Palīdziet lūdzu man arī atcerēties :D
2 filmas - rādītas pa LNT vai TV3 pirms 8 vai vairāk gadiem.
1. - Par skolēniem/studentiem. Tātad viens populārs džeks ir kopā ar skaistu meiteni, bet ar viņiem mācās arī tāda atstumtā meitene (paresnāka, brūniem matiem), kas kaut kā samīlējās tai puisī un sāka viņu stalkot. Bija epizode, kur stalkere ķīmijas stundā kaut kādā veidā ielēja sejā skaistajai meitenei skābi. Tad vēl bija moments uz beigām, ka visi draugi brauca uz kaut kādu kalnu namiņu, un populārais bija paņēmis sev līdzi to stalkeri (laikam šantāžas dēļ), beigās kaut kā tā stalkere bija nomesta no klints. Tas viss, ko atceros. Iespējams, ka filma varēja būt arī vācu/austriešu (pēc tiem kalniem spriežot), bet nezinu.
2. - Par šo vispār ļoti maz atceros. Kaut kāds maigais trilleris, manuprāt. Tātad blonda sieviete strādā probācijas dienestā un viņas klients ir vīrietis.. tad viņa domā, ka viņš laikam nav vainīgs, sāk dzīvot ar viņu savā mājā. Beigās bija kkāds sliktais vīrietis, bet vai tas bija tas klients vai uzradās kāds cits un cietumnieks tieši izglāba, neatceros. Nu labi, tagad rakstot, saprotu, ka šo nereāli atpazīt pēc mana apraksta, bet varbūt tomēr :D šī liekas, ka bija pa LNT.
Paldies, meitenes, ja būs kādas idejas, jo es pēc visa izmeklējos, bet nekādīgi.