Ok, pardon, es pārskatījos, linku iedeva Kubiete:D
Bet tad mājaslapā būtu janomaina info, savādāk tas lektora pieminētais vecums mulsina.
S80, cik noprotu Tev ir saistība ar gidiem, man tādas nav, tapēc neko komentēt nevaru. Toties varu izteikt viedokli par viesmīlības sfēru. Toties Tu kritizē BAT Tūrisma fakultāti, kur ietilpst arī viesnīcu vadība. Pieprasi kaut kādus argumentus. Viens no argumentiem ir jau manis pieminēta R.Žvals (kas, kā Tu laikam jau zini, ir LVRA ( Latvijas viesnīcu un rest. asociācijas) valdes locekle), nu sorry, viņa nepasniedz ViA, cik man zināms, tādēļ uzskatu, ka viesm. joma Turībā ir vieni no zinošākajiem lektoriem-profesionāļiem.
Un šādu pasniedzēju sniegtā pieredze un zināšānas man ir daudz, daudz svarīgākas par to, ka var viegli uzrakstīt un saņemt labas atzīmes par kkādiem st.darbiem, jo prof.pasniedzēju esamība no manis nav atkarīga, bet to kā es pati mācos-tā ir tikai un vienīgi mana izvēle (tadēļ man šāds arguments vsp šķiet smieklīgs un naivs).
Par reālo pieredzi es biju domājusi to, ka, studējot BAT, tepat Rīgā ir lielas iespējas paralēli sākt pašam darboties viesm.uzņēmumos, uzkrāt pieredzi jau no pirmajiem kursiem:)