Studiju iespējas, viedokļi

Reitings 67
Reģ: 29.06.2014
Sveikas!
Mani interesē studijas - pārtikas zinības, pārtikas produktu tehnoloģija, loģistika, pedagoģija.
Vēlētos, lai Jūs padalaties ar informāciju tieši par šīm jomām, -
kura skola būtu labākā, lai mācītos, kādu no šīm lietām? Pati skatos uz LLU (pārtikas zinātne un produktu tehnoloģija), loģistika (Liepājas Universitāte) un pedagoģija (RPIVA).
Kādas ir Jūsu domas par šīm nozarēm, varbūt pašas studējat kādā no šīm jomām. Mani principā interesē viss par un ap šo, tāpēc būšu priecīga, ja šeit būtu kāda zinošāka meitene par mani un varētu pastāstīt par pašām studijām, skolām, budžetu, pasniedzējiem, vai ir viegli pēc tam atrast darbiņu, iespējamās darba vietas utt.
Ceru uz atsaucību.
Lai visām jauks vakars! :)
29.06.2014 20:45 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Cik esmu dzirdejusi, tad RTU ir vieglak tikt budzeta neka LU. Dazkart ir ari ta, ka vel dazas budzeta vietas paliek brivas, jo tie, kas pieteikusies vienlaicigi LU/RTU un citur, neizvelas RTU. Un ... Padoma pati, tapat 1 gada ir liels atbirums, un liela iespeja, ka, ja sakuma netiec budzeta, tad pec 1 sesijas ziema, februari jau dabu budzeta vietu. Un par maksu,- menesi 91eur.
30.06.2014 13:48 |

Reitings 2
Reģ: 30.06.2014
RTU angļu valoda mani personīgi apmierināja, daudz jaunus vārdiņus iemācījos, bet varēja arī pavilkt tie, kuriem angļu valoda ir tiešām švakā līmenī.

Tagad otrā kursā man būs arī kkāds priekšmets angļu valodā.
Tagad, ja nemaldos, ir tikai kādas 5 vietas, un droši vien, ka jābūt visiem A līmeņiem, man tā šķiet.

Ir vienas kojas, kas ir pie pašas skolas, nu pilnīgi blakus, man tur dzīvoja kursa biedrene visu pirmo kursu, smējāmies, ka viņa bez maz vai dzīvo skolā, bet tāpat bieži noguļ pirmās lekcijas :D
Bet tās kojas ir briesmīgas, vecas utt

Bet pie olimpijas, ķipsalā ir vēl vienas kojas, kuras ir ļooooti skaistas, jaunais projekts, nu tiešām super, bet , protams, arī cena atticīgi mainās, par cik nemācēšu teikt, jo kojās nedzīvoju.
30.06.2014 13:52 |

10 gadi
Reitings 755
Reģ: 29.01.2009
Nesaprotu, kādēļ tik negatīvas atsaukesm par RPIVA?
Pati tur studēju psiholoģiju, likās viss labi, salīdzinot ar LU, tieši psiholoģijas nozare RPIVA bija augstākā līmenī. Studijas gan nepabeidzu, bet neko sliktu nevaru teikt.
Šogad plānoju stāties pedagogos, doma bija par RPIVA, bet kad paziņām to saku,t ad visi saka lai eju uz LU. Kad jautāju kādēļ, tad visi saka tur labāk, bet kāpēc, neviens nevar pateikt.
Nu jā, pēc tiem pētījumiem, LU ir starp labākajām augstskolām. Bet nu nezinu. Tāpat vairāk sliecos uz RPIVA, jo viņi vienīgie piedāvā to pedagoģijas novirzienu, kuru gribu. Tāpat patīk vieta, telpas, pasniedzēji, bibliotēkas sitēma, studiju laiki utt.. Kā arī RPIVA vienmēr man atbild uz jautājumiem, kad zvanu, LU mani noaudiznāja, lai meklējot mājaslapā, tur viss esot uzrakstīts. :D
30.06.2014 14:13 |

Reitings 67
Reģ: 29.06.2014
Paldies par atbildēm! Ja kāda vēl vēlas izteikt viedokli par šīm nozarēm, tad labprāt uzklausīšu.
30.06.2014 14:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits