Es norezervēju muciņu jau ziemā. Tomēr ūdensmājiņas izskatās ļoti vilinošiVēl neesmu jautajusi. Nezinu isti brivdienas jūlijā. Ceru ka paveiksies. Man ar ļoti interesē, vilina:0 Un iedomajos to skaņu naktī guļot...eh... ( es nezinu ka ar odiem:D )
lgāk par 5 min pēc saulrieta es tur nespēju uzturēties, jo tur ir pilns ar odiem, negribētu tur gulēt..nu majina nav odi jalaiz, un ir tak sveces un vells zin kas.. nu mēģināt gribas. Ar teltim tici man labi ir tikai ja līst...ari odi.Un tapat visi dzivi:)
Es pagāšgad jau biju mucās. Varu teikt tikai un vienīgi to labāko - nebija nekādu sūdzību. Man netraucēja nekas. Tikai alkohola trūkums - prasījās kāds vīns Vispār, kad tur ierados, mani pārņēma šoks, jo kaut tik superīgu negaidīju - liekas, ka tevi apskauj jūra un tā šalkoņa ir tik relaksējoša.. saulriets, saullēkts. fantastiski!Gribu... šogad laikam nesanaks:( Nakti kā? Vispar super? Pledēties naktī gājāt?
Kur ir forsas majinas no gulbuves, kuras var noiret?Kada tam nozime, ja atrodies cietumaa kaa vienaa diskusijaa izteicies?!
Gribu... šogad laikam nesanaks Nakti kā? Vispar super? Pledēties naktī gājāt?
Šis varētu būt Tev pa prātam: http://Jāņa Daliņa stadiona viesnīca - sporta rehabilitācijas centrs