Selfiju bildeeshana atziita par psihisku trauceejumu!:D

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Juusu domas? :D:D Man vairaak psihisks trauceejums liekas taa savu jauno mantu atraadiishana publikai - viirs uzdaavina mashiinu - bam, jaaliek Instagram, viirs uzdaavina VS velju - bam, jaaliek Instagram un taa. :D Pati arii mazliet greekoju, bet labi, ka mans viirs man tur seko, un tad "iegruzii" man smadzenes atpakalj. :D
01.07.2014 11:32 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Abu Vanušku bildes man visai bieži parādās runā sadaļā. Skatos un brīnos. Nē, bildes ir kvalitatīvas, man patīk arī daži apģērbu komplekti, bet tās bildes ir tik ļoti vienveidīgas un fotošopētas. Un, ja kādu tas uztrauc, nē, man netraucē :D Vienkārši ir par ko pabrīnīties - neticami gludās sejas un vienveidīgās pozas. Abi arī šķiet, ka ir tādi, kuriem patīk tā popularitāte internetā un simtiem "Man patīk".
01.07.2014 16:29 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012

Jauns stulbings – selfiji kopā ar bezpajumtniekiem
01.07.2014 16:30 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Lai arī katru dienu nepublicēju savu selfiju, man kaut kā šķiet, ka tos ienīst tagad ir jaunākais modes kliedziens.. nolikt cilvēkus, kas aktīvi/pārlieku aktīvi izmanto sociālos tīklus, izmanto tajos pieejamās funkcijas u.t.t., jo tagad arvien vairāk cilvēku urkšķ un burkšķ par to, cik svarīgi ir protestēt un nepostot savus selfijus, ēdienu bildes utt.... tas ir kārtējais protests pret populāro..tāpat kā iepriekš bija pret, piemēram, mazajiem klēpja sunīšiem..kā saka - haters gonna hate un ir cilvēki, kam patīk un kas spēj nod* visu pēc kārtas.

Es kaut kā mēģinu neanalizēt un neliegt citiem dzīvot savu dzīvi..ja kādam tas tiešām palīdz uzlabot pašvērtējumu un justies labāk - KĀPĒC PIE VELNA LAI TO NEDARĪTU? :D Jo kādai cosmo čiksei nepatīk? Ticiet man, arī daudzas lietas, ko Jūs darāt kādam nepatīk un tracina...so...?

Cilvēki ir sākuši pārlieku iesaistīties citu dzīvēs un nez kāpēc domā, ka var diktēt to, kas ir/nav forši un visiem tā būtu/nebūtu jādara... tiešām tracinoši..pati strādāju ar sociālajiem medijiem un visu laiku esmu online FB'ā un man reāli cilvēki raksta un bosī virsū, ka man visa dzīve esot FB - SERIOUSLY? tas ir mans darbs :D
01.07.2014 16:30 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Vanušuku tāpat kā viņa māsu ļoti labi pazīstu. Skolā gan viņš nebija tik kruts, bija īsts vienpatis, kuru apcēla aiz muguras. :)
01.07.2014 16:31 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012

Selfiji vairs nav modē – to vietā nāk felfiji

Interneta plašumos strauji popularitāti gūst jauns novirziens, kurš atvasināts no selfijiem - felfiji jeb fermā uzņemti selfiji. Kā jau tas noprotams pēc nosaukuma, jaunais foto žanrs joprojām paredz pašportretu veidošanu, taču tagad tajos jābūt redzamam arī lauku sētas iemītniekam.

Pagaidām vieni no populārākajiem felfiju modeļiem ir govis, taču foto vietnē Instagram iespējams atrast pašportretus, kuros redzami arī zirgi, cūkas, kazas, aitas, vistas un citi kustoņi - cilvēku izdomai nav robežu.
01.07.2014 16:31 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Man jau sen tā likās psiholoģiska slimība, bet ASV zinātnieku veiktais eksperiments man nešķiet pārāk izsmalcināts un detalizēts. :D
01.07.2014 17:58 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es laikam nesapratīšu to mūžīgo nolikšanu par to, ka kāds bildē savu ēdienu vai sevi.
normas un gaumes robežās man tas pilnīgi netraucē. pati šad tad uztaisu selfiju, kad man sķiet, ka izskatos galīgi labi, vai nobildēju skaisti pasniegtu ēdienu.
no citu bildēm smeļos iedvesmu - par labāk ēstuvēm, veikaliem, kosmētikas produktiem, interesantām vietām utt.
01.07.2014 18:06 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Domāju, ka katru dienu bildēt ir par traku, bet pa retam tas nav nekas briesmīgs..
Bet jāatzīst, ka pasauli šis ir ļoti pārņēmis, kkur lasīju, ka katru dienu internetā tiek ievietots vismaz miljons selfiju.. tad nu jādomā, cik tiek nobildēti, bet netiek nekur likti? un kur cilvēkiem ir laiks katru dienu stāvēt pie spoguļa un pozēt?
02.07.2014 09:23 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Lai arī katru dienu nepublicēju savu selfiju, man kaut kā šķiet, ka tos ienīst tagad ir jaunākais modes kliedziens.. nolikt cilvēkus, kas aktīvi/pārlieku aktīvi izmanto sociālos tīklus, izmanto tajos pieejamās funkcijas u.t.t., jo tagad arvien vairāk cilvēku urkšķ un burkšķ par to, cik svarīgi ir protestēt un nepostot savus selfijus, ēdienu bildes utt.... tas ir kārtējais protests pret populāro..

populāro? vai stulbo mārketingu? mērķauditorija - tīņi un visi citi, kuri tīņa prātiņā...
Nekāds protests pret populāro, vienkārši nepatika pret sekliem cilvēkiem ;)!
02.07.2014 10:06 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Pati neesmu selfiju cilvēks - man patīk kvalitatīvas bildes. Tamdēļ tikai pa retam ielieku savu bildi jaunāku sociālajos portālos. Toties man nav nekas pretīm skatīties citu selfijus, ja vien tie selfiji ir apveltīti ar gaumi, izdomu un labu noformējumu. Viss pārējais vienkārši neskatos, nemoku savu redzi ar prātu kopā.
02.07.2014 10:08 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Vēl ko varētu piebilst... Iedomājieties, aizejat ciemos un jums pēkšņi sāk rādīt selfiju, ēdiena un vēl sazin kādas bildes :D vēl labākas ir pusplikās ar odziņu... nu, vai tad nepadomātu, ka visi nav mājās??? Tādi foto kā mūsdienās liek, tok nav pilns rublis pus pasaulei :D
02.07.2014 10:24 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Instagram izmantoju regulāri. Selfijus gan bildēju reti, taču mēdzu likt skaistu vietu, lietu, jā, arī ēdiena, emociju foto. Patīk izmantot foto apstrādes programmas, spēlēties ar krāsām un noskaņu bildēs. Man ļoti patīk skatīties skaistas un gaumīgas bildes, tāpēc sekoju ļoti daudz arī nepazīstamiem cilvēkiem, kuri ikdienā publicē šādus foto- prieks acīm! Pat šķietami necilu priekšmetu var nofotografēt tā, ka foto izskatās pēc maza mākslas darba. Ja tā padomā, foto arī parāda cilvēka dzīves uztveri un uzskatus, spēju sevi parādīt un prezentēt apkārtējiem.

Instagram ir maza pasaulīte, kurā katrs liek un publicē to, kas viņam šobrīd ir svarīgs. Ja šādi foto kaitina vai nepatīk, tad droši var atsekot nevis spriedelēt par cilvēka garīgo stāvokli.
02.07.2014 10:35 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es piekriitu Moloko.. Un ar mani ir taapat.
Padalies luudzu kam Tu seko,man patiik skaistas bildes,eediena receptes,make up jaunumi,mode..
02.07.2014 12:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits