Par Turību varu teikt tikai to labāko, pati esmu tur mācījusies tikai citā profesijā.
Cik atceros iestāties bija viegli, iesniedzu visu nepieciešamo info un uzreiz parakstīju studiju līgumus. Bet, lai arī visus uzņēma, jau pirmā mācību gada beigās atbira kāda grupa studentu, un tā bija katru gadu, beigās no aptuveni 65 studentiem, kas uzsāka mācības pabeidzām ap 30 studentiem .Visa samaksas kārtība par studijām ir tāda, kādu pati izvēlies. Piemēram, es maksāju 2x gadā, bija, kas maksāja katru mēnesi, tur ir vairāki varianti, kā to studiju maksu samaksāt.
Katram studentam bija, ja atmiņa neviļ 200 lpp ko var izmantot sev nepieciešamo materiālu printēšanai par brīvu.
Papildus sanāca maksāt tikai par stāvvietu mašīnai, bet tā summa bija, ja nekļūdos uz gadu ap 25 vai 30 ls, bet ļoti daudzi auto novieto pie Maximas. Par pusdienām katru reizi jāmaksā, bet tas jau kā visās skolās.
Vienīgi jāatceras, ja uzrakstīsi nesekmīgi kontroldarbu, eksāmenu, prakses atskaiti vai studiju darbu vai gribēsi uzrakstīt, ja nebūsi bijusi konkrētajā laikā kad visi raksta, par to gan būs jāmaksā, par kd un praksi summas bija nelielas, ap 4 ls tajā laikā , Salīdzinot ar draugiem un paziņām, kas mācās citās skolās BAT šī samaksa par pārlikšanu kd ir zema. Protams, ja ir attaisnojums, ka esi bijusi slima vai kāds cits nopietns iemesls, tad par šo darbu rakstīšanu citā laikā, nav jāmaksā.
Par pasākumiem ko organizē skola, nekad neko atsevišķi nemaksāju viss tikai nodrošināts no skolas puses, tai skaitā arī dažas ekskursijas, kas bija lekciju plānā. Visi semināri, ko oraganizē BAT tās studentiem ir par brīvu.
Mācības dienas nodaļā varēju savienot ar darbu, bet jāsaka, ka man darbs bija maiņās un ar kolēģēm mums bija atrunāts par darba laikiem, jo bija dienas, kad nevarēju tik tajā laikā, kad reāli būtu bijis jāmainās, darba vieta arī bija pretīmnākoša un varēju mācīties darba laikā, kad tiešie pienākumi bija izpildīti.