man bija viens puisis naudu parādā un daaudz naudas un te nu es sāku viņam visu laiku zvanīt un atgādināt, arī sms un tā. Tad viņa dāma man ņēma un piezvanīja, draudēja tā ka slikti metās, es otrā klausules galā nespēju smieklus apvaldīt, viņa laikam apvainojās un nometa :D
01.07.2014 17:19 |

Reitings 16208
Piekriitu tam,ka dziive loti biezi(varbuut nekad)nav kaa romaanaa.Vieglaak noteikti ir dziivot ar domu-maneejais nekad taa nevareetu...!
01.07.2014 17:20 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
kotad viņa var draudēt? sados tev pa muti? kā var tik zemu krist...

Kkādu sviestu viņa mala. Es neklausījos, metu klausuli nost. Man tak nav jāuzklausa šizofrēniķes murgi, kura nesaprata, ka tajā situācija sevi nostāda zemāk par zāli. Mans ex gan jau vispār, atvainojos, apmierinājās aiz laimes. Pametu viņu dēļ cita. Kāda diez mārrutka pēc man vajadzētu viņam zvanīties?
01.07.2014 17:22 |

Reitings 613
Penelope protams, ka ir ļoti atkarīgs no vīrieša, kā viņš reaģē. Bet nu nevar taču noliegt, ka ir tādas, kuras pats vīrietis vēl pat nav pamanījis, bet viņas tomēr cenšās panākt uzmanību, tepat cosmo netrūkst diskusiju no sērijas "man ļoti patīk kāds puisis, bet viņam ir draudzene, ko man darīt, spert pirmo soli vai nē utt''.
Tev konkrēti pašai ir cita pieredze, kad tu nezinot biji izrādījusi uzmanību aizņemtam puisim, tāpēc varbūt neticās, ka kāda var to darīt tīšuprāt, bet tā tiešām notiek, esmu redzējusi savām acīm tādas situācijas.
01.07.2014 17:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits